Horoscop karmic, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care are parte de relații tensionate: „Pot apărea reproșuri”

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu

Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul karmic, pentru toate semnele zodiacale. 

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni astrale, potrivit Fanatik

 

Berbec

Pentru Berbec, e un moment de înflăcărare care poate aduce multă patimă, multă iubire, pentru ceea ce fac. Nu acceptă prea multe sfaturi. Unii pot fi doar furioși și au gesturi exagerate, chiar și în iubire, unde se cere duioșie. Relațiile cu copiii pot fi complicate în iunie-iulie, pentru Berbeci.

 

Taur

Pentru Tauri, situația are legătură mai mult cu casa, cu căminul. Pot fi relații tensionate sau dificultăți de natură locativă: cheltuieli neprevăzute, de ce nu? Pot apărea reproșuri de la niște persoane, pentru că toată lumea prinde curaj în acest an și își spune punctul de vedere. Pot fi situații delicate cu oamenii apropiați. Au planuri mari, dar e nevoie ca familia să fie alături de ei, lucru care necesită multe parlamentări și multă răbdare.

 

Gemeni

Pentru Gemeni, această conjuncție Marte-Lună Neagră este legată de dreptate și de adevăr. Convingerile pe care le îmbrățișează pot fi nerealiste sau nu se probează cu viața. Riscă o habotnicire care nu îi ajută în relația cu ceilalți. E un test de judecată. Nu trebuie să se lase purtați de orgoliu. E o perioadă grea și pentru cei care călătoresc.

 

Rac

Pentru Raci, lecția karmică are legătură cu banul personal, cum îl câștigă prin propriile forțe. Racii trebuie să depindă mai puțin de persoanele din jur. Așa cum spune harta lor, dacă renunță la o funcție, la un compromis, riscă să se bazeze pe propriile lor forțe. Demonii nesiguranței pot ieși la suprafață. Perioada acută e între 11 iunie și 11 iulie. Trebuie să își dea seama la ce se pricep, ce știu se facă. În iunie și iulie, chiar dacă îi caută pe prieteni să fie ajutați, nu îi vor găsi.

 

Leu

Pentru Lei, această conjuncție are loc chiar în semnul lor zodiacal. Se testează demnitatea. Tensiunile cu Jupiter sunt date de analiza unei poziții morale pe care o adoptă acum: dacă e moral să ceară banii pretinși, dacă e morală acțiunea pe care o fac. E testată și relația cu autoritățile. Mulți Lei au curajul să rupă un aranjament, chiar dacă e consolidat de mai mulți ani.

 

Fecioară

Pentru Fecioare, vine o atenționare cu privire la sănătate. Dacă au neglijat-o, iunie-iulie vine cu o reconsiderare a stilului de viață. Nu ține doar de aplicarea unor măsuri punctuale într-un timp limitat, ci de o abordare la nivel mai larg asupra a tot ce înseamnă calitatea vieții lor. Unele Fecioare înțeleg că unele promisiuni care li s-au făcut nu sunt ținute sau nu le țin forțele să continue într-un anumit aranjament.

 

Balanță

Pentru Balanțe, e o perioadă delicată în plan sentimental. Pe de o parte, cele cu partener pot constata că înțeleg altfel petrecerea timpului, a vieții. Conjuncția în Leu pune accent pe libertatea de expresie. Se pot simți singure pe o insulă pustie în cuplu. Relație cu prietenii trece și ea prin multe încercări în aceste luni. Riscă să piardă bani de dragul cuiva. Testează prieteniile inclusiv din punct de vedere financiar.

 

Scorpion

Pentru Scorpioni, cariera, proiectele, realizarea, faima, reputația intră sub vizorul conjuncțiilor. Unii Scorpioni se întreabă dacă pot duce mai departe în ce s-a băgat. Trebuie să gestioneze și nazurile celor din jur, nevoile lor. E nevoie de muuultă răbdare, dar orgoliul lor are de suferit. Pot fi tentați să izbucnească. E adevărat că trebuie să fie șefi, dar ce fel de șefi?

 

Săgetător

Pentru Săgetătorii aflați la distanță apar lucruri neprevăzute. Sunt tot felul de urgențe. Pe de altă parte, crezurile lor, morala lor e pusă la încercare. Cineva vine cu sugestii, dar dacă nu le analizează le pot aduce mari supărări.

 

Capricorn

Capricornii au și ei o perioadă karmică în care anumite așteptări, pretenții, exigențe sau impuneri le cam ies pe nas. Fie partenerul de viață are acum niște plângeri care pot viza trecutul îndepărtat, se și miră și ei de ce nu li s-a spus până acum, fie se confruntă în relațiile importante pe care le au cu reproșuri cu care nu știu exact ce să facă.

 

Vărsător

Pentru Vărsători, imaginea lor publică, felul în care sunt văzuți de ceilalți este sub atenționare. Pot avea momente de nesiguranță, nu se simt în formă, nu se simt arătoși. Cumva, simt că nu sunt destul pentru cei din jur, nu știu destule, nu mai sunt așa cum se așteptau ceilalți.  Este o constatare, poate fi și o realitate. Relația cu cineva important din familie poate să sufere în acest moment. Le poate fi teamă de pierdere, de boală, de suferință. Trebuie să salveze ceva ce nu mai e salvabil sau nu ține doar de ei.

 

Pești

Peștii sunt vizați în mediul profesional mai mult decât munca în sine. Condițiile de lucru ies acum în evidență, dar trebuie să renunțe la orgoliu. Trebuie să facă observații cu foarte multă înțelegere. Banii pot fi câștigați sau pierduți în funcție de inteligența cu care se fac niște contracte. În cazul lor, se pune problema drumurilor. Atenție mai mare și o organizare mai bună!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel