Horoscop, luni, 12 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 12 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Totul începe prin a lua o decizie. Soarele de astăzi te invită să faci lucrurile în felul tău, deși s-ar putea să te simți în continuare în conflict cu privire la impactul pe care alegerile tale personale îl pot avea asupra celorlalți.


Nu îți poți trăi viața îngrijorându-te de ceea ce vor crede ceilalți, iar oportunitățile de astăzi ar putea aștepta doar atât de mult timp pentru ca tu să sari pe ele. Așadar, asumă-ți un risc, Berbec, și distrează-te.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Banii investiți în sănătatea și bunăstarea ta sunt întotdeauna o decizie bună. Săptămâna aceasta prioritățile tale se schimbă în ordinea corectă.


Dacă te-ai abținut să cheltuiești câțiva lei în plus pentru a cumpăra un serviciu, un tratament sau o asistență medicală de care ai nevoie, este timpul să reconsideri raportul dintre costuri și beneficii pentru viața ta.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
 

Înconjoară-te de lucrurile care te fac să te simți bine în viața ta. Dacă ești la fel ca mulți alții, Gemeni care iubesc istoria și se bucură de obiectele care îți amintesc de trecut, ia în considerare să ai în casa personală doar lucruri pe care le consideri interesante și pline de povești bine gândite.


În această perioadă a anului, este posibil să faci curățenie în orice dezordine cu speranța de a dona obiecte, dar consideră că bijuteriile pe care le-ai adunat de-a lungul timpului sunt un bun pe care trebuie să le păstrezi.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi s-ar putea să te găsești ocupat să te ocupi de lucrurile pe care le mai ai de făcut, nu doar pentru tine, ci și pentru ceilalți.


În timp ce te grăbești cu treburile personale, pe radarul tău pot apărea zone din viața ta care au nevoie de ceva mai multă atenție. Conștientizarea acestor lucruri vă poate fi de ajutor în crearea rezoluțiilor dumneavoastră pentru anul viitor.

Leu (23 iulie - 22 august)

Energia ta îndrăzneață este cea care te trage în față astăzi. Odată cu intrarea Lunii în semnul tău zodiacal pentru următoarele zile, este posibil să simți un impuls de energie pozitivă.


Este un moment minunat pentru a lega prietenii de calitate și pentru a socializa la petreceri. Dacă ai un eveniment la care trebuie să participi, dar nu ești sigur dacă ar trebui să mergi, ia în considerare să mergi oricum.

Nu veți dori să ratați toată distracția, în plus veți fi în centrul atenției.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Cu Mercur în sectorul tău de creativitate, este o zi perfectă pentru a scrie, pentru a compune o poezie sau pentru a face ceva romantic și plin de imaginație.


Mercur retrograd va avea loc în Capricorn în această lună, ceea ce va oferi un moment bun pentru a revizui orice ai creat. Dacă ești un scriitor, cineva care lucrează în mass-media sau un creator de conținut de orice tip, acesta poate fi un moment bun pentru a începe un proiect și apoi să te uiți peste el pentru a găsi zonele care ar putea fi îmbunătățite.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Dragostea de familie îți este foarte dragă, iar acum că Venus a intrat în Capricorn, grija ta pentru părinți, bunici și persoanele în vârstă din familie poate deveni mai puternică decât de obicei.


Folosește această perioadă pentru a te apropia de membrii familiei tale pentru a vedea ce mai fac. Ziua de astăzi poate fi, de asemenea, bună pentru a face planuri de călătorie pe distanțe lungi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Există oameni cărora le place bârfa și alții care încearcă să o evite. Săptămâna aceasta, fii persoana care se distanțează de persoanele care împărtășesc mai multe informații decât ar trebui să o facă. Cu Pluton opus Lunii astăzi, poți fi atras cu ușurință într-un subiect din motive pur emoționale. Este mai înțelept să vă țineți sentimentele sub control, neangajându-vă cu indivizi care sunt interesați doar de dramă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Căldura se intensifică pe măsură ce Jupiter, planeta care vă guvernează, rămâne la ultimul grad al Peștilor, afectându-vă casa și familia. Faptul că Jupiter se află în Pești este un lucru atât de norocos pentru tine dacă speri să cumperi o casă sau să recuperezi unele dintre lucrurile pe care le-ai pierdut cândva și care au legătură cu sentimentul tău de siguranță. Ceva bun vine spre tine care îți va reda sentimentul de confort și îți poate schimba viața într-un mod minunat.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Stabilitatea, în special cea financiară, este atât de importantă pentru tine, iar Saturn în Vărsător de astăzi îți oferă ocazia de a te gândi critic la chestiunile legate de bani.

Folosește această zi pentru a-ți consulta rapoartele de credit și pentru a face o mini-revizuire a cheltuielilor pentru a găsi zonele pe care le poți ajusta și îmbunătăți.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Există un moment în care pur și simplu trebuie să te faci adult și să faci lucruri care par neplăcute, dar care îți mișcă viața în direcția bună. Țintește să faci ceea ce trebuie atunci când știi că este necesar.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Aveți noroc, Pești. O oportunitate minunată ar putea apărea astăzi în calea ta.

De fapt, dacă sperați să vedeți ceva ce vă doriți să se manifeste, astăzi este ziua perfectă pentru a vă stabili o intenție pentru a vedea ce se va întâmpla mai departe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel