Horoscop, luni, 21 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic, 21 februarie 2022:

Berbec

Este o zi minunată pentru a căuta răspunsuri la întrebările la care v-ați gândit, și s-ar putea chiar să o faceți cu un pic de intensitate. Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a intimității, a secretelor, a tabuurilor și a resurselor comune, așa că fă-ți un efort pentru a face o scufundare profundă în chestiuni pe care știi că trebuie să le rezolvi.

Taur

Să fii alături de ceilalți și să te bucuri de compania cuiva apropiat este de dorit în următoarele zile. Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a angajamentelor și a căsătoriei. S-ar putea să te trezești contemplând statutul actual al relației tale și dacă ești sau nu pregătit să îl schimbi. Chiar dacă îți place să fii singur, o parte din tine ar putea începe să se gândească la căsătorie, dacă ești căsătorit, lucrurile care te rețin pe tine și pe jumătatea ta semnificativă de la a avea o relație plăcută ar putea să te deranjeze și vei dori să vorbești despre asta.

Gemeni

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a sănătății și a responsabilităților zilnice. Luna în Scorpion poate fi o perioadă inconfortabilă, deoarece este posibil să simțiți că trebuie să vă controlați mai mult timpul, programul și alegerile. Atitudinea ta se poate simți reținută puțin; cu toate acestea, poate fi bine pentru tine să te așezi și să faci un plan pentru viitorul tău, mai ales dacă îți dai seama că trebuie să faci acest lucru.

Rac

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a creativității și pasiunii. Este posibil să simțiți o dorință puternică de a vă conecta cu ceilalți și să găsiți ceva distractiv și jucăuș pe care să îl faceți cu prietenii.Acesta poate fi un moment minunat pentru a participa la un proiect de grup care are un scop.Poate că un prieten are nevoie de ajutor pentru a picta o cameră sau poate că sperați să vă adunați câteva rude pentru a lucra la albume foto sau pentru a lua cina împreună și a vorbi despre amintiri amuzante.

Leu

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a casei și a familiei. Acesta este un moment excelent pentru a te scufunda în vechile tale albume de familie, pentru a le sorta și pentru a nota amintirile care ți-au plăcut, dar pe care nu vrei să le uiți. S-ar putea să ți se pară amuzant și util să notezi rețete de familie și să le împărtășești cu alții; dacă ai un bunic care are multe cunoștințe despre genealogia ta, acesta este un moment minunat să îi iei un interviu pentru a afla tot ce poți.â

Fecioară

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a comunicării.Chiar dacă comunicarea dvs. este adesea mai vorbăreață și mai deschisă, s-ar putea să vă simțiți mai puțin confortabil în preajma unei mulțimi și să tânjiți după timpul dvs. pentru mine.S-ar putea să te bucuri de mai multe conversații individuale cu prietenii decât de adunările mari. Următoarele câteva zile pot fi excelente pentru a discuta sau a trimite mesaje cu persoanele pe care începi să le cunoști.

Balanță

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a banilor și a bunurilor personale, iar în următoarele zile s-ar putea să te simți puțin teritorială în legătură cu ceea ce ai și cu ceea ce ar trebui să-ți dea alții.Dacă ai împrumutat bani sau obiecte pe care te așteptai să le primești înapoi într-un anumit interval de timp, acest tranzit te ajută să întrebi care este stadiul unei returnări și să începi să faci ceea ce trebuie pentru a obține ceea ce îți aparține.

Scorpion

Luna intră în semnul tău zodiacal, care este și casa ta solară a identității personale. Acesta este un moment în care trebuie să te cunoști din nou cu adevărat, mai ales dacă ți-ai compromis idealurile pentru a-i liniști pe alții. Dacă te-ai gândit să-ți creezi un nou look sau să schimbi ceva în ceea ce privește simțul tău de stil sau de modă, când Luna se află în semnul tău, să faci lucrurile pentru tine este cel mai bine.

Segetător

Problemele de încredere pot fi declanșate atunci când Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a dușmanilor ascunși.Este posibil să citiți în lucruri mai mult decât de obicei și chiar să simțiți că trebuie să fiți puțin mai șiret pentru a auzi ceea ce alții. poate nu vă spun. Acest lucru poate declanșa un sentiment de nesiguranță, dar o modalitate de a combate această teamă este să vă mențineți un puternic simț al integrității și să le cereți celor dragi să facă același lucru.

Capricorn

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a prieteniei, iar acest lucru îți poate aduce cunoștințe interesante și intrigante despre persoanele care fac parte din viața ta. S-ar putea să vă simțiți izolat sau să vă fie teamă să fiți singur. Următoarele câteva zile sunt o șansă pentru tine de a lucra la unele dintre aceste teme.

Vărsător

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a statutului social și a carierei.Acesta este momentul perfect pentru a face o scufundare profundă în industria în care activezi, pentru a vedea care este statutul rolului tău în cadrul unei companii și pentru a-l compara cu ce mai există în lume. S-ar putea să fii surprins că un loc de muncă cu un salariu sau beneficii competitive face angajări și vei dori să aplici.

Pești

Luna intră în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a învățământului superior. Cât de mult îți place să înveți, Pești. Astăzi, s-ar putea să descoperi că ești gata să lași în urmă anumite lucruri și să te dezvolți din ele. Poți deveni profesorul unui mai puțin pentru alții, care îi ajută să evite greutățile și durerile tale similare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel