Horoscop, luni, 17 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov
Descriere foto: Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov

Horoscop zilnic -17 ianuarie 2022

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a căminului și a familiei.  Sfârșitul unei faze lunare este un motiv pentru a lăsa lucrurile să se ducă. Ce presiuni sau preocupări porți legate de părinți, de figuri de autoritate cu care te cerți sau trăiești tensiuni familiale. Este timpul să lași anumite lucruri să treacă și să ierți chiar dacă nu poți uita.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Unele conversații pur și simplu nu trebuie să fie purtate. Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a comunicării, dar atunci când această Lună are loc nu este momentul să insiști asupra unor subiecte, ci să te eliberezi de povara pe care energia lor o pune asupra ta.  Scrie-ți temerile pe o bucată de hârtie și arde-le. Stabilește-ți o intenție pentru care vei lucra în timpul acestei noi faze lunare. Renunță la ea pe măsură ce faci loc pentru lucruri noi.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Eliberează-ți energia, Gemeni. Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a banilor și a bunurilor personale.  Aceasta este o zi excelentă pentru a curăța lucrurile vechi care îți aglomerează casa. De la dulapuri la sertare și dosare învechite, curăță ceea ce nu mai ai nevoie.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Ați făcut un spectacol pentru cineva doar pentru a impresiona pe cineva? Luna Plină are loc în casa ta solară a identității și este un memento pentru a-ți reaminti să fii doar tu însuți. Poate părea contradictoriu să te pui pe tine pe primul loc, dar când ești cine spui că ești, restul lumii poate reacționa în autenticitate și asta pune în mișcare tot restul, unde adevărul se aliniază și interacțiunea onestă este susținută.

 


Leo
(23 iulie - 22 august)

Ești un om cu sentimente reale, așa că atunci când începi să vezi o persoană la care ai ținut cândva într-o lumină negativă, te simți în confuz. Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a dușmanilor ascunși, și s-ar putea să îți fie greu să te împaci cu faptul că această persoană la care ai ținut nu este cine credeai că este. Ai fost rănit de falsitatea lor, dar acum că te confrunți cu adevărul, te eliberează.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a prieteniilor, așa că pregătește-te. Este posibil să primești vești despre o pierdere sau despre faptul că un prieten se va muta într-un stat nou. Lucrurile din univers se schimbă și vei dori să fii pregătit mental pentru a accepta aceste schimbări cu grație. 

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Vă gândiți să renunțați la locul de muncă? Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a carierei și a statutului social, iar acesta poate fi momentul în care începi să te simți nemulțumit de rutina ta, de rolul tău și de oamenii cu care lucrezi. Această energie este greu de gestionat uneori, iar acest lucru nu înseamnă neapărat că ar trebui să îți prezinți demisia. Dar te poate determina să te trezești și să începi să faci schimbări care ar fi trebuit făcute de mult timp.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a învățământului superior. Această Lună Plină poate fi un apel la spiritualitate și la renunțarea la orice noțiuni preconcepute despre cum ar trebui să fie Dumnezeu, cum ar trebui să vă trăiți credința sau unde trebuie să vă aflați în comuniune.  

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a resurselor comune, și poate determina pierderi de bunuri și poate chiar de oportunități. Dacă ai planuri care eșuează, nu te alarma. Mercur este retrograd și la fel și Venus. Acest lucru poate însemna o reparație sau o revizuire și apoi o revenire la normal odată ce sezonul s-a încheiat. 

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a angajamentului, dar poate că cine sau ceea ce ți-ai dedicat viața atât de mult timp nu mai este pentru tine. Tot ceea ce ai promis să incluzi în viața ta este pus la îndoială. S-ar putea să descoperi că anumite lucruri în care vrei neapărat să rămâi implicat, dar în altele, nu atât de mult.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu fiecare zi este menită să fie o zi de muncă, iar uneori îți poți umple atât de mult programul încât este prea greu de realizat în 24 de ore.  Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a îndatoririlor zilnice, și te invită să îți eliberezi calendarul, să reduci ceea ce îți dedici timpul și energia și să fii mai selectiv.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Toată lumea merită să se distreze puțin, Pești, iar Luna Plină are loc în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a plăcerii.  Acest lucru se întâmplă doar o dată pe lună, iar când este Lună Plină ești invitat să fii mai puțin preocupat de ceea ce cred ceilalți și să te concentrezi pe ceea ce te face cu adevărat fericit.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel