Horoscop, luni, 11 iulie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 11 iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ai nevoie de un prieten bun care să fie vocea rațiunii în acest moment, Berbec. S-ar putea să fii predispus să tragi concluzii pripite, dar perspicacitatea prietenilor tăi te poate ajuta să eviți să faci o greșeală care poate fi prevenită.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ascultă-ți vocea interioară. O parte din tine poate simți că trebuie să împărtășești deschis o idee, dar dacă instinctul tău îți spune să te abții și să aștepți, ascultă-l.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Conflicte cu ceilalți. Ia-ți timp pentru a lucra la conversațiile dificile care par să o ia razna fără motiv. S-ar putea să descoperi că există o problemă ascunsă care trebuie să fie pusă în evidență cu un pic mai mult dialog.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Dacă ieri ați avut o zi productivă, astăzi s-ar putea să vă simțiți ca și cum ați conduce prin viață cu frânele puse. Pentru lucrurile care nu se întâmplă în mod natural, ține cont de avertisment. Ar putea fi mai bine să nu le forțezi până mâine.


Leu (23 iulie - 22 august)

Este o zi ciudat de emoționantă, în care o parte din tine poate trece de la râs la plâns în câteva clipe. Vârtejul vieții te poate lua prin surprindere, dar inima ta rămâne deschisă la toate experiențele, indiferent unde te duce drumul.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este o zi în care te refugiezi în mâncare, în care cauți lucruri în lumea ta care să îți dea un sentiment de stabilitate.
Schimbările mari care implică incertitudine pot fi un factor de respingere. Ceea ce este familiar câștigă.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

O conversație fără ieșire te poate face să te întrebi ce a mers prost. Un prieten sau un interes amoros ar putea să nu fie la fel de comunicativ. Nu o luați personal; este vorba mai puțin despre dvs. și mai mult despre viață în general.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Poți să cauți, dar asta nu înseamnă că vei găsi ceea ce cauți. Cumpărăturile pentru obiecte de mare valoare pot veni cu complicații. Acesta poate fi un semn din partea universului de a economisi pentru zile negre și de a cumpăra cu bani lichizi mai târziu.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Poate fi greu să vă răzgândiți. Conversațiile par a fi provocatoare, iar tu nu le ai. Păstrați anumite gânduri pentru dvs. și fiți observatorul grupului.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Lasă-ți mintea să se odihnească în timp ce investești timp în lucruri. Sunt persoane pe care nu le poți schimba, iar pierderea de timp este o cheltuială pe care nu vrei să ți-o permiți. Cu alte cuvinte, concentrează-te înainte, Capricorn. Viitorul te așteaptă.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar și într-o încăpere aglomerată, este posibil să resimțiți un sentiment de singurătate. Aveți sentimente pe care trebuie să le procesați chiar acum. Acordă-ți timp să te regrupezi.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Weekendul a fost făcut pentru vindecare. Astăzi, aveți grijă de orice sentimente rănite pe care le-ați experimentat în urma săptămânii de lucru. Recâștigați-vă liniștea făcând lucruri care vă plac.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel