Horoscop, luni, 15 mai 2023, cu Neti Sandu. Recuperări financiare pentru o zodie

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, 15 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 15 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

O să recuperaţi nişte bani şi poate o să vă gândiţi serios şi la oferta de job primită mai de mult că s-ar putea să vă intereseze, dacă v-aţi mai eliberat de alte treburi. Se poate să primiţi o invitaţie la odihna în weekend, dacă nu cumva e vorba despre concediu.

TAUR

Se rezolvă tot felul de probleme mai vechi şi care or să vă deschidă o nouă perspectivă în afaceri şi o să găsiţi sponsori şi oameni care să vă susţină. O să vă puteţi asocia cu nişte oameni ca să rezolvaţi diverse lucruri atât în plan profesional, cât şi personal.

 GEMENI

O să vă puteţi asocia cu nişte coechipieri de afaceri să lucraţi la un proiect care să v-aducă bani şi o propulsare în cariera care n-o să vină chiar instantaneu. Strângeţi rândurile cu prietenii de altădată şi poate plecaţi într-o vacanţă ca să retrăiţi nişte clipe de vis.

RAC

Vi se propune o colaborare, dacă nu chiar o funcţie şi o să vă consultaţi agenda personală, îi întrebaţi şi pe ai voştri ce părere au şi decideţi. O să faceţi unele achiziţii pentru casa şi s-ar putea ca şi maşina să aibă nevoie de nişte reparaţii. Sau vă luaţi alta.

 LEU

O să primiţi confirmări de la şefi, de la vreo instanţă judecătoreasca şi o să vă bucuraţi de o repunere în drepturi, vă revin şi nişte sume de bani. O invitaţie în societate, poate e un eveniment la care să fie prezentate lucrările voastre şi să primiţi felicitări.

 FECIOARĂ

Se deblochează un traseu profesional de succes şi poate vă aventuraţi, dac-o să vă simţiţi în siguranţă, că aveţi multe de demonstrat. Poate vă luaţi o porţie de vacanţă, achitaţi un sejur pe undeva, s-or mai fi ieftinit biletele şi o să fie totul pe gustul vostru.

 BALANŢA

Vă chivernisiţi banii ca să v-ajungă de cheltuială şi totodată să puteţi da o fugă în weekend într-o staţiune turistică să vă deconectaţi. Revine cineva după o lungă absentă şi poate - abia acum o să realizaţi dacă mai puteţi fi împreună.

 SCORPION

O să revizuiţi un contract şi poate mai cereţi nişte lucruri în plus ca să fiţi şi mai mulţumiţi, că e posibil să daţi de o finanţare mai consistentă. O să mai încercaţi, poate, să vă duceţi la interviu că să obţineţi postul la care visaţi şi de data asta să reuşiţi

SĂGETĂTOR

Se pare c-o să accesaţi mai multe resurse ca să faceţi rost de bani şi o să vă descurcaţi cu plata ratelor bancare că aveaţi o oarecare îngrijorare. Ultima strigare - la capitolul segment amoros - şi poate întâlniți şi voi pe cineva care să vă facă fericiţi.

CAPRICORN

O să daţi zor să rezolvaţi rapid, problemele de serviciu, pe cât posibil şi pe cele de acasă şi să vă oferiţi şi vouă un respiro - poate ieşiţi la o plimbare. O să simţiţi nevoie s-aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită ca să vă spuneţi un punct de vedere.

 VĂRSĂTOR

Se anunţa proiecte noi la serviciu şi o să vă bucuraţi de o şansă în plus de a vă suplimenta veniturile că veţi lucra la altceva. O să vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni ca să desfăşuraţi nişte activităţi care să vă pună în valoare creativitatea.

PEŞTI

Vin bani şi vă daţi osteneala să luaţi tot ce aveţi nevoie la preţuri mai mici, pe cât posibil, ca să faceţi o economie, că aveţi multe cheltuieli în perioada asta. Se poate să întâlniţi pe cineva cu care să vă înţelegeţi de minune şi să realizaţi multe împreună c-o să vă asortaţi la treabă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel