Horoscop, luni, 13 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic: luni, 13 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Marte și Mercur încep un nou tranzit astăzi, iar atenția ta urcă pe o treaptă superioară în timp ce aceste două planete schimbă semnele zodiacale. Vei resimți cel mai mult tensiunea în sectorul tău de muncă și vrei să începi să te impui în lume. Acesta este un moment excelent pentru a începe, deoarece atenția ta va fi ascuțită și în ton cu ceea ce trebuie să faci.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Entuziasmează-te! Astăzi va fi începutul unor lucruri noi pentru tine și pentru toți cei din jurul tău. Acesta va fi cu adevărat un moment în care vei străluci și te vei ieși în evidență.

 

.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Trebuie să-ți acorzi timp pentru o evaluare sinceră a lucrurilor pe care le ai și la ce ești dispus să renunți.  Acesta este un moment de dăruire și vei simți asta în inima a ceea ce ești. Totuși, este bine să fii inteligent și să nu exagerezi în detrimentul tău.

 

Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Dacă lucrezi la un anumit tip de contract pentru un proiect sau la niște documente importante, trebuie să te asiguri că ești foarte atent la literele mici. Te poți lăsa purtat de emoții la entuziasmul a ceea ce urmează și să ratezi ceva important.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Nu contează ceea ce spui,  ci ceea ce faci. Acordă atenție detaliilor și nu-ți face griji dacă nu ești cea mai rapidă persoană de acolo când vine vorba de a face treabă. Concentrează-te pe excelență și dă tot ce ai mai bun.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Dacă nu mai vrei să faci ceva, atunci fii sincer și spune-o.  Acesta este momentul să renunți la ceea ce nu îți mai servește pentru a face loc la ceva mai bun.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu este momentul să stai în spate, Balanță. Abilitățile tale de lider s-au perfecționat, iar acum este momentul să ți le exersezi și să arăți din ce ești cu adevărat făcut.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Aveți o conversație sinceră cu cineva cu care știți că trebuie să vorbiți. Nu vă fie teamă să vorbiți din inimă, mai ales dacă știți că face diferența.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pregătiți-vă să vă certați pe tema banilor, este posibil să apară o ceartă pe tema proprietății și o discuție despre cine deține ce. Încearcă să nu lași lucrurile să devină meschine și să te facă să te temi că nu este suficient pentru tine. Veți fi în în continuare pe picioarele voastre și vă veți ridica cât mai sus.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești înclinat să te gândești la tine mai mult decât de obicei, iar cineva ar putea considera că ești egoist. Încearcă să menții o perspectivă clară asupra limitelor și amintește-ți de oameni înainte de mulțumiri.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cineva te va înjunghia pe la spate, așa că vrei să ții garda sus. Nu te lăsa vulnerabil în preajma unor persoane despre care știi deja că nu sunt de încredere.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)


Un prieten bun ar putea să vină în ajutor și să te ajute după ce tu l-ai ajutat la un moment dat. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel