Horoscop, luni, 11 martie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Horoscop zilnic, luni, 11 martie 2024.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Definiți-vă obiectivele. Luna se află în semnul tău, aducând atenția asupra casei tale solare a dezvoltării personale. Planificați ce doriți să faceți în continuare și apoi creați pașii necesari pentru a ajunge la destinație. Nu uitați că dezvoltarea nu este un lucru care se face peste noapte. Îți poți stabili obiectivele în intervale de realizare de la 6 luni la 5 ani, pentru a nu fi copleșit de ceea ce îți dorești să faci.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Fii atent la bârfele din încăpere; așa îți poți da seama cine nu este neapărat persoana potrivită căreia să-i divulgi secrete. Luna se află în Berbec, casa ta solară a dușmanilor ascunși, iar aceștia s-ar putea să nu fie oameni. Lucrurile care te pun pe butuci pot fi zone de vizat, cum ar fi dormitul în casă sau dezordinea din casă sau lipsa de concentrare.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Îți place să faci lucrurile pe cont propriu, dar dacă începi o nouă afacere sau vrei să te extinzi, un nou mentor te-ar putea ajuta. Luna se află în Berbec, casa ta solară a relațiilor de afaceri. Cereți recomandări de la prieteni. Vezi ce tip de persoane influente din industria ta sunt deschise la noi clienți. Dacă costul unui mentor este ceea ce te reține, ia în considerare organizațiile care oferă îndrumare gratuită.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Sunteți gata să dați startul unei schimbări de job? Luna se află în Berbec, casa ta solară a carierei, și poate că ești pregătit să faci ceva nou. Astăzi, evaluează unde te afli acum cu locul unde ai vrea să ajungi. Poți face ceva la fel de simplu ca și citirea descrierilor de locuri de muncă. Începeți să analizați persoanele care se află deja în industria sau rolul în care doriți să intrați și urmăriți-le pe LinkedIn, citiți bloguri despre acele poziții și începeți să vă pregătiți să învățați abilitățile de care aveți nevoie pentru a ajunge acolo.

Leu (23 iulie - 22 august)

Te gândești să te întorci la școală? Decizia de a te întoarce la facultate când lucrezi cu normă întreagă este o decizie importantă. Dar poate simți că ești la un loc de muncă fără ieșire sau ai putea face mai mulți bani cu o diplomă mai mare. Luna se află în Berbec, casa ta solară a educației, iar acesta este momentul să începi ceva nou în viața ta. Consultă-te cu câțiva consilieri academici. Fă-ți o listă cu argumente pro și contra. Gândește-te la motivul pentru care te-ai hotărât și vezi dacă momentul este potrivit.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

A devenit popular să divulgi secrete online. Luna se află în Berbec, casa ta solară a secretelor împărtășite, iar acesta poate fi un moment puternic pentru tine într-un mod nou. Poate că vrei să scrii pe blog despre experiențele tale în mod anonim sau să vorbești despre ele în mod public folosind un forum precum TikTok pentru a-i ajuta pe alții. Deschiderea față de lume sau față de un individ este o afacere importantă. Asigură-te că ești pregătit pentru această responsabilitate. Dacă v-ați decis să reduceți cât de mult împărtășiți online, cercetați pașii pentru a bloca informațiile.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Sunteți gata să luați o decizie importantă? Luna se află în Berbec, casa ta solară a angajamentelor, și vei dori să te asiguri că ai lucrat la propriile "chestii". Definiți ceea ce vă doriți. Asigură-te că poți da ceea ce este necesar pentru a duce la bun sfârșit un proiect, iar dacă nu poți, recunoaște.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Schimbarea poate fi distractivă, iar atunci când aștepți cu nerăbdare o schimbare pozitivă, poate fi motivantă și iluminatoare. Luna se află în Berbec, casa ta solară a rutinelor zilnice. Începeți cu un plan pentru a vă recompensa pentru realizările mici și mari. Trebuie să faci ceea ce îți dorești pentru tine însuți și, chiar dacă a-i ajuta pe alții poate fi o sursă de inspirație, apelează la marele tău motiv personal pentru a menține impulsul.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, s-ar putea să fii talentat și creativ în mod natural, sau poate că ai fost și ți-ar plăcea să devii din nou așa. Luna se află în Berbec, casa ta solară a creativității. Unul dintre primele lucruri pe care le poți face este să decizi ce tip de artă ai vrea să încerci. Îmbrățișează plictiseala, deoarece aceasta poate oferi imaginației tale combustibil pentru a hoinări. Urmează un curs de creație sau încearcă pe cont propriu. Distrați-vă cu ea.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Extinderea familiei tale poate lua mai multe forme. S-ar putea să doriți să aveți un copil, să adoptați sau să înființați un copil. Poate că preferați ideea de a vă lua un animal de companie cu patru picioare. Luna se află în Berbec, casa ta solară a căminului și a familiei, și este momentul perfect pentru a planifica acest pas important. Poți evalua costurile și responsabilitatea și îți poți da seama ce presupune acest lucru.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sincer, rapid și clar, așa decurg conversațiile când Luna se află în Berbec, casa ta solară a comunicării. Este ziua perfectă pentru a scurta e-mailurile și a revizui scrisorile pe care trebuie să le trimiți. Dacă ai ceva de editat pentru un blog sau pentru profilul tău de afaceri, plănuiește să faci asta astăzi chiar tu sau deleagă-o unui profesionist online.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi poate fi ziua marilor câștiguri sau a marilor pierderi în ceea ce privește modul în care te ocupi de finanțe. Luna se află în Berbec, casa ta solară a banilor. Dacă plănuiești să cumperi criptomonede sau să investești în ceva, asigură-te că este ceea ce ți se potrivește. Nu vrei să acționezi din impuls dacă nu ești sigur că faci o alegere bună. Verificați deciziile dvs. pentru a vă asigura că ceea ce decideți are sens total.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel