Horoscop, luni, 21 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, Instagram

Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de luni, 21 august 2023, potrivit știrileprotv. 

BERBEC

O să vă acordaţi şi voi un timp de respiro, să plecaţi pe undeva ca să porniţi apoi cu forţe proaspete că vreţi să fiţi la înălţime în plan profesional.

Vă caută cineva care vrea să fiţi împreună şi dacă şi voi sunteţi în căutarea perechii de suflet poate o să ieşiţi la plimbare.

TAUR

Poate se fac presiuni să daţi drumul unui proiect din care aveţi de câştigat, pe lângă bani, nişte relaţii şi promisiuni de colaborare.

Sunt câteva aspecte care ţin de sănătate pe care-ar trebui să le luaţi în serios ca să nu apară şi consecinţele durerii, internare.

GEMENI

Se poate să vă interesaţi de şcoli, grădiniţe, ca să-i înscrieţi pe copii şi să mai luaţi o porţie de concediu, ca să vă reveniţi după atât efort.

Poate îi trimiteţi pe copii într-o tabără, sau măcar într-o excursie ca să se mai bucure de vacanţă, că încep şcoală.

RAC

O să recuperaţi banii pe care i-aţi tot revendicat şi o să ştiţi ce vă permiteţi să cumpăraţi şi ce nu, că aveţi o listă a priorităţilor de care trebuie să ţineţi cont.

Se poate să aveţi spor la preocupările de grup, fie că sunteţi la serviciu, fie în vacanţă.

LEU

Aţi putea pune în aplicare un plan mai vechi şi să plecaţi acolo unde aţi plănuit mai demult, dar n-aţi putut din cine ştie ce motive.

V-aţi putea găsi ceva nou de lucru şi să vă suplimentaţi veniturile din toamnă, dacă o să vă hotărâţi, că pot interveni diverse.

FECIOARĂ

O să vă bucuraţi de nişte privilegii, o primă, voucher de vacanţă, aparatură de ultimă generaţie la serviciu, ca să crească şi performanţele

Se poate să vă treziţi cu nişte bani care vin de la vreo colaborare mai veche şi o s-aveţi de buzunar dacă plecaţi pe undeva în weekend.

BALANŢA

E posibil să aveţi o întâlnire de afaceri şi să daţi drumul unui proiect care v-ar aduce un plus de atenţie, aprecieri şi bani.

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi să o discutaţi cu partenerul să-şi spună şi el părerea.

 SCORPION

O să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care cred în voi, vă apreciază eforturile şi calitatea muncii, şi poate încheiaţi un contract.

Poate o să fiţi mai receptivi la problemele cu care se confruntă partenerul de cuplu şi preluaţi din greutăţi, să nu-l lăsaţi singuri.

SĂGETĂTOR

Voi staţi bine la capitolul acte, studii, o să primiţi accept la un grad superior, masterat, doctorat, şi o să porniţi într-o aventură... intelectuală.

E o problemă de suflet care se cere, cu insistenţă, rezolvată şi să nu lăsaţi să se piardă o relaţie care poate fi salvarea voastră!

 CAPRICORN

E mult de lucru la serviciu, poate mai aveţi şi vreo afacere particulară şi o să fie supra solicitant, dar o să vă descurcaţi şi vor fi şi bani.

E momentul să avansaţi pe scara socială, primiţi un titlu, vi se poate încredinţa şefia unui departament, o să fie o upgradare.

 VĂRSĂTOR

Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni care apreciază modul vostru de lucru şi puteţi câştiga bani frumoşi împreună, lucrurile or să se lege frumos.

Apare şi pentru voi omul potrivit şi o să fiţi dispuşi să faceţi casă bună împreună, c-aţi învăţat din experienţele anterioare.

 PEŞTI

V-ar putea coopta cineva într-o colaborare, dacă vă mai rămâne timp în particular, şi asta oricum, după ce vă terminaţi concediul.

O să faceţi monetarul să vedeţi dacă v-ajung banii pentru o escapadă turistică la sfârşit de săptămână şi se pare că o să aveţi o rezervă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel