Horoscop, luni, 26 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic: 26 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ziua de astăzi aduce lumină în prieteniile tale, Berbec - atât cele bune, cât și cele care te-au învățat lecții dureroase, dar nu ai schimba acele momente pentru nicio clipă. Ai învățat atât de multe din toate experiențele tale de viață. Asta face ca ziua de astăzi să fie perfectă pentru a te apropia de cei pe care îi cunoști pentru a verifica și a recupera.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Un pic de muncă la distanță s-ar putea simți bine astăzi. Oricât de mult îți place să îți iei timp liber, există întotdeauna o parte din mintea ta care se bucură să lucreze și să rămână conectată cu ceea ce se întâmplă în lumea din jurul tău.

Ziua de astăzi este perfectă pentru a citi cărți albe pe subiecte din cariera care te interesează și pentru a te dezabona de la lucruri care nu fac decât să-ți încurce cutia poștală.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este o zi liniștită pentru vizionarea de emisiuni, iar dacă te simți intrigat de toate modurile în care poate fi spusă o poveste, de ce nu te uiți la povești culturale care încadrează experiența umană într-o lumină diferită?

Există atât de multe emisiuni noi care îți vor ține mintea intrigată și îți vor oferi o mulțime de perspective ingenioase pe care să le împărtășești mai târziu cu prietenii.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Înțelegi și apreciezi latura generoasă a acestui sezon de sărbători, iar tu ești deseori un darnic acolo unde îi poți ajuta pe cei care au nevoie.


Ai fost binecuvântat și acum ești dornic să ajuți persoanele afectate de furtunile din această săptămână. Au mai rămas câteva zile pentru a vira sau a face o donație unei organizații non-profit pe care o susții.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești în toane bune atunci când Luna tranzitează sectorul tău de parteneriat și dragoste.

Există un impuls de dragoste și energie de susținere care intră în viața ta sentimentală. Te bucuri că nu trebuie să grăbești romantismul, ci te bucuri să îți vezi prietenii fericiți în relațiile lor și simți o apreciere pentru iubire atunci când aceasta este exprimată de alții.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ești gata să începi curățenia de primăvară din timp, iar astăzi îți poate oferi șansa de a pune deoparte lucruri pe care nu vrei să le păstrezi pentru că nu se mai potrivesc stilului tău.

Puneți câteva cutii de împachetat într-un colț pentru a începe să stocați lucruri pe care să le donați pentru o cauză bună.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Viața te-a învățat să iubești fără să te agăți de așteptările celorlalți, iar această capacitate de detașare este cea care face ca ziua de astăzi să fie specială pentru tine.

Poate că vei decide să-i lași pe alții să iasă și să navigheze prin mall-uri sau să plece în aventuri, în timp ce tu te instalezi în casă, bucurându-te de o zi liniștită de singurătate.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Te bucuri de această perioadă a anului și o parte din ea îți aduce dorința de a te cuibări și de a promova o viață casnică confortabilă și caldă.

S-ar putea să vrei să pornești șemineul sau să dai drumul la calorifer și să te bucuri de asamblarea unui puzzle cu o persoană dragă în timp ce coci pâine sau prăjituri. Astăzi este vorba despre sentimentele, mirosurile și confortul iubirii.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o zi pentru scris și pentru a scrie acel mare roman pe care ți-ai promis că îl vei face. S-ar putea să-ți facă plăcere să scoți jurnale vechi și să te gândești la trecut sau să începi o pagină nouă și să scrii despre intențiile tale pentru viitor și pentru acest nou an.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Unii oameni sunt la cumpărături sau online, profitând de reducerile de după sărbători, dar latura ta responsabilă vrea să treci prin toate chitanțele și să te uiți la extrasele de cont ale cărților de credit pentru a te asigura că totul este în regulă. Astăzi este vorba despre buget și despre a pune lucrurile în ordine. Îți place să cheltuiești bani la fel de mult ca oricine altcineva, dar astăzi este o zi în care trebuie să fii inteligent și isteț.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este timpul să devii intenționat și să-ți stabilești obiective personale.


Este perioada din an în care reflectați asupra vieții voastre și asupra direcției în care vreți ca lucrurile să se îndrepte de acum înainte. Este o zi bună pentru a întocmi un plan de carieră care să îți marcheze obiectivele pentru următoarele 6 luni, un an și cinci ani.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este timpul să îți revizuiești activitatea din social media și să faci curățenie.

Prietenii de la care nu mai vrei să vezi postări pot fi mutați, iar câteva fotografii care nu-ți plac pot fi setate pe privat. Este timpul să arunci o privire nouă asupra brandingului tău personal, iar săptămâna aceasta este momentul să începi.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel