Horoscop, luni, 20 iunie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 20 iunie 2022. Previziuni pentru toate zodiile. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Atunci când cineva spune că nu te place, fii curios și află motivul. Problemele relaționale se pot manifesta atunci când Luna sfert în Pești are loc în sectorul tău de dușmani.Atunci când Luna se află în această fază intermediară între Luna plină și Luna nouă, ți se oferă o ocazie de aur pentru a cunoaște oameni noi și pentru a stabili relații care să fie reciproc avantajoase pentru tine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Tratează-i pe ceilalți așa cum vrei tu să fii tratat, Taur. Poți întâlni pe cineva brusc, la momentul potrivit, când Luna sfert în Pești are loc în sectorul tău de prieteni. Poți experimenta un sentiment puternic de sprijin și iubire din partea persoanelor care fac parte din viața ta. Acesta este un moment minunat pentru a vă întâlni cu prietenii și pentru a vă deschide casa pentru activități sociale, cum ar fi grătarele sau o plimbare în jurul unui parc doar pentru a discuta.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ești un suflet bătrân, Gemeni, și există o mulțime de motive pentru care înțelepciunea ta este atât de puternică și profundă atunci când îți împărtășești gândurile cu ceilalți.
Dacă te gândești să îți schimbi locul de muncă, acesta este un moment bun pentru a planifica din timp înainte de a aplica, deoarece Luna sfert în Pești în sectorul tău de carieră îți oferă un impuls de ajutor de susținere.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Viața îți oferă o lecție valoroasă în timpul Lunii sfert în Pești, care ajunge în sectorul tău de învățare, iar această lecție pe care ai ocazia să o trăiești este una pe care o vei ține minte mulți ani de acum încolo. Vei dori să fii atent la temele care par să se repete. Poți aborda probleme care par să se rezolve după ani de zile - poate chiar poți găsi acum o modalitate de a le rezolva definitiv.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Ai nevoie să te descarci și este mult mai sănătos când poți să îți spui părerea fără să te îngrijorezi de cine te va judeca. Luna sfert în Pești poate face ca secretele să fie dăunătoare din punct de vedere emoțional și mental, atunci când simți că trebuie să vorbești despre ele, dar nu o faci. Dacă nu te simți în siguranță vorbind cu un prieten, poate că este o idee bună să vorbești cu un consilier, un consilier spiritual sau un antrenor de viață.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Atunci când iei o decizie, o faci pe termen lung. Și, astăzi, s-ar putea să faceți câteva alegeri importante. Luna sfert de lună în Pești vă va face să vă aflați la o răscruce de drumuri. S-ar putea să te întrebi dacă o relație sau o situație este pentru tine. Pot exista unele șovăieli din partea dvs. în timp ce luați în considerare detaliile situației dvs. O mare parte din incertitudinea ta poate fi legată de "ce vor crede ceilalți" și acest lucru poate avea o mare greutate asupra ego-ului tău.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este timpul să vă ocupați de lucrurile mărunte care vă fac viața simplă și lipsită de griji. Așadar, începeți prin a vă reduce stresul. Luna sfert în Pești este momentul potrivit pentru a vă analiza obiceiurile și obiectivele generale. Poate că este timpul să îți reînnoiești abonamentul la sala de sport sau să îți reiei în sfârșit obiceiul de a te antrena cu prietenii.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fă ceva ce îți place, iar când vine vorba de viață, nu te gândi că trebuie să faci întotdeauna lucrurile perfect. Luna sfert în Pești te va face să te pierzi ușor într-un proiect. Un meșteșug sau ceva artistic te poate ajuta să te eliberezi de stres și îți poate da un sentiment de împlinire. S-ar putea să ți se pară util să îți exprimi o parte din identitate prin reamenajarea unei camere sau să încerci un hobby care îți folosește imaginația și creativitatea.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai multe de câștigat, Săgetătorule, iar unul dintre aceste lucruri este dragostea de prieteni buni, care sunt ca o familie. Luna sfert în Pești are loc în sectorul tău al casei și al familiei și este posibil să apară un fel de reparație sau proiect casnic. S-ar putea să descoperi că vrei să investești în imobiliare. S-ar putea să găsiți un loc pe care îl căutați, chiar dacă există câteva portițe pentru a achiziționa proprietatea.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vă faceți griji pentru lucrurile pe care nu le puteți schimba. Și, întotdeauna vor exista lucruri pe care nu le poți schimba, așa că trăiește momentul.
Luna sfert în Pești are loc în sectorul tău de comunicare și este posibil să vrei să discuți lucrurile pentru a înțelege ce se întâmplă. Dar dacă nu reușești, nu o lua personal, Capricorn. S-ar putea descoperi că este mai ușor să renunți și să lași lucrurile să se rezolve de la sine în mod natural.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Bucurați-vă de ceea ce ați câștigat, iar dacă va trebui să creați un buget pentru a compensa unele cheltuieli excesive, atunci asta veți face.Luna sfert în Pești este un moment bun pentru a vă revizui bugetul pentru a face mici îmbunătățiri care să vă economisească bani. Săptămâna aceasta plănuiește să-ți revizuiești facturile de la cardul de credit, conturile bancare  pentru a vedea dacă există ceva nerezolvat sau care iese în evidență ca fiind îndoielnic.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Gândește-te la viitor, iar atunci când ești ocupat să îți faci planuri imaginează-ți cea mai bună versiune a ta care poți fi. Luna sfert în Pești are loc în sectorul tău de dezvoltare personală și s-ar putea să descoperi ceva nou despre tine. Este posibil să descoperi un talent sau o trăsătură atât de bună încât să te concentrezi pe dezvoltarea ei și să te distrezi mult în acest proces.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 iun 2022, 11:34 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience