Horoscop, luni, 20 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei

Horoscop 20 martie  2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.

 

BERBEC

E posibil să daţi curs unei oferte de afaceri şi or să se vadă rezultatele, o să fie un succes, vin şi banii, va fi, oricum, o schimbare de macaz

E posibil să câştigaţi bani din surse colaterale şi să lărgiţi aria de cumpărături şi cu lucruri care vă plac, nu numai cu cele care vă fac plăcere.

Se observă proiecte noi la orizont. E anul vostru și deci vor veni bani și alte contracte în perspectivă.

TAUR

Se rezolvă multe lucruri, printre care şi cu banii, c-o să-i luaţi şi-o să vă achitaţi de toate obligaţiile, şi poate vă puneţi şi casa la punct.

Vă pregătiţi de o relansare şi vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care vă apreciază şi o să atingeţi un alt nivel profesional.

E nevoie de voi, de abilitățile voastre, ca să vă puneți amprenta pe un proiect care o să vă aducă un profit consistent.

GEMENI

Poate vă lansaţi într-o nouă afacere, poate fi ceva de anvergura şi-o s-aveţi energia necesară să faceţi faţă solicitărilor, deloc puţine, şi chiar va fi o adevărată provocare.

Vi se vor semna nişte acte şi-o s-aveţi drum deschis ca să vă dezvoltaţi afacerile, să vă extindeţi aria de influenţă.

Se pare că o să vă contacteze cineva ca să încropiți o afacere, să lucrați împreună, să puneți resursele la bătaie în comun acolo și să vă fie bine plătită munca.

RAC

E posibil să vină o sumă mai mare de bani pentru că aţi vândut ceva, ori poate aţi primit un credit bancar şi vă puteţi gândi la o casă, o maşină.

Se pare c-o să faceţi un efort financiar să vă puneţi casa la punct, să fie totul funcţional şi s-arate şi mult mai bine.

O să aveți grijă de familie, să le asigurați alor voștri ce au nevoie și să-i duceți la doctori, să-i îngrijiți sau să-i convingeți să se ducă singuri, dacă au ceva probleme.

LEU

E cineva care vrea să fiţi împreună şi or să dispară acele bariere care v-au ţinut departe de această persoană şi să vă adunaţi resursele ca să faceţi casă bună împreună.

Poate daţi de o ofertă bună de vacanţă şi începeţi să strângeţi banii pentru la vară.

Poate încă vă mai gândiți la contractul pe care urmează să-l semnați, ca să fie totul echitabil, să nu munciți în plus.

FECIOARĂ

O să puteţi duce la bun sfârşit un proiect ca să începeţi altul, c-o să intraţi într-o altă etapă de viaţa profesională şi vi se vor împlini nişte aşteptări.

E un suflu de prospeţime la voi c-o fi apărut cineva în viaţa voastră şi vreţi să funcţionaţi, la maximum, timpul liber comun.

O să vă luptați pentru niște drepturi și o să cheltuiți și niște bani și va fi și un consum psihic, pe lângă toate celelalte, dar merită.

 BALANŢA

Se poate să le cereţi şefilor nişte înlesniri şi să-i prindeţi în toane bune, să vă satisfacă dorinţele dar o să vă ceară şi ei să munciţi mai mult.

O să perfectaţi comunicarea cu partenerul şi relaţia voastră de cuplu se va îmbunătăţi, simţitor, şi o să fiţi fericiţi.

Voi o să dați dovadă de un plus de diplomație ca să păstrați contactul cu partenerii de afaceri, ca să nu dispară sursa financiară, să aveți banii asigurați.

SCORPION

O să primiţi banii pe care i-aţi cerut unei bănci, se mai poate să vi se restituie acei bani împrumutaţi cuiva şi să vă descurcaţi mai bine cu banii, în perioada asta.

Or să vă fie apreciate eforturile la slujbă şi o să luaţi mai mulţi bani, să strângeţi un capital.

Apare cineva care visează la o relație care v-ar putea face fericiți, dacă nu e nimeni în viața voastră sentimentală.

SĂGETĂTOR

Se întâmplă ceva care să vă motiveze să luaţi cu asalt un proiect care să v-aducă succes, că simţiţi nevoia să folosiţi la maximum experiența acumulată.

Vă preocupă în continuare locuinţa pe care s-o puneţi la punct până de sărbători, să daţi refresh interiorului.

O să dați dovadă de creativitate și poate puneți pe roate o afacere care să vă aducă bani în cont, că aveți nevoie de o sursă constantă.

CAPRICORN

O să vă descurcaţi frumos la scoală, la examene, la toate preocupările de grup şi o să vă puteţi ocupa şi de copii, să-i duceţi la diverse activităţi sportive, printre altele.

Se poate să luaţi o primă, ori altceva care să compenseze eforturile voastre din ultima vreme.

Se poate elimina o problemă care v-a frământat zi și noapte și să faceți pace cu lumea și mai ales cu voi înșivă.

VĂRSĂTOR

Se poate să vă faceţi auzită vocea, să vă spuneţi părerile, să vă impuneţi în cadrul unui grup, şi să se ţină cont de voi.

Poate o să vă perfecţionaţi într-un domeniu, şi va fi un progres în carieră.

Poate dați de niște promoții pentru casă și o să scutiți niște bani că ați cheltuit deja și luați și voi ceva mai ieftin așa.

PEŞTI

Se observă un succes pe linie profesională, poate vi se măreşte salariul c-aţi câştigat un titlu, vi s-a încredinţat o funcţie sau vi s-au recunoscut meritele.

E o mulţumire sufletească, vi s-au restituit bani, bunuri, după un divorţ, partaj, sau pur şi simplu aţi primit ce-i al vostru.

Or să apară cheltuieli neprevăzute în mod frecvent și trebuie avut grijă cu banii ca să nu rămâneți în pană, vin sărbătorile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel