Horoscop, luni, 11 octombrie 2021

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop. Luni, 11 octombrie, Saturn își reia mersul direct în semnul Vărsătorului, iar Venus face o conjuncție cu Nodul Sud.

Mai jos previziunile despre cum te va influența mersul direct al lui Saturn.

 

Berbec

Este ziua aceea în care să te gândești la planurile tale pentru viitorul apropiat, dar și la oamenii de care vei avea nevoie pentru înfăptuirea acestora.

 

Taur

Saturn te obligă să faci pași curajoși în carieră. Să accepți ceea ce se întâmplă sau să schimbi astfel încât să te simți mai confortabil.

 

Gemeni

Credințele și valorile îți vor fi amenințate până când vei fi sigur pe ele și nu îți va mai păsa de ce cred ceilalți despre tine.

 

Rac

Vine un moment în viață în care trebuie să îți dai seama că nu te mai poți baza pe resursele celorlalți și că trebuie să te descurci singur.

 

Leu

Saturn își va opri retrogradarea în casa parteneriatelor. Relația de cuplu va funcționa doar dacă tu și partenerul veți discuta deschis despre limite.

 

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu mai muncești în plus și degeaba pentru un proiect. Cu siguranță vei găsi o metodă prin care să îți eficientizezi munca.

 

Citește previziunile astrale pentru toate zodiile pe DCNews. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel