Horoscop, luni, 11 aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: unplash.com
Descriere foto: Sursa foto: unplash.com

Horoscop zilnic - 11 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Spune adevărul, Berbec. Valoarea cuvintelor tale vine din esența a ceea ce ești. Pe măsură ce Mercur se acomodează în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău al banilor, s-ar putea să-ți fie mai ușor să negociezi înțelegeri și să faci schimbări în finanțele tale.  Oportunități producătoare de venituri pot apărea pentru tine, așa că profită de oportunitățile pe care le ai, dar încearcă să nu te lauzi, chiar dacă te simți bine cu situația ta.

Taur

Nu vă fie teamă să vă confruntați cu ceva de care vă este frică, Taur. Mercur se află acum în semnul tău zodiacal, iar această energie de gândire te ajută să îți vezi clar interiorul și lumea exterioară. Deocamdată, în timp ce planeta care guvernează comunicarea se află încă în stadiile incipiente ale acestui tranzit care durează până pe 2 iulie 2022, ia aminte la cum te simți și la temele care apar pentru tine în această săptămână. 

Gemeni

Prietenii sunt opțiunea perfectă pentru distracție, Gemeni. Cu planeta care te guvernează făcând curățenie în casa dușmanilor ascunși, devii din ce în ce mai conștient de cine nu este de partea ta și cine este. Este posibil să simți dezamăgire și să experimentezi o oarecare tristețe când vine timpul să tai legăturile.  Dar, considerați că aceasta este o practică necesară pentru vindecare și încheiere. Mai sunt miliarde de oameni în lume, iar tu îți vei găsi tribul în timp util.

Rac

Azi ai primit ceva ce-ți doreai cu adevărat, Rac. Prietenii au un mod ciudat de a te ajuta atunci când te aștepți mai puțin. Ați lăsat să cadă indicii despre o ieșire în oraș pe care ați dori să o faceți sau o excursie de o zi undeva distractiv care ar fi mai bine cu companie?  S-ar putea să descoperi că un prieten vine alături de tine inițiind întreaga evadare cândva în această săptămână și plecați amândoi pentru o distracție atât de necesară.

Leu

Lasă anumite lucruri să treacă, Leu. De ce să-ți pui ego-ul și reputația la bătaie când nu trebuie să fie așa.  Unele situații nu necesită furia, resentimentele sau opiniile tale, mai ales atunci când situația în cauză este limpede de văzut. Concentrează-te pe lucrurile care te dezvoltă și te ajută să crești. Poate că nu-ți place ceea ce se întâmplă, dar este aceasta o problemă pe care trebuie să o gestionezi? Dacă nu, lăsați persoana potrivită să rezolve problema.

Fecioară

Ai încredere în viitor, Fecioară. Cu guvernatorul tău care își croiește drum prin sectorul credinței, al convingerilor și al filozofiei personale, ești situat în așa fel încât propria ta religie îți poate fi redată.  Acest lucru se poate manifesta în lucrurile pe care le faci și le spui, inclusiv în orice practică spirituală la care ai renunțat din cauza faptului că te-ai simțit deconectat de tradițiile din trecut.  Dar, acum este șansa ta de a redefini ce înseamnă să fii o persoană spirituală. Începeți acolo unde vă simțiți îndrumat să fiți.

Balanță

Visele tale devin realitate, Balanță. Când Mercur intră în sectorul tău de resurse comune, se semnează contracte, se fac înțelegeri și apar oferte de muncă. Este posibil să constați că începi să simți că lucrurile se îmbunătățesc chiar înainte ca acestea să se manifeste tangibil pentru tine. Acesta este momentul tău de a pune bazele pentru viitor. Așadar, indiferent de domeniul din viața ta în care ai vrea ca lucrurile să se dezvolte, folosește această perioadă pentru a face munca și începe să le vorbești în existență. 

Scorpion

Oamenii adoră să fie în preajma ta astăzi, Scorpionule. ”Iubirea este răspunsul”poate suna clișeic, dar există ceva adevăr în ceea ce se spune atunci când ești în starea de spirit potrivită. Ai două opțiuni în acest moment: să împingi lucrurile pe care le iubești departe de tine sau să le tragi mai aproape de tine. Decizia ta asupra a ceea ce să te concentrezi este cel mai important factor pentru a decide ce tip de viață alegi să trăiești acum, până când Mercur părăsește Taurul pe 2 iulie 2022.

Segetător

Ești conștient de lucruri care ți-au scăpat înainte, Săgetătorule. Sănătatea merge dincolo de dietă și nutriție, ea are de-a face și cu claritatea mentală și concentrarea. Așadar, pe măsură ce Mercur se strecoară prin sectorul tău al rutinelor zilnice, al micilor animale de companie și al detaliilor care creează și favorizează rezultatele, este momentul să te acomodezi și să-ți sufleci mânecile. Te descurci!

Capricorn

Fiecare zi este specială, dar astăzi este ziua ta, Capricorn. Tu ești persoana care decide ce este cu adevărat romantic sau îndrăgit. Nu știți? Atunci, redefinește-l și ia-ți timp să te descoperi din nou. Pandemia a pus multă presiune asupra ta, care ți-a afectat modul în care te simți față de viață în multe feluri. Dar Mercur în Taur îți oferă o șansă de a restabili modul în care vrei să te simți - plin de speranță.

Vărsător

Fă o schimbare într-un domeniu al vieții tale care are nevoie de atenție, Vărsătorule. Tu ești figura de autoritate și designerul care îți orchestrează viitorul și viața.  Chiar dacă s-ar putea să nu ai "control deplin" asupra fiecărui domeniu al vieții tale, poți face alegeri care încep să modifice încet traiectoria viitorului tău. 

Pești

Nu lăsa lucrurile mărunte să te streseze, Pești. Totul stă în detalii: lucrurile pe care le spui, pe care te concentrezi și modul în care optezi să gândești. Aveți discuții negative în minte?Atunci, începe să îți reeduci dialogul interior hrănindu-te cu conținut bun din cărți de calitate, muzică și oamenii cărora le permiți să vorbească în viața ta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel