Horoscop, luni, 1 noiembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Previziuni astrologice pentru toate zodiile: luni, 1 noiembrie 2021.

Berbec

Conexiunile semnificative sunt ceea ce ai nevoie în această perioadă. Luna intră în semnul zodiacal al Balanței activând sectorul tău de relații. Și, chiar dacă preferi să îți petreci timpul singur, îți vei dori și vei tânji după tovarăși de calitate, ceea ce înseamnă că este bine să ai oameni în preajmă. Cu alte cuvinte, fă-ți timp pentru oamenii care ți-au umplut viața de râsete și zâmbete.

 

Taur

Sănătatea este o bogăție, iar atunci când faceți pașii potriviți pentru a vă face corpul puternic și în formă, vă veți simți obosiți la început, dar rezultatele finale sunt atât de satisfăcătoare. De altfel, Luna intră în semnul zodiacal al Balanței activându-ți sectorul sănătății și ar trebui să sărbătorești și să-ți dai voie să încetinești ritmul în tot ce faci.

 

Gemeni

Faceți ceva care vă place și care comunică o altă parte a personalității dumneavoastră. Luna intră în semnul zodiacal al Balanței activând sectorul tău de creativitate, iar în lume se întâmplă prea multe lucruri bune pentru ca tu să te concentrezi pe ceea ce este negativ.

 

Rac

Semnul tău guvernează casa a patra, care se referă la familiaritate și la persoanele din cercul tău intim, numit familie. Luna intră în semnul zodiacal al Balanței activând sectorul familiei, iar acesta este momentul în care poți străluci cu adevărat. Onoră-ți rădăcinile și locul de unde ai venit făcând ceva care îți amintește de o tradiție de familie. Planifică-ți cadourile de sărbători.

 

Leu

Ieși și distrează-te. Acesta este momentul tău de a străluci. Știi cât de bine te simți când ieși, iar Luna intră în semnul zodiacal al Balanței activându-ți sectorul comunicării, așa că a discuta, a râde și a te bucura de viață în preajma oamenilor pe care îi iubești este ceea ce ești menit să faci. Vizionați un film sau ieșiți în oraș și priviți oamenii în timp ce vă bucurați de muzica dvs. preferată.

 

Fecioară

 Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, activând sectorul tău de bani, iar a face niște în plus nu este o idee rea. Un mic zvâcnet în buzunar îți poate da permisiunea pe care o dorești pentru a te răsfăța cu un mic lucru pe care ți-ai dorit dintotdeauna să îl ai. Meritați o mică recompensă pentru toată munca depusă în această săptămână. Dă-i drumul.

 

Balanță

Cine vrei să fii? Poate că atunci când te uiți în oglindă îți dorești să fii altcineva în aceste zile. Luna intră în semnul zodiacal al Balanței activând sectorul tău de identitate, așa că de ce să nu schimbi lucrurile? Programează-ți o întâlnire cu un hairstylist sau mergi la cumpărături de haine și încearcă un nou look pentru această iarnă.

 

Scorpion

 Luna intră în semnul zodiacal al Balanței activând sectorul tău de dușmani ascunși, așa că există un element de dramă suplimentar pe care vei dori să-l eviți.Așa că păzește-te și păstrează aceste limite puternice. Nu lăsa pe cineva care încearcă să te preseze să te calce pe nervi.

 

Segetător

Ieși afară, Săgetătorule. Este timpul să hoinărești și să vezi peisajele și sunetele lumii. Luna intră în semnul zodiacal al Balanței activându-ți sectorul prieteniilor, așa că nu sta singur acasă. Ieșiți și distrați-vă. Ia legătura cu un prieten bun și nu-ți petrece ziua acasă de unul singur.

 

Capricorn

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței activând sectorul tău de carieră, așa că revizuiește-ți obiectivele pe termen scurt și lung. Pune la punct unele lucruri care nu au mers atât de bine pe cât sperai la locul de muncă, astfel încât să fii gata să faci ravagii în săptămâna de lucru care urmează.

 

Vărsător

 Luna intră în semnul zodiacal al Balanței, activând sectorul tău de studii superioare, și este timpul să îți extinzi cunoștințele. Este bine să ieși să vezi lumea și să-ți hrănești dorințele tale interioare de renaștere. Poate că o plimbare pe plajă sau pe faleză îți va face bine sau verifică expozițiile de artă care fac turul orașului tău natal în această lună.

 

Pești

Luna intră în semnul zodiacal al Balanței activând sectorul tău de resurse comune și este atât de plăcut să dai din tine, mai ales când ești o persoană prietenoasă, caldă și iubitoare, plus că îți place să ajuți. Caută oportunități de a te asocia cu alții și de a aduce puțină bucurie în acest sezon mai devreme. Nu se știe niciodată ce va aduce ziua.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel