Horoscop, luni, 14 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic, 14 februarie 2022:

Berbec

Săptămâna începe cu o chemare la aventură, iar curajul este acolo pentru a-ți asuma un risc și a te îndrepta spre visele tale.  Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de plăcere. Fă ceva curajos și îndrăzneț, Berbec. Există unele lucruri în viață care nu pot aștepta să te bucuri de ele. 

 

Taur

Săptămâna începe cu un accent pe familie. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de casă. Afirmă-te, Taur. Ai o miză importantă și este important să îi faci pe ceilalți să știe că vorbești serios și că vrei să obții ce-i al tău de la viață.

 

Gemeni

Ultimele zile au fost provocatoare, dar acum este timpul să ne împărtășiți ce vă trece prin minte. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de comunicare. Vorbește, Gemeni. Te-ai reținut mult prea mult timp și acum este rândul tău să te faci auzit.

 

Rac

Ce îți dorești mai mult decât orice altceva? Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău al banilor.  Investește în tine, Rac. Nimic nu este mai bun decât să cheltuiești bani pentru dezvoltarea ta personală și ai o fereastră de oportunitate pentru a dezvolta un domeniu al vieții tale. 

 

Leu

Încearcă să te cunoști. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de identitate. Fă ceva ce îți place, Leu. Strălucești cel mai mult atunci când trăiești momentul și îți exprimi dragostea pentru viață.

 

Fecioară

Oamenii pot fi greu de înțeles. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de dușmani ascunși.  Nu-ți face griji pentru cei care te urăsc, Fecioară. Vine un moment în care trebuie să nu-ți faci griji despre cine ce spune ce, ci să te concentrezi în schimb asupra propriei tale vieți.

 

Balanță

Nu vă izolați. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de prieteni. Petrece timp cu oamenii care te fac cel mai fericit, Balanță. Viața ta socială se aprinde și este bine să profiți de ea.

 

Scorpion

S-ar putea ca munca dumneavoastră să necesite mai mult de la dumneavoastră. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de carieră și statut social.  Străduiește-te cum nu ai mai făcut-o niciodată, Scorpionule. Ai o etică a muncii extraordinară și când te sprijini pe dorința ta de a reuși se întâmplă lucruri minunate.

 

Segetător

Studiați din greu. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de studii superioare. Asumă-ți un risc, Săgetătorule.  Uneori trebuie să testezi apele pentru a vedea cât de departe poți ajunge cu un vis.

 

Capricorn

Lucrurile bune vin pentru cei care așteaptă. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de resurse comune. Vei găsi ceea ce ai nevoie, Capricorn. Nu lăsa ziua să treacă cu griji, în schimb, gândește-te la cine cunoști și la ce ai la dispoziție. Universul intenționează să îți ofere.

 

Vărsător

Fii sincer cu tine însuți. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de angajament. Ia o decizie, Vărsătorule.  Adună informațiile de care ai nevoie și apoi fă o alegere solidă - una de care să te simți convins.

 

Pești

Faceți o listă de lucruri de făcut. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul îndatoririlor tale zilnice.  Rămâi ocupat, Pești. Este o perioadă excelentă pentru a fi activ productiv și nu lăsa alte lucruri să te îndepărteze de obiectivele tale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel