Horoscop, luni, 17 iunie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Marte este în casa a II-a. Aceste planete se află acum în casa a IV-a, iar siguranță familiei este ceea ce contează cel mai mult pentru tine. Ești dispus să cheltui mulți bani pentru a fi bine celor dragi.

Taur

Venus, guvernatoarea ta, face o schimbare. Este o zi importantă. Vei deveni mult mai empatic și mai tolerant. De asemenea, vei fi mult mai dispus să îi asculți și pe ceilalți.

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, își schimbă semnul și trece în casa a II-a. Asta înseamnă că te vei gândi la bani mai mult decât de obicei. Te gândești mai mult de unde îi iei, cum îi dai, ce păstrezi. Vei fi precum un contabil.

Rac

Mercur și Venus intră în semnul tău, iar toată această situație vine cu multă carismă, cu multă intuiție, dar și cu o minte destul de puternică. Vei îmbina zona de intuiție cu tot ce înseamnă logică și rațiune.

Leu

Cele două tranzite de astăzi nu prea îți priesc, pentru că îți va fi foarte greu să comunici, dar și să îți arăți sentimentele.

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, schimbă semnul și se duce în casa a XI-a. Devii mai sociabil, dar și mai dornic să petreci timp cu alți oameni, alți prieteni sau alte cunoștințe.

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, se duce în casa a X-a, la fel și Mercur. Asta înseamnă că vei avea o atenție mult mai sporită în ceea ce privește proiectele profesionale. Poate găsești un proiect în care să îmbini utilul cu plăcutul.

Scorpion

Aproape că nu mai contează niciun aspect în afara faptului că Marte se afla în casa a VII- și irită puțin toate relațiile pe care le ai, mai ales pe cele personale. Poate că discursul va fi unul mult mai atent la nevoile celorlalți, dar faptele tale vor arată cu totul altceva.

Săgetător

Începe o perioadă bună pentru a primi beneficii din partea celorlalți. Dar atenție, că tot ce primiți va avea și un cost. Nu există nimic gratis pe lumea aceasta, iar tu trebuie să îți dai seama de asta.

Capricorn

În casa a VII-a se duc Mercur și Venus. Pentru relații este o perioadă bună. Discuți altfel cu partenerul sau dacă îți place de cineva, ai mai multe instrumente prin care să îl cucerești.

Vărsător

La serviciu este mult de discutat, dar te înțelegi mult mai bine cu colegii, iar ei te sprijină și te ajută. Cumva, colaborarea dintre voi o să aducă doar lucruri bune.  

Pești

Mercur și Venus se duc în casa a V-a. Totul este o mare artă în jurul vostru, relația pe care o ai, visurile, speranțele, dorințele. Și pe copii îi vezi într-o lumină extraordinară. Mergi la evenimente, vrei să iubești și să fii iubit. 

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel