Horoscop, luni, 27 decembrie 2021: Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Horoscop. Foto pixabay.com
Descriere foto: Horoscop. Foto pixabay.com

Horoscop zilnic: 27 decembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Energia Lunii în Balanță se face încă simțită și continuă să îți intensifice sectorul căsătoriei. Și acesta este un punct de criză în astrologia vieții tale. 

Uneori, oamenii se angajează în lucruri de care își dau seama mai târziu că sunt mai mult o capcană decât un ajutor. S-ar putea să nu-ți placă să fii prins într-o promisiune pe care nu vrei să o respecți. S-ar putea să fie timpul să o închei.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ce sperați să realizați până la sfârșitul anului? Energia Lunii sdin Balanță încă se face simțită și continuă să îți intensifice sectorul de rutină. 

Unele sarcini punctuale care au nevoie de atenția ta ar trebui finalizate acum. Acesta este momentul pentru a lega capetele nerezolvate și pentru a evita să rămâi în urmă cu termenele pe care trebuie să le atingi.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Energia Lunii în Balanță se face încă simțită și continuă să îți intensifice sectorul de creativitate. Este momentul să faci ceva deosebit și să îți pui imaginația în mișcare.

Care este acel hobby pe care îl poți începe și care îți va aduce un sentiment de împlinire și fericire? Canalizează-ți creativitatea într-un proiect de bricolaj pe care îl poți finaliza într-o zi.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Energia Lunii din Balanță încă se face simțită și continuă să îți intensifice sectorul casei, iar acest lucru aduce cu sine orice dezordine pe care o ai în gospodărie și care trebuie pusă în ordine. 

Mai puțină dezordine te poate ajuta să ai mintea limpede, iar faptul că știi că ai spațiul personal de lucru în ordine te poate ajuta să te pregătești mental pentru noul an care se apropie. 

 


Leo
(23 iulie - 22 august)

Fii persoana care încearcă să meargă mai departe pentru a spune ceea ce gândești și simți cu adevărat. 

Este ușor să primești semnale contradictorii atunci când se întâmplă atât de multe lucruri, așa că pentru a ajuta la aplanarea lucrurilor.

Cu sectorul tău de comunicare activat, gândește-te la calitatea angajamentului tău cu ceilalți și decide cum ți-ar plăcea să fie conversațiile tale în aceste zile și lucrează la asta. 

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Energia Lunii în Balanță se face încă simțită și continuă să îți intensifice sectorul banilor. 

Finanțele pot fi un subiect sensibil și pot provoca stres în această perioadă a anului. Este bine să evaluezi complet care este situația ta actuală și apoi să faci toate schimbările pe care le poți face, chiar dacă sunt mici. 

De exemplu, unde îți investești energia și resursele? 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Ce speri să câștigi astfel încât să îți îmbunătățești viața până la sfârșitul acestei luni? Partea bună este că acesta este momentul perfect al anului pentru a face schimbări și a vedea rezultate.  

Cu energia Lunii pe sfert în semnul tău, ești mai deschis și mai receptiv la nevoile și dorințele tale în viață. 

În loc să spui că nu ai timp, ultima săptămână a anului este perfectă pentru a face din acest lucru o prioritate. Acesta este momentul din an în care trebuie să îți acorzi timp pentru tine.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Energia Lunii în Balanță se face încă simțită și continuă să îți intensifice sectorul dușmanilor ascunși și chiar dacă încerci să fii în relații bune cu toți oamenii, asta nu înseamnă neapărat că nu ai în vizor câteva persoane de care nu ești fan. 

Cui încă îi porți pică? Săptămâna aceasta, gândește-te cum să faci pace în inima ta și, chiar dacă nu le spui direct, iartă și uită.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Energia Lunii în Balanță se face încă simțită și continuă să îți intensifice sectorul de prieteni, iar tu tinzi să ai mulți. Cine adaugă cea mai mare valoare în viața ta? 

Uneori,a fi atât de independent te poate orbi față de oamenii din viața ta care sunt acolo pentru tine atunci când ai nevoie de ei. Trebuie să-ți faci cunoscută aprecierea față de persoanele pe care le apreciezi cel mai mult în viața ta.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Energia Lunii în Balanță se face încă simțită și continuă să îți intensifice sectorul carierei. Unde te vezi în viitorul apropiat? 

Viața nu decurge întotdeauna așa cum ți-ai dori, dar nu trebuie să privești pasiv la ceea ce se întâmplă în jurul tău ca într-un film. Există o mulțime de sprijin din partea universului pentru a face unele schimbări. 

 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Te bucuri de idei noi și de evenimente intrigante care te îndeamnă să gândești profund și să îți dezvolți mintea. Energia Lunii sfert de lună în Balanță se face încă simțită și continuă să îți intensifice sectorul educației.

Să înveți lucruri noi poate fi foarte amuzant, iar când poți fi plătit pentru a face acest lucru, și mai bine. De fapt, unde sunt lacunele din cunoștințele tale și cum intenționezi să le completezi? 

 


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Nu e indicat să spui tot ceea ce gândești și simți. Uneori este mai bine să fii puțin rezervat și privat.

Energia Lunii în Balanță se face încă simțită și continuă să îți intensifice sectorul secretelor. 

Ce speri să rămână în afara luminii care este și o sursă de rușine? Nu lăsa ca acest sector al vieții să te îngrijoreze. Este în trecut și te-a ajutat să devii persoana care ești astăzi.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel