Horoscop, luni, 2 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 2 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ziua care urmează este plină de surprize pentru tine, Berbec. Este una dintre acele ocazii în care ai putea găsi bani în buzunar sau chiar să primești un telefon care să te informeze că a sosit ceva ce așteptai. Aproape orice ți se poate întâmpla astăzi și ai putea constata că norocul ți se întoarce în bine.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Cel mai bun mod de a planifica neprevăzutul este să îl anticipezi înainte de a se întâmpla.
Astăzi, fă o mini-evaluare a situațiilor pe care știi că sunt plauzibile și susceptibile de a se întâmpla. Faptul că știi că ești pregătit în avans te poate ajuta să depășești situațiile nedorite.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Planificați-vă să ieșiți din casă arătând cât mai bine. Este posibil să vă întâlniți cu un fost cu care nu v-ați mai văzut. Cel mai bun mod de a te simți încrezător când te întâlnești cu o persoană care ți-a rănit inima este să arăți cât mai bine și să te simți bine în pielea ta.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este o zi excelentă pentru un prânz sau o ieșire spontană în oraș cu un prieten. Sună un prieten dacă ai puțin timp liber și vrei să ieși în oraș să faci ceva simplu și distractiv. Fă-ți planuri.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Tentația de a-ți lua o zi liberă este puternică, mai ales dacă ai câteva lucruri pe care nu poți aștepta până luna viitoare pentru a le face. Este posibil ca un coleg să ia o tură pentru a vă elibera progamul, astfel încât să puteți lua o pauză și să vă odihniți. Singura modalitate de a afla este să întrebați.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Asigură-te că asculți cu ambele urechi. Până când nu ați discutat despre o varietate de subiecte cu cineva, s-ar putea să credeți că îl cunoașteți. Atunci când discutați politică sau opinii religioase, s-ar putea să vă întrebați dacă sunteți pe aceeași lungime de undă. Aceasta poate fi o oportunitate de a învăța sau de a fi de acord să nu fiți de acord și să evitați subiectele intense pe viitor.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Uneori ai noroc și lucrurile se rezolvă. Un prieten poate avea prea mult din ceva de care aveți nevoie. În loc să ieșiți și să cumpărați un obiect scump, s-ar putea să intrați în posesia a ceva gratuit.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu este ușor să treci peste o despărțire, iar odată ce o persoană are libertatea ei, mai târziu își dă seama că îi este dor de tine și vrea să încerce din nou. S-ar putea să nu fii sigur că este posibil sau că este ceea ce îți dorești, dar oferta de a încerca din nou poate fi pusă pe masă pentru ca tu să decizi ce vrei să faci.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu toate planurile merg conform programului. Ziua de astăzi poate fi o serie de neajunsuri de la întâlniri ratate sau anulate, trafic și conflicte de program. Lasă-te dus de val astăzi. Lucrurile se întâmplă cu un motiv și este mai bine să fii flexibil.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Creativitatea este uneori dezordonată, dar este frumos să gândești în afara cutiei și să încerci lucruri noi. Ziua de astăzi este perfectă pentru a face niște artă sau pentru a confecționa un obiect artizanal pe care plănuiești să îl dăruiești cuiva de Ziua Îndrăgostiților.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Familia poate fi dramatică fără alt motiv decât că se iubesc prea mult. Limitele pot fi depășite astăzi, iar tu va trebui să îți reafirmi dorința de spațiu și respect. Poate fi greu pentru oameni să își amintească faptul că ești adult acum, chiar dacă trăiești independent de ani de zile. Așadar, astăzi va trebui să faci o atenționare blândă.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Anumite conversații pot declanșa o dezbatere și pot provoca discuții aprinse. S-ar putea să te bucuri un pic de glume, dar este și timpul să transformi lucrurile în subiecte mai plăcute. Asigură-te că citești încăperea și că ești atent la limbajul corpului și la cât de receptivi pot fi ceilalți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel