Horoscop, luni, 25 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, luni, 25 decembrie

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Calmează-te, Berbec. Tranzitul Lunii în opoziție cu Marte ar putea însemna un dezastru dacă temperamentul tău nu este pus int check în această zi. Va fi ușor pentru cineva să vă forțeze butoanele emoționale dacă le lăsați expuse. Nu uita că ai puterea de a decide cum vei reacționa. Alege cu înțelepciune.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Merită să te cerți pentru asta? Marte opus Lunii poate împinge emoțiile în viteză mare, iar această energie ar putea merge în două moduri pentru tine. Este posibil să simțiți nevoia de a vă certa cu un partener romantic... sau să simțiți că vă îndrăgostiți. În orice caz, sentimentele pot fi puternice, așa că, dacă vrei să fii emoțional, aceasta va fi o zi super încărcată pentru tine.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ești tu împotriva lumii, Gemeni. Tranzitul Lunii opus lui Marte este o provocare personală pentru a-ți schimba viața în bine. Este posibil să treci prin lucruri pe care ai permis să se înrăutățească mult prea mult timp. S-ar putea să ai nevoie să faci schimbări, dar te-ai împotrivit să o faci. Oricum ar fi. Sunt lucruri pe care trebuie să le abordezi în viața personală și care au afectat modul în care faci lucrurile. Tranzitul Marte opus Lunii te va ajuta să faci asta.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Sentimentele tale sunt crude în această zi și s-ar putea să te simți puțin expus din punct de vedere emoțional, nu din alt motiv decât că Luna este opusă lui Marte. Aceasta poate fi o zi în care trebuie să te odihnești și să îți acorzi multe pauze. Poți încerca să te împingi să faci mai mult sau să fii mai mult de dragul celorlalți; cu toate acestea, cunoaște-ți limitele și onorează-le.


Leu (23 iulie - 22 august)

Poți avea un spațiu moale pentru a ateriza cu prietenii tăi, Leu. Tranzitul Lunii opus lui Marte poate fi imboldul de care ai nevoie pentru a vedea prieteniile ca pe noua relație de familie pe care ți-ai dorit-o de mult. Sărbătorile pot fi stresante, dar să ai în viața ta oameni cu care poți vorbi și în care te poți încrede este neprețuit.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Apeluri de la serviciu? S-ar putea să fii liberă astăzi (sau să încerci să fii), dar ceva îți distrage atenția, făcând imposibil să nu te gândești la jobul tău. Încearcă să păstrezi lucrurile în perspectivă. Acordă-ți spațiu pentru a te bucura de cât mai multă relaxare. S-ar putea să îți fie greu să te relaxezi, dar dă-ți permisiunea să o faci.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Poți spune ceea ce gândești cu adevărat sau poți evita anumite lucruri, cum ar fi politica, religia și alte subiecte tabu. Cu Luna vizând filozofiile tale personale, ești larg deschis pentru a spune ceea ce gândești cu adevărat, totuși, Marte în. sectorul tău de comunicare poate face tot felul de lucruri nebunești, inclusiv să te facă să pari certăreț când nu ești. Orice ai decide să faci, asigură-te că citești camera, Balanță. Îți vei da seama.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești sensibil astăzi, și despre ce ești cel mai sensibil? Secretele. Secretul poate fi un factor declanșator pentru tine în timpul tranzitului Lunii opus lui Marte. Chiar dacă tu ești cea care le păstrează. Domeniile în care s-ar putea manifesta această energie includ subiecte legate de ceea ce ai cumpărat pentru tine și pentru alții. Cu Marte în Săgetător care îți alimentează sectorul bunurilor personale, dacă o persoană iubită a cheltuit mai mult decât a declarat inițial, acest lucru ar putea deveni, de asemenea, un subiect dureros care ar putea duce la emoții dureroase.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai Luna în sectorul tău de angajament, iar apoi este Marte în sectorul tău de dezvoltare personală. Acest lucru se poate simți ca și cum ai fi supărat din cauza unei situații de relație. Fie nu este ceea ce ai vrut să fie, fie nu este ceea ce te așteptai să fie. Oricum ar fi, anticipează o anumită tensiune între realitate și speranță în această zi. Ești suficient de mare pentru a împăca lucrurile nu vor fi întotdeauna așa cum îți dorești, dar vor exista sentimente în legătură cu asta.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Poți dori să schimbi ceva, dar poate exista o piedică care te împiedică să îți atingi scopul. Luna se va afla în sectorul tău de rutine, care este și casa sănătății. Așadar, dacă ții o dietă și speri să te ții de ea, s-ar putea să reușești, dar nu fără unele reacții adverse din partea familiei care crede că o prăjitură nu strică. Dacă sperați să ieșiți la o alergare, faceți-o mai devreme. S-ar putea să fiți în competiție pentru timp și atenție în zile ca astăzi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Simți tot felul de bucurie și fericire astăzi, deoarece Luna vorbește cu Marte, iar creativitatea și pasiunea ta se exprimă, poate cu prietenii sau colegii de muncă. Acesta poate fi un moment în care postezi ceva mai mult decât de obicei pe rețelele sociale, deoarece ești liber de la serviciu. Nu uitați să fiți atenți la cei cărora le place să vadă lucruri și de la familie și prieteni, iar dacă aceștia decid să dea mute sau chiar să se dezamorseze, încercați să nu o luați personal. Ați fost avertizat.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Ziua de astăzi aduce vitalitate în sectorul tău familial. S-ar putea să vă fie ușor să fiți persoana care îi ține pe toți laolaltă, fie cu dragostea voastră, fie cu abilitatea voastră de a menține pacea. Poate fi greu să joci rolul de arbitru în timpul unei discuții aprinse între membrii familiei. Dar tu ești un pacificator și poate că acesta este motivul pentru care universul ți-a permis să fii acolo în primul rând.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel