Horoscop, luni, 22 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Partea financiară este destul de surprinzătoare. Te poți trezi cu unele cheltuieli, dar și cu unele sume de bani păstrate.

Taur

Te simți presat, tensionat, parcă vrei să faci lucruri, dar ai senzația că oamenii autoritari nu sunt de acord cu tine. Este doar senzația ta.

Gemeni

Mercur se apropie de oprirea retrogradării și s-ar putea să simți totul foarte intens, inclusiv mersul la magazin. Astăzi ești mai dramatic.

Rac

Nu poți forța nimic în cercul tău social. Nu încerca să-ți convingi prietenii să facă lucrurile din viața lor după cum vrei tu. Viața ta e viața ta, iar viața lor este a lor.

Leu

Lupta de putere pentru tine este clară. Soarele din casa a X-a se întâlnește cu Pluto din casa a VII-a. Ai senzația că oamenii din jurul tău încearcă să te manipuleze. Astăzi simți totul în alb și negru. Stai departe de situațiile extreme!

Fecioară

La serviciu simțiți că sunteți în competiție cu ceilalți. Nu vă zice nimeni că sunteți în competiție, dar intrați voi în ea. Vă dăunați mult prin acest comportament și prin această atitudine. Încercați mai degrabă să fiți mai resemnați. Nu vă luptați cu morile de vânt!

Balanță

Venus este în apropierea conjuncției cu Chiron. În momentul în care vi se depășesc anumite limite, voi trebuie să vă retrageți. Dacă primiți o replică nepotrivită sau o critică, dacă nu sunteți vinovați, retrageți-vă! Lăsați timpul să treacă și să vindece ce s-a întâmplat.

Scorpion

Cu orice preț vreți să-i demonstrați partenerului că nu are dreptate sau el vrea să facă asta pentru voi. De aici apar situații abuzive, replici neplăcute, gesturi, un comportament pasiv-agresiv.

Săgetător

Mercur se pregătește de oprirea retrogradări. S-ar putea să vă simțiți blocați într-o situație și să aveți senzația că nimeni nu vă ajută, că nimeni nu vă vrea binele. S-ar putea să aveți un pic de dreptate, dar o să vă dați seama în timp că este mai mult o victimizare.

Capricorn

Soarele este în casa a V-a în careu cu Pluto. Vor fi cheltuieli, doar că trebuie să aveți grijă să nu cheltuiți ca să influențați pe cineva. Nu este momentul să băgați mâna în buzunar ca să vă placă oamenii din jur.

Vărsător

Familia voastră, a partenerului sau cea pe care o aveți cu partenerul vă scoate peri albi. Astăzi aveți senzația că vi se zbate un vas de sânge. Cam aceasta va fi senzația.

Pești

Spuneți lucruri pe care nu le gândiți, dar care vin de undeva. Vorbele respective au fost ținute în voi. Nu le gândiți, iar ele ies pe gură fără să vă dați seama. Oameni din jur se vor uita lung la voi și vă vor ruga să repetați, pentru că vor avea o surpriză. Nu s-au așteptat să aveți acest discurs, aceste replici.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel