Horoscop, luni, 17 iulie 2023, cu Neti Sandu. ZODIA care va recupera niște bani

Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei.

Neti Sandu vine cu previziuni zodiacale, pentru azi, 17 iulie 2023, potrivit stirileprotv.ro. Astrologul a precizat că unele zodii vor avea parte de niște schimbări, dar și de recuperări financiare. 

BERBEC

O s-aveţi nişte lucruri de făcut pe-acasă şi o să puneţi economiile la bătaie, ca să iasă ceva frumos, nu încropit din bani puţini, că e vorba despre confortul familiei voastre.

O să aflaţi de ce nu v-aţi luat banii la timp şi o să vi-i cereţi, că sunt ai voştri şi nu trebuie să renunţaţi la ei.

 TAUR

Poate vă pregătiţi de o plecare în vacanţă şi îi mobilizaţi pe prieteni ca să vă sincronizaţi, şi cu deplasarea, şi cu cazarea, cu plăţile, să meargă totul - ceas.

E bine să lichidaţi toate restanțele şi în plan material, şi în cel spiritual, să fiţi în armonie cu toată lumea.

GEMENI

Veştile sunt amestecate, dar se-anunţă, totuşi, succes, şi o să daţi drumul proiectelor noi care pot începe şi din
toamnă - voi să fiţi gata de lansare la apă.

Se pare că s-au adunat cam multe plăți, sau le-aţi lăsaţi pe cele consistente acum - oricum, o să vă descurcaţi.

RAC

Apar schimbări şi o să vă pliaţi pe cerinţele momentului, chiar dacă vă prind în vacanţă, o să fiţi prompţi, în replică.

Se pot acutiza nişte probleme legate de sănătate dacă aţi dat ignor total, aşa că poate treceţi pe la doctor să vedeţi ce se-ntâmplă.

 LEU

E cineva care se simte atras de voi şi o să vă evaluaţi şi voi sentimentele să ştiţi încotro vă-ndreptaţi, şi dacă vă doriţi într-adevăr o relaţie sau sunteţi deja într-un cuplu.

O să fie mult de lucru, vor fi şi bani, dar cheltuielile par să fie în exces şi o să trebuiască să vă puneţi nişte limite.

 FECIOARĂ

Se poate să faceţi nişte achiziţii pentru casă şi o să vă-ntoarceţi buzunarele pe dos ca să arate totul aşa cum v-aţi propus, şi n-o să fie deloc ieftin.

Relaţia cu partenerul de cuplu se poate reaşeza pe alte baze, să devină şi mai stabilă şi să vă căsătoriţi, dac-o fi şi-o fi.

BALANŢA

O să recuperaţi banii care vi se cuvin, dac-o să fiţi şi voi mai insistenţi, că altminteri o să tot treacă timpul şi nu e sigur c-o să-i mai primiţi.

O să strângeţi rândurile ca să fiţi din nou cu prietenii şi să ieşiţi la mondenităţi, şi poate în câteva reprize de concediu.

 SCORPION

E cineva care-şi doreşte să petreceţi mai mult timp împreună şi să vă dezmorţiţi sufleteşte, c-a trecut un timp de când n-aţi mai avut preocupări comune.

O s-aveţi prilejul să aplanaţi nişte neînţelegeri şi viaţa de cuplu să devină armonioasă.

 SĂGETĂTOR

O să puteţi face rost de bani în plus şi o să-i folosiţi în concediu să vă deconectaţi, c-aveţi nevoie de o pauză după o perioadă de efort financiar şi nu numai.

Se poate să reluaţi o preocupare de timp liber şi să descărcaţi tensiunile, c-aţi atins un prag de oboseală psihică.

CAPRICORN

Se poate să vi se facă, în sfârşit, dreptate şi să vă recuperaţi bani, bunuri, onoare ştirbită, se-ndreaptă nişte lucruri, şi o să vă puteţi continua fericiţi, viaţa.

O să vă daţi osteneala să mulţumiţi pe toată lumea, să vă achitaţi de toate obligaţiile morale, financiare, dar reproşuri tot or să fie.

 VĂRSĂTOR

Aţi putea câştiga mai mulţi bani, dar n-o să mergeţi pân-acolo încât să munciţi până la epuizare pentru aceşti bani, că puneţi mare preţ pe sănătatea voastră.

Se poate să luaţi nişte decizii legate de casă şi o să vă consultaţi cu ai voştri, să ştiţi dacă vă cumpăraţi altă casă, ori începeţi o renovare.

 PEŞTI

Un angajator vrea să vă ia în echipa lui şi o să vă prezinte situaţia în roz, ca să şi acceptaţi, dar voi nu vă lăsați luați de val pentru că s-ar putea să exagereze un pic.

E cineva care se simte atras de voi şi o să vă evaluaţi şi voi sentimentele să ştiţi dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă sau nu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel