Horoscop. La ce oră trebuie să mergi la somn, în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Somn, Unsplash.com/ Autor Alexandra Gorn
Descriere foto: Somn, Unsplash.com/ Autor Alexandra Gorn

HOROSCOP. Ora ideală pentru a merge la somn pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Berbec 


Berbecii ar trebui să meargă la culcare până la ora 21:00. Ziua ei este incredibil de aglomerată și mereu plină de multe treburi și activități diferite, iar ei au nevoie de fiecare oră de somn pe care o pot obține pentru a fi în cea mai bună formă. 


Pentru a obține odihna de care are nevoie pentru a trece peste zi, ar trebui să se culce cu siguranță devreme.


Taur 


Taurul preferă trezirea de dimineață. Îi place să meargă la jogging la prima oră a dimineții și să își facă timp să se bucure de cafeaua și de ziarul de dimineață. 

Taurul pur și simplu prosperă dimineața. Din acest motiv, are nevoie de cel puțin o mică odihnă de frumusețe pentru a se menține în formă.

Cea mai bună oră de culcare este 22:00, deoarece nu numai că îi oferă o cantitate sănătoasă de somn, dar nici nu trebuie să își sacrifice viața de noapte.

 

Gemeni 


Gemenii au prostul obicei de a sta treji mult prea târziu. Uneori, are atât de multe pe cap încât pur și simplu nu poate dormi!

Dar preferă să se trezească devreme pentru a începe ziua cu un avans, așa că încearcă să adormă devreme. 

Cea mai bună oră de culcare pentru ea este 23:00, în acest fel poate face ce vrea noaptea, dar să nu se simtă obosiți dimineața.

 

Rac 


Racului îi place să se trezească devreme, dar are tendința de a sta treaz până târziu. Ora perfectă de culcare pentru este în jurul orei 22:30.

S-ar putea să îi fie greu să se culce înainte de ora 11, dar cu siguranță poate beneficia de mai multe ore de somn.

Racul are nevoie să-și conserve energia pentru a se simți odihnit și relaxat pentru restul zilei.

 

Leu 


Ora de culcare potrivită pentru Leu este 12AM. Pur și simplu nu poate dormi mai devreme. Sunt mult prea multe lucruri pe care le are de făcut noaptea.

Leului îi place să stea treaz până târziu pentru a vorbi cu prietenii sau pur și simplu pentru a se uita la emisiunile preferate de la televizor.


Fecioară 


Fecioara este metodică și planifică mereu în avans. Pentru a avea avansul de care are nevoie în ziua ei, îi place să se trezească devreme. Cea mai bună oră de culcare pentru ea este 20:00.

Fecioara este calculată și trebuie să se asigure că este la energie maximă la prima oră a dimineții pentru a face totul, astfel încât ziua să fie abordată la prima oră. 


Balanță 


Balanța nu este o persoană matinală. Este adesea morocănoasă dimineața și se pare că nu se poate trezi fără să apese pe butonul de snooze de cel puțin o duzină de ori.

Îi place să stea trează până târziu pentru a se relaxa după o zi lungă. Cea mai bună oră de culcare pentru ea este 12 dimineața.


Scorpion 


Scorpionul este o bufniță de noapte totală. Îi place să stea trează până târziu pentru a citi sau a se uita la Netflix și, sincer, nu vrea să rateze nimic, indiferent cât de târziu s-ar putea face.

Acest nativ urăște diminețile. Pentru ei, nopțile târzii sunt cele mai profitabile. De aceea, ora preferată de culcare este 1 noaptea.

 

Săgetător 


Săgetătorul este o adevărată bufniță de noapte. Își face cea mai bună treabă la miezul nopții și, sincer, are cea mai multă energie atunci când poate dormi până la prânz și își începe ziua la jumătatea după-amiezii.

Îi este greu să adoarmă devreme pentru că are atât de multe lucruri pe care vrea să le încadreze în zi. Preferă să se culce la 2 dimineața.

 

Capricorn 


Capricornul iubește să fie responsabil. Nu se lasă niciodată în urmă cu îndatoririle sale. Pentru ca ea să profite la maximum de ziua ei, preferă să se trezească devreme, așa că are nevoie de multă odihnă.

Ora perfectă de culcare este 22:00. Nici prea devreme, nici prea târziu, și cantitatea perfectă de somn pentru ceea ce are nevoie.

 

Vărsător 


Vărsătorul crede că este atât de liniștit să stea până târziu de unul singur. Adoră să citească cărți și să scrie în jurnalul său până târziu în noapte.

Ora de culcare este, de obicei, în jurul orei 12 AM, dar nu pentru că a ieșit cu prietenii sau se plimbă prin oraș.

 

Pești 


Peștii nu sunt o persoană matinală. Deloc. 

Patul este locul preferat și urăște să fie nevoit să plece de acasă. Dar îi place, de asemenea, să se culce devreme și să doarmă cât de mult poate.

Cea mai bună oră să se culce este 23:00.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel