Horoscop, luni, 20 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic - 20 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile. 

Berbec

Ceva din viața de familie te-ar putea determina să iei decizii cruciale în ceea ce privește cariera ta. S-ar putea ca în familie să se întâmple prea multe schimbări, iar responsabilitățile tale profesionale să nu se alinieze cu obiectivele tale generale. Acesta este un moment în care trebuie să rezolvi aceste lucruri pentru a găsi o aparență de echilibru în viața ta. Cu toate acestea, se poate simți un pic imposibil sau chiar măreț pentru tine în acest moment.

 

Taur

O plimbare cu mașina pentru a-ți limpezi mintea ar putea fi o practică excelentă pentru tine în acest moment. Cumpărați-vă un jurnal nou pentru a vă scrie obiectivele pentru noul an.  Știi că trebuie să faci niște schimbări personale punctuale, dar nu ai timp suficient pentru a le face. Te gândești destul de mult în acest moment. Cu toate acestea, s-ar putea să pierzi ceva somn dacă nu îți dedici ceva timp și nu te concentrezi pe rezolvarea problemelor care necesită atenția ta. 

 

Gemeni

Sunteți într-un mod de autoprotecție în acest moment și există unele lucruri pe care știți că trebuie să le faceți doar pentru dumneavoastră. Cu Uranus în casa dușmanilor ascunși în timpul unui pic de haos, ești conștient de vulnerabilitățile tale și trebuie să le asiguri. Acest lucru ar putea însemna să te angajezi față de tine însuți cu privire la obiectivele personale pe care nu vei permite altora să le influențeze în mod negativ. Amintiți-vă să vă accentuați pe voi înșivă în primul rând și să nu vă faceți griji cu privire la faptul că sunteți judecat de alții. 

 

Rac

Astăzi, totul se rezumă la tine și la ceea ce îți dorești. Te afli într-o stare de vis și aici vei învăța și te vei dezvolta cel mai mult. Este timpul să îți petreci puțină energie în dezvoltarea ta spirituală și să nu permiți ca părțile lumești să stea în calea speranțelor și viselor tale. Vei avea o perspectivă asupra a ceea ce ai nevoie pentru viitorul tău.

 

Leu

Uneori poți fi un pic mai mult pe partea psihică a lucrurilor. Chiar acum, ceva nu este tocmai în viața ta și știi asta. Așa că monitorizează orice situație stresantă atunci când simți că îți inhibă sentimentul de securitate și spațiu personal.De fapt, fă-ți un scop să eviți persoanele toxice, inclusiv rudele în vizită, și fii precaut în preajma oricărei persoane care se comportă pasiv-agresiv. Doar pentru că fac parte din familie nu înseamnă că trebuie să lăsați garda jos.

 

Fecioară

Aveți multă încredere în ceilalți, dar cineva ar putea să vă dea peste cap prin modul în care se comportă în preajma dumneavoastră. S-ar putea ca diverse lucruri care se întâmplă în viața lor să îi determine să fie inconsecvenți. Cu toate acestea, aici trebuie să tragi o linie și s-ar putea să nu ai prea multă toleranță față de nestatornicia celorlalți. Dar, fiind vorba de perioada sărbătorilor, puteți avea urări de bine față de ceilalți, dar creați un pic de distanță pentru ca ei să poată face ceea ce trebuie să facă fără să vă perturbe viața.

 

Balanță

În jurul casei și al familiei dumneavoastră poate apărea un fel de schimbare sau de pierdere și poate că nu ați fost conștientizat până de curând. Sărbătorile pot fi momentul în care se dezvăluie secrete despre membrii familiei sau despre adulți. S-ar putea să aflați ceva care să vă schimbe părerea despre tradiții. Așteptați-vă la aprinderea becului, deoarece modul în care percepeți lucrurile într-un fel se schimbă brusc în altul.

 

Scorpion

Fă-ți planuri. Aveți speranțe și vise și v-ați imaginat în mod romantic cum veți proceda pentru a le transforma în realitate. Unele lucruri nu se pot învăța vreodată dintr-o carte sau realiza într-o sală de clasă.  Iluziile pe care le crezuseți vor începe să dispară odată ce vă veți apuca de treabă. Cu toate acestea, vestea bună este că, odată ce aveți o viziune clară asupra realității, sunteți într-o poziție mai puternică pentru a avea succesul pe care vi-l doriți. 

 

Segetător

Deși nu vrei neapărat să fii suspicios, ești. Există o parte din tine care nu mai este deschisă și dispusă să negocieze sau să facă schimb de timp pentru atenția altcuiva. În schimb, poți să-ți vezi valoarea personală și să pui mare preț pe energia și eforturile tale. Acest lucru este bun pentru tine, deoarece vei începe să îți folosești abilitățile și talentele cu înțelepciune și nu să le irosești de dragul de a face pe plac altcuiva. 

 

Capricorn

S-ar putea să te grăbești să nu te mai îndrăgostești de cineva doar pentru că s-a schimbat ceva și nu știi exact ce anume. Dar, pe de altă parte, s-ar putea să vă dați seama că obiceiurile lor sunt incompatibile cu ale voastre. Acest lucru poate fi dificil și îți poate pune la încercare capacitatea de a face compromisuri. Deși acesta este un moment trist, poate fi și un nou început pozitiv, în care începeți să treceți de la o relație romantică la o prietenie mai potrivită pentru amândoi. 

 

Vărsător

Este suficientă o mică minciună pentru a-ți pierde încrederea într-o persoană de încredere și admirată. Adevărul înseamnă atât de mult pentru tine, iar dacă nu îl poți obține aici, îl vei găsi în altă parte.  Asta este tot ce ai nevoie pentru a începe o nouă viață pentru tine. Cu toate acestea, s-ar putea să nu divorțați în totalitate din punct de vedere emoțional de persoanele care v-au dezamăgit. Totuși, puteți începe să vă identificați cu schimbările pe care trebuie să le faceți și care vă redau libertatea și puterea. 

 

Pești

Sunteți într-o dispoziție romantică și melancolică și ar trebui să faceți lucruri care să vă permită să vă bucurați de viață.  Sunteți magnetic și atrăgător în acest moment. Așa că de ce să nu te încrezi în moduri care să atragă atenția asupra ta și să-ți complimenteze corpul, trăsăturile delicate și personalitatea. Ieși în oraș și bucură-te de ceva timp pentru mine și răsfață-te cu lucruri pe care vrei să le ai. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel