Horoscop, luni, 15 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Horoscop zilnic. 15 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Prietenii pot fie să te rețină, fie să te țină în frâu. Luna Berbecului face sextilitate cu Saturn în Vărsător, iar în zona socială a vieții tale se petrec multe restructurări. 

Temperamentul tău ar putea exploda la ideea că cineva încearcă să-ți spună ce să faci cu viața ta. Dar unii oameni ar putea încerca doar să rețină acea fire încăpățânată a ta care de multe ori se îndreaptă în direcții pe care mai târziu le-ai putea regreta.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Atât de multe de făcut, Taur, și timpul pentru a face toate astea ... unde? 


Structurarea programului tău este biletul spre succesul tău. Cunoașteți unde se află toate piesele în mișcare și termenele limită ale acestora. Chiar dacă acest lucru înseamnă că trebuie să încetinești mai întâi înainte de a te grăbi să mergi mai departe, acesta este cel mai bun mod de a face acest lucru.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Un moment în timp este tot ce este nevoie pentru a începe să vă întrebați dacă lucrurile în care ați crezut sunt greșite. 


Întotdeauna te întrebi de ce, dar atunci când descoperi că regulile nu au sens îți poate face ca latura ta sceptică să iasă la iveală mai puternică ca niciodată. S-ar putea să te ții de un fir de ață de credință și de orice speranță, dar ceva în interiorul tău poate continua să te întrebe: "Și dacă?".

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Ești mai iertător în firea ta, în ciuda sensibilității tale, Rac.  Toleranța și rezistența sunt punctele tale forte, în dragoste, în prietenii și în situațiile de muncă. 

În loc să fii supărat că cineva nu ți-a spus ceva, te poți simți rezolvat că lipsa ta de cunoștințe a fost un beneficiu. 

Cu adevărat, Rac, nu ești atât de neștiutoare încât să crezi că oamenii nu au partea lor de secrete, dar există și o parte din tine care își dă seama că nici nu trebuie să porți pică pentru că nu știi fiecare detaliu din viața unei persoane.


Leu
(23 iulie - 22 august)

Ai luat lucrurile mai puțin în serios, dar acum vezi că este o mare nevoie să te prezinți pentru tine și pentru ceilalți. 

Nu va fi prea greu pentru tine să faci un pas în față. S-ar putea să te împotrivești uneori, dar te vei bucura de provocare. O parte din tine poate chiar simți că ai nevoie de ea.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Acesta este un moment excelent pentru tine să faci orice care mișcă cadranul înainte în domeniul antrenamentelor, să ai mai multă grijă de corpul tău, inclusiv să angajezi un antrenor, dacă este necesar. 

Nimic care merită nu vine ușor, iar acest lucru poate include atingerea unui punct în care ești mulțumit de rezultatele pe care te străduiești să le obții. Dar, merită, Fecioară. Timpul va zbura oricum, așa că ar fi bine să faci ceea ce te face fericită.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Există probleme în paradis, Balanță. Să faci lucrurile frumoase de obicei îți vine ușor, dar imaginația ta se poate simți blocată. 

Blocaje mentale, blocaj al scriitorului, toți acești inhibitori ai imaginației tale pot face dificilă vizualizarea viitorului tău de a fi. Ai nevoie de o pauză, Balanță. Nu mai pune atâta presiune pe tine să performezi și, când te aștepți mai puțin, totul se va pune la loc pentru tine.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cineva trebuie să fie adultul din grup, iar acela ai putea foarte bine să fii tu, Scorpionule. Respiră adânc, Scorpionule. Este nevoie de răbdare. 

Știai deja că aceste zone există, dar confirmarea cunoștințelor tale va fi liniștitoare, în ciuda cât de greu te simți să cunoști adevărul.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ziua a fost făcută pentru mai puține cuvinte și mai multă acțiune, deoarece ai nevoie de un mediu liniștit și pașnic pentru a-ți da un sentiment de liniște. 

Universul vorbește cel mai tare atunci când nu încerci să interpretezi ceea ce fac sau încearcă să fie toți ceilalți. În schimb, ar trebui să faci un pas înapoi, să te relaxezi și să te pierzi în liniște în propriile gânduri.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Etica ta de muncă primește un impuls de energie și este posibil să ai multă dorință ambițioasă de a duce la bun sfârșit munca pe care trebuie să o realizezi. 


Dacă plănuiești să îți înființezi propria afacere. Ziua este perfectă pentru a fortifica fundația afacerii tale sau pentru a-ți consolida poziția pe plan personal.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Este timpul să luați decizii importante, iar unele dintre aceste alegeri nu pot aștepta pentru mai târziu. 

Ia-ți în serios munca din umbră. Nu lăsa deoparte lucruri care ar trebui rezolvate acum.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Un final pe care l-ai așteptat se poate confirma și s-ar putea să vezi că cea mai mare teamă a ta nu este atât de rea pe cât te așteptai să fie. 

Această închidere poate oferi un sentiment de ușurare și senzația că ți s-a luat o greutate imensă de pe umeri. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel