Horoscop, luni, 11 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS

Horoscop zilnic, luni, 11 martie 2024. 

Berbec

Mercur a intrat în semnul tău. Te va face destul de vorbăreț, dar cuvintele tale au și foarte multă greutate astăzi datorită acestui sextil pe care Mercur îl face cu Pluto. Dai curaj, greutate și intensitate cuvintelor.

Taur

Un pic din tine va dori să fie mai rezervat și va dori să-și vadă interesul astăzi. Recomandarea este, mai ales în zona profesională, să îți vezi interesul.

Gemeni

Această schimbare a lui Mercur, guvernatorul tău, îți priește de minune. Vei primi susținere și vei avea mai multă încredere în ideile și soluțiile pe care le ai.

Rac

Nu fugi de discuțiile cu șefii, ci caută-le tu și încearcă să fii foarte curios, încearcă să îi întrebi ce poți să faci să-ți îmbunătățești actuala poziție sau ce poți să faci să avansezi. Bazează-te pe ceea ce îți spun ei, nu te supăra, chiar dacă pe moment s-ar putea să-ți spună niște lucruri pe care tu consideri că deja le faci, dar ei nu le văd. Tu ascultă-i și vede-ți interesul.

Leu

Cum Mercur a intrat în casa a IX-a, un tranzit care-ți priește de minune, este recomandat să găsești un echilibru între nevoia de a te simți important și că știi bine niște lucruri, dar și nevoia de a fi mai umil, mai modest.

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, a intrat în casa a VIII-a, o zonă în care nu se simte foarte bine. Asta înseamnă că trebuie să te bazezi mai mult pe ceilalți, pe susținerea, pe ajutorul și pe timpul lor. Nu trebuie să-ți fie teamă să le ceri ajutorul.

Balanță

Venus face o schimbare care te va duce către zona profesională. S-ar putea să fii obsedat de muncă zilele acestea, dar nu este sănătos. De asemenea, pentru că Mercur a intrat în casa a VII-a, nu fugi de discuțiile cu partenerul.

Scorpion

Mercur în casa a VI-a vă obligă să fiți mai comunicativi cu colegii și să faceți în așa fel încât să nu-i judecați până nu le știți povestea din spate. 

Săgetător

Intrarea lui Mercur în casa a V-a vă obligă să vorbiți și despre voi, dar înainte să le spuneți celorlalți că nu vă iubesc, că nu vă ascultă, că nu vă văd, vorbiți cu voi și dați-vă seama de ce stați în ipostazele respective. Nu e tot timpul vorba despre alții, câteodată e vorba și de noi.

Capricorn

Astrele vă pregătesc în zilele ce urmează spre accesarea unui grad crescut de empatie, toleranță, modestie și sensibilitate. Sunteți mai dispuși să-i auziți și să-i ascultați pe ceilalți. E un lucru bun. Nu ar strica săptămâna aceasta să citiți ceva.

Vărsător

Zilele acestea trebuie să aveți grijă la situația financiară, să vă acceptați obiceiurile proaste, să vă gândiți cum să le faceți să le îmbunătățiți. Nu vă puteți schimba la 180 de grade, dar măcar puteți încerca. De asemenea, zilele acestea trebuie să aveți grijă la tendința de a vorbi mai mult decât este cazul.

Pești

Toată săptămâna va sta sub o conjuncție a Soarelui din semnul vostru cu Neptun. Totul este confuz. Teoretic vouă vă plac confuzia și haosul, funcționați foarte bine, dar practic veți căuta logica în absolut orice, doar că o să o căutați cu obsesie, iar acest lucru o să vă obosească. Acolo unde nu găsiți miezul lucrurilor, mai bine abandonați și vedeți-vă de viață. Venus se pregătește să intre în semnul vostru și o să vă ajute să aveți încredere în forțele proprii.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel