Horoscop, luni, 15 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 15 august 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi faci lucrurile în felul tău și poate fi o schimbare bruscă față de ceea ce ai făcut în mod obișnuit. Unii oameni pot percepe schimbarea ta ca fiind drastică, dar tu te gândești la lucruri de mult timp. Măsoară-ți succesul într-un mod care să te asigure că te concentrezi pe punctele tale forte și nu pe cele slabe.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Să renunți la ceea ce a fost este o mișcare atât de eliberatoare pentru tine, Taur, și poate necesita, de asemenea, o ajustare în gândirea ta. Îngerul tău păzitor știe de ce ai nevoie. Dacă ceva sau cineva a fost îndepărtat de tine, ai încredere că acesta este drumul pe care amândoi trebuie să fiți în acest moment.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Întâlnirea unui prieten sau găsirea unei persoane noi în viața ta, care pare să se potrivească cu toate părțile tale, este un act de sincronizare divină. Poți întâlni multe suflete pereche în timpul vieții tale. Astăzi poți întâlni un suflet care este capabil să reflecte dragostea în viața ta în multe moduri noi.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ești pe cale să începi un nou început. S-ar putea să te simți reticent la riscuri în această perioadă. Poate fi greu să eviți anumite probleme, așa că atunci când trebuie să-ți asumi un risc, asigură-te că este calculat.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ai încredere în univers pentru a te ghida pe parcurs. Există moduri în care universul vorbește - numere repetate și coincidențe. Folosește aceste semnale pentru a te ajuta să confirmi ceea ce simți în inima ta.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Păstrează anumite lucruri pentru tine, Fecioară. S-ar putea să fie nevoie să te mai reții un pic înainte de a te grăbi să dezvălui tot ceea ce gândești. Ai încredere că, atunci când va fi momentul potrivit, vei ști. Deocamdată, este mai bine să dai dovadă de discreție și să păstrezi informațiile pentru tine până mai târziu.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Inima ta este larg deschisă pentru iubire, Balanță, și este un sentiment frumos. Bucură-te de un pic de joacă. Ai o latură tinerească și este atât de bine când o poți lăsa să iasă la iveală pentru a vedea lumea.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Sunt multe de făcut și vei dori să dai dovadă de răbdare în timp ce te ocupi de toate detaliile.Nu vreți să vă grăbiți și să faceți economii. Este mult mai bine să vă ritmați și să faceți o treabă bună chiar dacă durează mai mult decât de obicei.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

A te preda necesită speranță și credință și este un act de creație, Săgetătorule. Odată ce îți permiți să nu-ți asumi responsabilitatea deplină a procesului, se pot întâmpla lucruri uimitoare.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ascultă-ți prietenii și familia, pentru că sfaturile lor sunt și înțelepciune colectivă. S-ar putea să cunoști o mulțime de informații, dar întotdeauna este loc să crești și să te adaptezi acolo unde te poți îmbunătăți.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Folosește această perioadă pentru a privi în interior și a reflecta asupra vieții tale în general. Întotdeauna este loc pentru ajustări și pentru a face schimbări importante. S-ar putea să nu vezi care sunt acestea chiar acum, pentru că ești în acest moment. Un pic de detașare pentru a gândi poate fi exact ceea ce ai nevoie.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Uneori trebuie să ridici mâinile și să dai drumul unei probleme către Dumnezeu. Vor fi zile în care vei fi cu adevărat neputincios să evoci schimbarea.

Este posibil să vrei să influențezi un rezultat, dar vor fi zile în care esențialul este să accepți "ceea ce va fi, va fi".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel