Horoscop, luni, 22 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 22 august 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, ziua de astăzi este perfectă pentru a face lucruri acasă. Folosește acest timp pentru a te pune la punct cu treburile casnice, gătitul și curățenia și sarcinile care te ajută să-ți fie viața mai ușoară.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur, astăzi este ziua perfectă pentru a programa o întâlnire la prânz cu cel mai bun prieten al tău. Conversațiile unu la unu e și activitățile sociale intime sunt ideale pentru tine în timp ce Luna este în Rac.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni, Întotdeauna este bine să știi câți bani ai pentru diverse activități. Astăzi, faceți un plan care implică un buget financiar. Apoi, folosiți această săptămână pentru a vă pune în ordine problemele legate de bani.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Rac, grija de sine este atât de importantă pentru tine în acest moment. Este timpul să te destresezi și să practici meditația. Începe un nou ritual, îmbrățișează-ți energia feminină și concentrează-te pe simplitate.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu, inima ta de leu a fost rănită și s-ar putea să te trezești îngrijindu-ți spiritul până la o stare de sănătate bună. Așadar, astăzi, petrece ceva timp reflectând și oferă-ți spațiu pentru a te vindeca.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioară, astăzi concentrează-te pe prietenii și pe cultivarea unor relații pozitive cu persoanele cu care lucrezi la locul de muncă. Ești extrem de sensibil la energia celorlalți și poți sesiza rapid nevoile care îți afectează interacțiunea cu ceilalți.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, astăzi, acceptă ceea ce simți că este scopul vieții tale. S-ar putea să te lupți cu ideea de a ști de unde să începi pentru a atinge un obiectiv. Cu toate acestea, primul pas este conștientizarea; odată ce ți-ai acceptat adevărul, va fi mai ușor să începi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, astăzi fă-ți loc pentru o practică spirituală delicată. Petrece ceva timp în natură, iar dacă ai cereri speciale la care ai nevoie de ajutorul Universului, fă-le cunoscute prin rugăciune și scriindu-ți obiectivul pe hârtie.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, se mai întâmplă dezamăgiri, iar promisiunea cuiva poate să cadă. Poți fi supărat și dezamăgit, dar nu te învinovăți pentru că ai crezut în cineva care te-a dezamăgit.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, o relație se poate schimba și poate deveni mai serioasă decât ai crezut că ar putea fi. S-ar putea să nu fii sigură dacă vrei să te angajezi într-o relație pe termen lung, dar îți va fi greu să reziști să te îndrăgostești.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorule, vei dori să faci multe lucruri mărunte pentru a-ți face viața mai ușoară. Așadar, astăzi, concentrează-te pe treburile zilnice și pe micile schimbări de rutină care te ajută să-ți faci viața să meargă bine.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești, latura ta sentimentală este activată astăzi. Este posibil să plângi cu ușurință pentru lucruri minore, deoarece inima ta este larg deschisă pentru a primi mai multă iubire și a exprima compasiune față de ceilalți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel