Horoscop, joi, 9 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Mercur este în continuare în semnul tău, în apropierea lui Chiron și în careu cu Ceres. S-ar putea să vorbești mult, să te îngrijorezi, să ai tot felul de suspiciuni și să fii tot timpul cu senzația că vei avea ceva de pierdut, dar fără argumente concrete în acest sens.

Taur

Îți revii după Luna Noua din semnul tău de ieri. S-ar putea să ai o lene suplimentară sau și o nevoie de a procrastina. Și astrele îți recomandă să faci același lucru, să nu grăbești absolut nimic și chiar să dai un pas în spate.

Gemeni

Apropierea lui Mercur de Chiron nu este neapărat cea mai plăcută atmosferă pentru tine. Recomandarea este să înveți să pui limite atunci când simți că este ceva în neregulă.

Rac

Multe așteptări pe care le-ați avut în carieră s-ar putea să fie precum niște palme peste ceafă. Vi s-au făcut promisiuni, voi le-ați așteptat în această perioadă, ele nu au venit și veți privi lucrurile într-un mod mai crud, mai dur. De-a lungul vieții au mai fost perioade în care nu s-au respectat promisiunile și ați reușit să treceți peste.

Leu

Nu doar Luna Nouă a fost importantă pentru zona profesională, ci întreaga ecuație astrologică a momentului. Recomandarea este să vezi partea plină a paharului și să nu te lași tras în jos sau influențat de anumiți colegi care poate te invidiază.

Fecioară

Lucrul cu sine este foarte important astăzi și revelația faptului că de cele mai multe ori noi suntem proprii inamici. Am face foarte bine să ne scoatem de acolo și să nu mai luptăm cu noi înșine.

Balanță

Trebuie să ai în vedere și ce vrei tu, dar și ce vor ceilalți. S-ar putea ca tu, cel dornic de echilibru permanent, să te trezești că vrei să se țină cont și de tine. Exact când vrei să se întâmple, nu se întâmplă. Trebuie să negociezi pentru absolut tot ce îți dorești și este foarte bine avantajat în acest sens.

Scorpion

Cu cât forțezi mai mult nota la serviciu, cu cât te implici mai mult în discuții, cu cât devii mai tendențios, cu atât îți vei face mai mult rău. Sfatul este să nu dai răspuns imediat, ci să ceri un timp de răgaz.

Săgetător

Te pregătești de o perioadă importantă. Jupiter, guvernatorul tău, este în casa a VI-a, s-a întâlnit cu Uranus pe 21 aprilie și se va pregăti să intre în casa a VII-a pe 26 mai. Trebuie să-ți rezolvi unele probleme, mai ales pe plan personal. Ar fi perfect să începi să o faci din timp, să nu te trezești după nepregătit.

Capricorn

Discuțiile cu familia nu sunt întotdeauna pe placul nostru, iar voi veți simți serios asta zilele ce urmează. Recomandarea este să nu vă lăsați atacați de detalii, de pretexte. Trebuie să vă dați seama că există o cauză mult mai serioasă în spate, dar pentru ea ai nevoie de timp și răbdare.

Vărsător

Nevoia principală este de a fi sigur de ceva, de a avea stabilitate și din cauza acestei nevoi s-ar putea să riscați pierderea unor oportunități. Nu zice nimeni să vă schimbați cu totul viața, dar aveți nevoie de mici riscuri.

Pești

Grijile financiare le avem cu toții, chiar și cei mai bogați. Recomandarea este ca zilele acestea să nu credeți că vi se evaporă banii dintr-odată, ci trebuie să vă asigurați în fiecare moment că nu vă fură nimeni banii. Ei se duc doar dacă îi cheltuiți sau dacă îi pierdeți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel