Horoscop, luni, 21 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop ZILNIC: 21 martie 2022

Berbec

Este greu să păstrezi anumite secrete pentru tine, Berbec, iar când Luna este în Scorpion, personalitatea ta extrovertită te poate pune în situația de a avea regrete dacă nu ești gestionată. Luna va fi în cuadratură cu planeta ta guvernatoare, Marte, subliniind furia sau agitația. Ai grijă. Un temperament ar putea fi pierderea ta și vei dori să fii atent la modul în care emoțiile te pot determina să te deschizi atunci când ar trebui să fii mai puțin vocal și mai tăcut.

Taur

Atunci când Luna se află în sectorul tău de angajament, simți profund față de parteneriatele celor dragi, iar acest lucru se poate manifesta în viața sentimentală, în parteneriatul de lucru, dar nu întotdeauna în mod pozitiv. Așadar, astăzi îți lansează un avertisment, Taur.  Ai grijă să nu lași dorința sau competitivitatea să te facă să uiți cum te simți atunci când lucrurile sunt simple și fără stres. Este posibil ca astăzi să nu fie ușor, dar răbdarea te va ajuta să depășești orice situație incomodă cu care te confrunți.

Gemeni

A avea prea multe de făcut poate fi atât inspirațional, cât și obositor. Ești amețit de toate activitățile de peste zi și cazi pe canapea, gata să te uiți la serialele preferate pe Netflix. Dar, poate exista un sentiment iminent că sunt prea multe de făcut și nu ai suficient timp să le faci. S-ar putea să te forțezi prea tare când ai nevoie de odihnă. Dacă poate aștepta până mâine, este mai bine să vă odihniți și puteți merge mai departe începeți mai devreme.

Rac

Este o zi romantică în care gândurile și sentimentele te pot lua prin surprindere.  Ești înclinat spre lucrurile legate de dragoste și este atât de ușor să îți exprimi ceea ce simți când Luna se află în semnul Scorpionului. Așadar, este o zi perfectă pentru a cumpăra o felicitare dulce sau pentru a trimite un mesaj de flirt cuiva care îți place, doar pentru a vedea unde duc lucrurile.

Leu

Ceea ce vă aduce confort și ceea ce vă place să faceți este atrăgător și stârnește intriga. Cu toate acestea, s-ar putea să nu vă placă să ieșiți și să fiți în centrul atenției atât de mult pe cât aveți tendința de a face. Linia de demarcație de astăzi este trasată de Luna în Scorpion, când este provocată astăzi de Marte. Este posibil să treci printr-o schimbare profundă în viață care necesită să te retragi din acțiune astăzi. 

Fecioară

Conversațiile profunde și intime, Fecioară, sunt ceea ce ai nevoie acum, iar atunci când ai șansa de a fi atrasă într-o discuție cu cineva pe care îl iubești, este greu să ignori cum timpul trece atât de repede.  Încearcă să nu-l strici concentrându-te prea mult pe muncă sau pe lucrurile greșite care trebuie rezolvate. În schimb, rămâi în momentul prezent și acordă-ți plăcerea de a te bucura de timpul petrecut cu cineva pe care îl iubești.

Balanță

Unele zile sunt făcute pentru contabilitate și pentru a face socotelile financiare, Balanță. Astăzi, când intri în activitățile tale, este momentul perfect pentru a lucra la pregătirea impozitelor, organizarea chitanțelor și a hârtiilor. Luna tranzitează casa ta solară a banilor, iar ceea ce împarți cu ceilalți iese la lumină. Ține cont de ceea ce împrumuți sau folosești care ți-a fost dăruit și de ceea ce trebuie să dezvolți pentru a-ți spori independența.

Scorpion

Luna își petrece ziua în semnul tău zodiacal și este vorba despre tine și despre ceea ce ai nevoie. Cu toate acestea, cu Marte care influențează energia, s-ar putea să ți se pară că orice interferențe din partea familiei și a figurilor de autoritate sunt deranjante. Spune cum te simți atunci când te ocupi de nevoile tale și oferă-ți darul timpului. Încearcă să nu lași să treacă ziua dându-ți timpul pe care intenționai să faci singur lucrurile. 

Segetător

Îngroparea amintirilor nu funcționează întotdeauna. Încercarea de a uita trecutul înainte de a-l fi rezolvat se manifestă adesea în alte domenii în care nu îl puteți ignora.  Este posibil să vă identificați cu o problemă sau cu ceva care poate fi rezolvat doar atunci când îl confruntați direct. Acesta este punctul tău forte când vine vorba de adevăruri brutale, așa că spune ceea ce știi că trebuie spus.

Carpricorn

Prietenii buni, profunzi și permanenți sunt rari și greu de găsit.  Așadar, atunci când Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de prietenii îți poate atrage sentimentele despre apropierea împărtășită între oameni, care este adesea magică și greu de definit. Este atât de bine atunci când se întâmplă acest lucru și este important să îl prețuiești.

Vărsător

Se pot întâmpla multe într-o zi în care Luna se află în sectorul tău de carieră și vorbește cu Marte din semnul tău zodiacal. Un eveniment poate declanșa impulsul și determinarea de a face ceva ieșit din comun în beneficiul locului tău de muncă.  Este posibil să descoperi un nou mod de a face lucrurile care îi ajută pe alții sau să simți un dar pe care nu știai că îl ai în tine.

Pești

Ce te motivează să atingi noi înălțimi sau să te împingi dincolo de zona ta de confort? Luna de astăzi te încurajează să încerci ceva nou și diferit de ceea ce faci de obicei. Poate faceți o excursie de o zi într-un loc distractiv sau mergeți la o plimbare pe faleză și verificați magazinele, magazinele și ceva distractiv de citit.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel