Horoscop lunar cu Neti Sandu, pentru 23 octombrie - 22 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Neti Sandu a făcut noi previziuni astrale pentru perioada următoare.

Neti Sandu a făcut previziunile astrale până la finalul lunii noiembrie. Celebrul astrolog a dezvăluit ce le așteaptă pe toate zodiile în continuare, care sunt loviturile pe care le pot avea, dar, în același timp, care sunt și dificultățile pe care le putem întâmpina la orice pas, pentru că nu urmează o lună tocmai ușoară, spune ea. Se conturează noi obiective, planuri, însă Neti Sandu lansează și câteva avertismente, pentru evitarea diferitelor pierderi, precum ar fi cele financiare.

„Tabloul general e așa: Sfârșitul de lună e mai complicat pentru că avem o eclipsă parțială de lună, adică avem Soarele în scorpion și în partea opusă avem Luna, în Taur, iarăși în domiciliu nocturn, în opoziție și eclipsă parțială. Și atunci sunt niște tensiuni, niște răscoliri. De multe ori ni se pare că se întâmplă ceva care vine dintr-o direcție, dar de fapt acolo sunt probabil niște acumulări de tensiuni care se pot descărca și tocmai aici trebuie văzut ce facem cu acea energie.”, a spus Neti Sandu, potrivit știrileprotv.

 

Berbec

La Berbec avem un patron, Marte, care e în zodia Scorpionului în plin atac și apărare. Are tot ce trebuie acolo, dar asta înseamnă că, de exemplu, Berbecul ar putea să atace noi teritorii și obiective și lucrurile să meargă foarte bine. Totul e să nu o dea în bară după aia, că atacul o să fie foarte bun, dar nu știm ce se va întâmpla cu consecințele, acolo trebuie să-și apere bine spatele, pentru că sunt pericole. E această aliniere de Soare, Marte și Mercur și după aceea în opoziție avem Jupiter retrograd Uranus și Luna, care va face fenomenul ăsta de Lună plină cu eclipsă parțială de lună. Și atunci e tensiune multă și trebuie atenție la gestionarea banilor, la relațiile cu ceilalți, mai ales cu șefii.

Taur

Avem de-a face cu o casă partenerială care e în plină acțiune, desfășurare și face festival. În Taur avem Luna, pe Jupiter retrograd și Uranus. Și atunci el trebuie să aibă grijă să păstreze intactă relația cu partenerul de cuplu, să nu irite, să nu-i întărâte pe șefi. În general, dacă are de semnat contracte că aici, dacă e Casa partenerială a business-ului și a proiectelor care pot să prindă contur, dacă nu face ce trebuie și dacă acceptă niște condiții de-ale partenerilor, atunci poate el nu are de câștigat.

Gemeni

La Gemeni avem o promisiune de stabilitate. Promisiune, pentru că deocamdată Venus va fi în Fecioară și de abia după aceea va intra în Balanță de pe 8 noiembrie și la momentul ăla se creează noi oportunități pentru Gemeni să facă lucruri care îi plac, să inventeze, să se lase antrenat în diverse activități făcute chiar de alții, dar să fie spre folosul tuturor.

Cine nu are partener, poate să apară cineva pentru el, cine are deja partener poate să aibă o perioadă foarte bună și împreună să iasă mai des în oraș, să călătorească, să aibă activități în afara casei și care să-i antreneze eventual și pe copii, pentru că Mercur va intra în Săgetător în partea opusă Gemenilor și atunci lucrurile se împletesc foarte frumos.

Rac

Pentru Rac avem așa: Soarele din Scorpion e un garant de stabilitate pentru Rac, pentru că e tot zodie de apă. Și după aceea, zodia Taurului este la un interval pozitiv favorabil, pentru că Luna, patrona Racului, este în domiciliu nocturn – Taur - și atunci e o compatibilitate și o stabilitate. Intuițiile merg, flerul știe ce anume, unde să-l direcționeze, cu cine să vorbească, de ce să se apere, să nu intre în plin conflict, pentru că acolo vor fi niște tabere care se ceartă, poate o fi o luptă de putere, ceva nu știm exact. Pentru că fiecare va încasa și în funcție de ascendent toată această tensiune. Pentru Rac pot fi niște relații favorabile, acolo în zodia Taurului, dacă el va alege exact pe cine trebuie, că poate se oferă mai mulți, dar nu toată lumea e bine intenționată.

Leu

La Leu avem o energie de foc în conflict cu praful de pușcă al lui Marte. Deci Marte din Scorpion este la un interval de cuadratură, adică cu război, cu Leul. Pentru că Leul e foarte pretențios, e dornic de putere și nu dorește să stea nimeni în cale. El e comandantul și nu mai e nimeni peste el. Dar Marte zice „ba pardon, armamentul îl am eu” Și atunci în Scorpion acolo, cu arme de astea mai puțin declarate, știi pe ascuns, așa un cuțit frumos înfit în spate și să nu știe de unde a venit. Asta este problema. Deci să fie atent cu cât își dorește el să fie șeful șefilor, pentru că de data asta Marte e mai iute.

Fecioară

Fecioara are o Casă a relațiilor cu colegii, cu vecinii, cu rude apropiate, cu grupul, cu colectivitate. Ce vrea ea să facă în colectivitate? Acolo e măcel! Trebuie să fie așa? Da, dar nu neapărat. Adică lucrurile merg bine, pentru că ei se pot aduna și scopul e precis, ei știu fiecare ce au de făcut. Se poate complica totul doar spre sfârșitul lunii, când sunt câteva zile de oarecare deranj, dar lucrurile ar trebui să meargă, pentru că Fecioara nu lasă lucrurile așa și nu se destabilizează dacă cineva îi spune ceva, ba dimpotrivă, se mobilizează mai tare. Deci o să fie bine.

Balanța

La Balanță avem o promisiune de Venus în Balanță, care înseamnă foarte mult. Ea ar trebui să fructifice tot ce a primit. În primul rând l-a avut pe Marte acolo și care a urgentat niște lucruri pe care poate că Balanța nu le-ar fi făcut, iar acum cu Marte e în Casa banilor, ar putea să facă o investiție și să profite toată lumea, dar trebuie multă precauție acolo, pentru că planetele din casa banilor fac opoziție cu alte planete din Casa averii, cum ar veni, și niște lucruri se pot pierde foarte ușor dacă nu o să fie atentă Balanța.

Venus îi poate fi un far călăuzitor și să aibă o încredere, o stabilitate. Și să mai fie cineva care să îi ofere un sfat financiar, să zicem. Dar pe de altă parte, s-ar putea să fie și o listă de cheltuieli neonorate, niște restanțe, apar facturi care n-au fost plătite la timp, o rată amânată, ceva de genul ăsta și atunci o să fie foarte mult deranj în Casa asta a banilor, în sensul că unii intră, dar cel cei mai mulți ies. Aici trebuie avut grijă!. Să le ia în ordine, să prioritizeze plata asta, a unor rate sau facturi.

Scorpion

Această energie poate fi folosită în interesul Scorpionului, pentru că, de exemplu, dacă are în gând un proiect, ăsta e un moment foarte bun de atac și după aceea trebuie să vadă ce alianțe, coaliții și tot felul de alte colaborări ar putea încropi ca să iasă acest proiect.

Pe de altă parte, Marte e corpul fizic, Soarele acolo, Mercur este și el și în opoziția asta cu eclipsă parțială. Ar putea să fie și o problemă de sănătate, dar nu trebuie să fie. Ideea e să fie atenți pe zona asta a sănătății, ar trebui să verifice, să facă un control înainte. Și dacă e vorba să fie ceva și e recomandat un tratament, să-l și urmeze, pentru că după aceea lucrurile se pot complica. Pentru că Marte dă febră, infecții și așa mai departe. Dar nu trebuie neapărat să se întâmple pentru că lucrurile astea se pot descărca. Dacă tu faci o activitate intensă, ea se descarcă și nu se mai întâmplă nimic rău după aceea.

Săgetător

Va avea atu forte pe Mercur. Acesta intră de pe la jumătatea lui noiembrie acolo și e tocmai bine. E frumos și atunci avem o perioadă în care el se poate reinventa. Are o stare bună, are idei, inițiative, oameni tineri în jur și care pot fi de folos.

După aceea rămân planetele astea cu toată tensiunea, într-o casă a problemelor de sănătate. Deci acolo, mare atenție. E într-o diagonală și cu casa serviciului. Și atunci el trebuie să aibă grijă să își facă temele ca lumea la școală, la serviciu, acolo unde are treabă, și să aibă grijă și de membrii familiei. Să fie toată lumea sănătoasă. Asta e neapărat obligatoriu, pentru că sunt prea multe tensiuni și dacă el nu are grijă, poate ceilalți nu știu să se apere prea bine.

Mercur poate să fie un fir director și să ajute să se întâmple ceva bun, cu perspectivă și să se și distreze că Mercur e cel cu jocurile și cu distracția, cu comunicarea, cu deplasările.

Capricorn

Axa asta Scorpion - Taur, care creează un interval favorabil Capricornului care practic îi conferă o stabilitate. Axa e formată din două laturi care îl poate susține și direcționa pe Capricorn în direcția în care are el nevoie. Ori să se dezvolte, ori să stabilizeze ceva, adică să definitiveze ceva, mai ales că ne apropiem de sfârșitul anului și orice proiect ar trebui îmbrăcat cu o fundă.

Asta ar putea fi foarte bine, să fie la un interval favorabil care să-l ajute pe Capricorn și să fie și o stabilitate cu prietenii, adică în zonele în care nu se descurcă prea bine, să primească un ajutor din partea prietenilor și, pe de altă parte, să fie un interes pentru copii și acolo să primească ajutor, să știe cum să se descurce în zona aia și să primească și satisfacții sufletești de acolo. Dar mai pot fi și niște colaborări, adică cineva să aibă nevoie de un sfat de la el, de o mână de ajutor.

Vărsător

La Vărsător avem o poziție mai încordată, așa, să zicem, dintr-un punct de vedere, că toată această acumulare din sfera Scorpionului pentru Vărsător e o presiune, adică la serviciu, șefii cer să fie înainte de termen, gata proiectul.

După aceea mai are ieșiri în oraș, socializări, tot felul de evenimente care sunt solicitante, mai ales când el ar mai avea și altceva de făcut. Se poate reface, să zicem, în weekend, dacă lucrurile merg cât de cât normal și mai primește ajutor acasă mai poate ieși puțin în weekend.

Pe de altă parte, ce e frumos și nou și care poate fi revigorant pentru Vărsători, e faptul că Venus e în domiciliu. Și atunci, pentru el, semnul ăsta de aer, cu semnul lui, creează o stare sufletească frumoasă, care lui să îi permită să călătorească, să găsească ceva frumos, să înceapă un proiect care să fie frumos pus în pagină.

Pești

La Pești avem un Scorpion încărcat de planete care se asortează cu zodia de apă a Peștilor. Și atunci tot ceea ce pentru altul poate să fie presant, poate pentru el e chiar foarte bun.

Un acumulator de unde să-și extragă el seva și să se descurce foarte bine la serviciu.

În general poate avea de gând să plece pe undeva și ăsta e momentul în care ori să găsească un bilet, ori să îi facă cineva cadou o invitație pe undeva, să zicem într-o stațiune de agrement sau într-o țară străină.

Să fie o recuperare morală, adică se poate întâmpla ceva bun, dar pe de altă parte sunt multe lucruri care nu ies prea bine, pentru că Saturn în continuare retrogradează pe acolo și va veni pe aceeași zonă. Există totuși punți de stabilitate pentru Pești și ei să știe să evite niște turbulențe. Asta e intuiția și mediumistica, asta a lor le spune cui să se adreseze, încotro să se ducă, ce anume să facă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel