Horoscop, joi, 9 mai 2024. Avertizări pentru mai multe zodii

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 9 mai.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
De cele mai multe ori mereu există două perspective asupra unor lucruri. Așa că, atunci când Luna își petrece ziua în Gemeni, trebuie să fii deschis să auzi mai mult decât doar propria ta părere. Aceasta este, de asemenea, o zi excelentă pentru a face voluntariat sau pentru a face lucruri care să ajute anumite persoane din comunitatea ta.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Diversitate este cuvântul care te caracterizează acum. Cel mai bine este să ai mai multe surse de care să-ți genereze venituri. Astăzi este o zi bună pentru a trece în revistă toate domeniile care ți-ar putea genera o sursă de venit. Ce funcționează cel mai bine și ce trebuie regândit? Este util să știi pe ce te poți baza pe viitor.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Este momentul să-ți concentrezi atenția asupra propriei persoane, întrucât există lucruri pe care trebuie să le descoperi. Ai o mulțime de trăsături minunate, dar multe rămân neexploatate sau necunoscute. Acolo unde descoperi că ai anumite puncte slabe trebuie să lucrezi cu ele, pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Să te conectezi cu puterea ta superioară și să petreci timp pentru a-ți dezvolta latura spirituală este întotdeauna o idee bună. Astăzi este o zi bună pentru a citi cărți în acest sens și pentru a dezvolta chiar anumite ritualuri în această direcție. Dacă ai nevoie să te deconectezi de lume, o poți face oricând fără nicio remușcare.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Este bine să întâlnești oameni și să afli experiențe și opinii diverse. Aceasta zi îți oferă o oportunitate perfectă pentru a lua legătura cu anumite persoane pe care vrei să le cunoști mai bine. Poate fi vorba despre anumiți indivizi care profesează într-un domeniu la care aspiri și tu pe viitor.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Atenția se îndreaptă spre locul de muncă și domeniul tău de activitate, deoarece Luna își petrece ziua în Gemeni, sectorul tău de carieră. Este o zi bună pentru a-ți spori vizibilitatea în sectorul tău de activitate. De asemenea, nu trebuie să-ți fie teamă să ceri lucrurile de care ai nevoie, chiar dacă poate fi greu să faci acest lucru.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Astăzi s-ar putea să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită și una destul de benefică. Din acest motiv, trebuie să acorzi atenție evenimentelor actuale. Poți oricând să-ți faci opiniile publice, pentru a afla și părerile celorlalți cu privire la anumite subiecte de interes.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Unele lucruri este mai bine să nu fie spuse. Luna își petrece ziua în Gemeni, sectorul tău al secretelor. Protejează-ți intimitatea astăzi. Astăzi nu-ți împărtăți opiniile sau lucrurile personale cu anumite persoane în care nu ai o reală încredere, pentru că s-ar putea să fii trădat.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Lucrurile se pot schimba. Luna își petrece ziua în Gemeni, sectorul tău relațional. Și, datorită naturii dualiste a Gemenilor, este posibil să simți că cineva nu este autentic cu tine. Asigură-te că pui multe întrebări pentru a afla lucrurile în mod cât mai profund și real.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Nu este niciodată prea târziu pentru a face o schimbare în viața ta. Luna își petrece ziua în Gemeni, sectorul tău de sănătate. Aruncă din bucătărie toate micile tentații și începe să mănânci sănătos și să faci exerciții fizice în mod regulat. Dacă nu ți-ai programat vizita anuală la medic, încearcă să faci acest lucru în această săptămână.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Rareori există suficient timp pentru distracție. Acum, însă, este acel moment în care trebuie să te delectezi cu activitățile preferate, să ieși în oraș și să socializezi cât mai mult cu prietenii tăi. Nu mai sta nicio clipă pe gânduri și fă-ți imediat planuri.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Relaxează-te, distrează-te și bucură-te de toate lucrurile din viața ta. Încearcă să nu-ți complici prea mult programul azi. Tot acum este și momentul în care le poți mulțumi oamenilor din viața ta pentru sprijinul acordat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel