Horoscop. Luna pllină în Vărsător - 23 iulie. Previziuni zguduitoare pentru patru zodii

Data actualizării: | Data publicării:
Luna Plina. Unsplash.com/ autor Dmytro Tolokonov
Descriere foto: Luna Plina. Unsplash.com/ autor Dmytro Tolokonov

Luna Plină în Vărsător din 23 iulie  va afecta puternic patru zodii. 

Chiar și atunci când viața începe să ți se pară total plictisitoare, există întotdeauna o lună plină după colț, care să zguduie lucrurile. La urma urmei, luna plină este momentul în care soarele - conducătorul eului tău exterior - formează o opoziție exactă cu luna - conducătorul eului tău interior - aruncând lumină asupra adevărurilor interioare de care poate că nu ai fost conștient până acum. 

Aceste luni pline sosesc exact la timp pentru a vă reaminti ceva important și pentru a vă catapulta spre schimbare. Dacă se întâmplă să fii unul dintre semnele zodiacale care vor fi afectate cel mai mult de luna plină din iulie 2021 - Taur, Leu, Scorpion și Vărsător - ai multe obstacole care îți ies în cale.

 

Luna plină în Vărsător din 23 iulie 2021 va afecta cel mai mult semnele zodiacale fixe.

 

Taur: Preiei controlul asupra carierei și a imaginii tale

 

Această lună plină te încurajează să îmbrățișezi autoritatea pe care o deții asupra vieții tale și a direcției în care se îndreaptă. Având loc în casa a 10-a a carierei tale, această lună plină vrea să îți regândești obiectivele, să preiei controlul asupra reputației tale și să emiți energia profesionistului capabil care ești. O schimbare majoră în carieră ar putea fi în desfășurare, dar depinde de tine să iei următoarea decizie în drumul tău spre succes. Nu-ți sacrifica visele. 

 

Leu: Îți regândești relațiile


Este posibil ca în timpul acestei luni pline să te uiți mai atent la modul în care funcționezi în relațiile tale. Pe măsură ce trece prin casa a șaptea a aliaților, dușmanilor, colegilor, prietenilor și iubiților, s-ar putea să  te gândești la ce fel de partener ești și ce fel de partener îți dorești. Petreceți timp analizând modul în care dinamica relațiilor dvs. v-a servit și gândiți-vă la modurile în care acestea v-au putut ține pe loc.

 

Scorpion: Îți creezi căminul de care ai nevoie și pe care îl meriți


Pe măsură ce această lună plină trece prin a patra ta casă a căminului, familiei și rădăcinilor, te încurajează să te uiți mai atent la viața ta personală. Această lună plină atrage atenția asupra modului în care te hrănești pe tine însuți, precum și asupra celor dragi apropiați. Apelează la puterea ta de a fi un protector al celorlalți, dar și, de asemenea, un protector al tău. Această lună plină are o vibrație maternă, încurajându-vă să învățați cum să fiți o mamă mai bună pentru voi înșivă.

 

Vărsător: Te descoperi cu adevărat


Aceasta este luna plină, Vărsătorule, și luminează cerul în numele tău. Îți va dezvălui atât de multe despre cine ești, cine ai fost și cine devii. Mai presus de toate, te va ajuta să fii tu însuți, atâta timp cât ești dispus să înfrunți adevărurile pe care ți le aduce. Această lună plină ar putea aduce schimbări în orice fel de moduri, așa că pregătește-te pentru schimbare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel