Horoscop, luni, 18 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru fiecare zodie

Sursă foto: Youtube/ PROTV
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ PROTV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de luni, 18 septembrie, în cadrul stirileprotv.ro. 

BERBEC

O s-aveţi multă treabă pe-acasă şi poate vă mai întind o mână de ajutor şi ai voştri că o să se încheie totul mai repede şi vă rămâne timp să vă odihniţi.

Se poate s-aveţi de luat nişte semnături şi dacă nu reuşiţi online poate o să bateţi nişte drumuri.

TAUR

Vă încântă cineva cu o preocupare de timp liber care v-ar pune creativitatea în mişcare şi o să vă simţiţi eliberaţi de toate angoasele existenţiale.

Apare cineva care visează s-aveţi o relaţie şi dacă şi voi sunteţi în căutarea perechii de suflet poate-i acordaţi o şansă.

 GEMENI

Lumea vă înconjoară cu atenţie şi o să vă simţiţi protejaţi, poate primiţi vreo invitaţie pentru weekend, să ajungeţi prin altă zonă a ţării şi o să vă duceţi.

Poate faceţi o comandă online ca să cumpăraţi diverse lucruri pentru interiorul locuinţei şi o să primiţi şi discount, se pare.

 RAC

O să staţi mai bine cu banii în perioada care urmează, chiar dacă o s-aveţi şi cheltuieli şi poate mai încropiţi o colaborare, două, trei ore după program ca să mai luaţi nişte bani.

Anturajul v-a găsit o ocupaţie de timp liber şi voi n-o să ziceţi nu, că vreți şi voi ceva care să vă diversifice programul.

 LEU

Se pare că v-aţi găsit, în sfârşit, un stil al vostru, mai schimbaţi câte ceva prin garderobă, daţi deoparte lucrurile pe care nu le mai folosiţi şi puneţi toată casa la punct.

Poate mai faceţi o vizită la service ca să vedeţi în ce stare se afla maşina voastră şi o să pregătiţi şi banii.

 FECIOARĂ

Sunt lucruri de remediat, or mai fi şi bani pe care să-i recuperați şi apar oportunităţi de a face rost de sume suplimentare, din colaborări.

Poate-o să vă faceţi curaj să daţi drumul proiectelor noi ca să aveţi ce lucra, s-aveţi continuitate ca să dispuneţi de o sumă constantă de bani.

BALANŢA

Poate vă orientaţi spre alt job, începeţi poate nişte cursuri, vă bucuraţi poate, de un nou început şi o să puneţi mult suflet ca să porniţi cu dreptul.

Poate se iveşte ocazia să vă schimbaţi maşina, să vă luaţi altă fie la mâna a doua, fie în rate, c-o fi scumpă, şi e nou nouţă.

SCORPION

E cineva căruia-i pasă de voi şi o să-i ofere sprijin că se poate să fiţi până peste cap de ocupaţi că s-au adunat cam multe în perioada asta şi vreţi să vă mai trageţi şi voi sufletul.

Se poate să luaţi nişte bani şi să vă descurcaţi cu cheltuielile neprevăzute, că pentru restul v-ajungeau.

SĂGETĂTOR

Cu prietenii e ceva tevatură că mai toţi vor să se întâlnească cu voi, dar programul nu va permite că aveţi treabă.

V-aţi putea face o rezervare pentru weekend să plecaţi pe undeva, de pe-o zi pe alta şi asta ar conta foarte mult ca să vă limpeziţi creierii.

 CAPRICORN

Se poate să semnaţi un contract pe care v-aţi străduit, în câteva rânduri, să-l parafaţi şi o să se dovedească a fi un succes.

Or să vă convoace nişte prieteni la o activitate de grup, ca să vă dezmorţiţi şi o să vă placă.

VĂRSĂTOR

Poate apare o destinaţie de vacanţă care vi s-a potrivit mănuşă şi o să găsiţi o companie agreabilă să daţi o fugă pentru câteva zile, măcar, dacă nu o săptămână, două.

Or să aterizeze şi acei bani de la care vă luaserăţi adio şi o să completaţi lipsurile de pe-acasă, din garderobă poate.

 PEŞTI

Poate v-aşezaţi la masa negocierilor şi o să vă târguiţi cu partenerii de afaceri până veţi obţine tot ce le-aţi cerut, pentru că altfel nu merită să vă hazardaţi.

Poate investiţi nişte bani într-o casă, pentru voi, sau pentru copiii voştri că e nevoie de mai mult spaţiu, se măreşte familia.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 18 sep 2023, 07:02 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience