Horoscop, luni, 26 iunie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscopul zilei, cu Neti Sandu. Iată care sunt cele mai importante previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a făcut previziunile astrale pentru luni, 26 iunie 2023, la știrileprotv. Se pare că astăzi este o zi foarte norocoasă pe plan financiar pentru foarte multe persoane, care se vor bucura de câștiguri destul de mari, din anumite colaborări sau de la locul de muncă. În schimb, alte zodii își dau seama că au nevoie de niște momente de relaxare, motiv pentru care pot pleca într-o scurtă excursie pe parcursul zilei.

 

Berbec

O să puteți recupera banii pe care trebuia să-i primiți chiar de anul trecut și o să vă puteți mișca, să vă luați o bucățică de concediu. 

Taur 

Vi se propune o colaborare și poate fi momentul vostru de glorie, de afirmare, să câștigați și bani și să deveniți o forță.

Gemeni 

Se poate să intrați într-o combinaţie partenerială care să vă aducă satisfacții profesionale și să fie și o sumă importantă de bani.

Rac 

Familia are nevoie de voi și poate plecați împreună în vacanță și o să vă bucurați de clipele de relaxare că v-o fi ajuns oboseala și e bine să vă luați un respiro. 

Leu 

O reușită! Primiți un accept, vi se dau în sfârșit niște bani, poate luați un premiu. Ceva bun trebuie să se întâmple. Succesul e pe urmele voastre. 

Fecioară

Se adună bani în cont și poate vă ajung să dați o fugă la malul mării sau într-o țară străină, să mai vedeți și alte mesaje, că meritați și voi o vacanță. 

Balanță 

O să comunicați mult mai bine cu anturajul și poate plecați într-o excursie ori poate vă alegeți niște preocupări deconectante, să practicați un sport. 

Scorpion 

Vă puteți întâlni și voi perechea de suflet și să vă căsătoriți până anul viitor, pe vremea asta, că relația de cuplu promite să se nuanțeze frumos. 

 Săgetător 

Sunteți dornici de plimbare, de revăzut oameni și locuri dragi și o să alegeți poate și o destinație inedită ca să-i faceți o surpriză partenerului

Capricorn

E cineva care vrea să faceți cunoștință, că simte un potențial de relație și n-o să ziceți nu, dacă sunteți și voie în căutarea unei ființe care să vă completeze sufletește. 

Vărsător 

E un partener de afaceri care vă propune un proiect și vă gândiți dacă să-l acceptați, sau o să vedeți din toamnă cum stați cu agenda profesională. 

Pești 

Cineva cu care ați avut niște divergențe de opinie revine ca să reparați povestea voastră de dragoste și să țeseți în continuare o relație frumoasă pe sufletul vostru. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel