Horoscop, joi, 9 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop zilnic: joi, 9 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ești în tranziție acum și asta înseamnă că viața ta te duce într-o direcție în care îți vei extinde sectorul prieteniei. Dar, pe măsură ce te îmbunătățești, unii dintre prietenii tăi se vor simți geloși.  S-ar putea să se bucure pentru tine, pe de o parte, dar există o parte care se va simți, de asemenea, tristă pentru ei înșiși. S-ar putea să nu înțeleagă de ce ai tot norocul și toată distracția, pentru că nu văd munca și efortul pe care le depui în fiecare zi. Va fi o perioadă dificilă pentru tine să navighezi, dar îți vei da seama de anumite lucruri.

 

Taur

(20 aprilie - 20 mai)

La locul de muncă au loc unele evoluții interesante. S-ar putea să vă aflați în situația de a vă conecta și interacționa cu un cerc social mai mare decât de obicei.   Chiar dacă ești introvertit, acum nu este un moment bun pentru tine să îți bagi nasul într-o carte sau să stai închis în casă, ceea ce îți dorești cu adevărat este să fii la fel de interactiv și implicat. Așadar, atunci când ai ocazia să socializezi, fii deschis la această oportunitate pentru a vedea ce se va dezvolta.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Se poate manifesta o oportunitate legată de muncă. Însă, s-ar putea să nu simțiți că sunteți calificat să candidați pentru acest post. Aici este momentul în care trebuie să începeți să vă asumați un risc cu privire la ceea ce puteți și ce nu puteți face.  Chiar dacă nu primiți un răspuns, a le permite oamenilor să știe că sunteți interesat să concurați pentru roluri în afara a ceea ce faceți în prezent poate fi o manifestare pozitivă de ambiție.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Întoarcerea la școală nu este o non-opțiune completă, deoarece s-ar putea să descoperi că banii îți ies în cale doar pentru că începi să te pui în situația de a-i găsi. S-ar putea să afli despre o bursă sau un grant special pentru persoanele aflate în situația ta. Dacă v-ați dorit să vă întoarceți la facultate, sau chiar să terminați liceul dacă nu ați mai făcut-o până acum, acum este un moment bun să vă interesați de acest lucru.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Atunci când te îndrăgostești de cineva, vrei să te dăruiești pe deplin. Cu toate acestea, este posibil ca o parte din tine să se simtă încă rezervată în a face acest lucru într-un mod atât de grandios. Lasă-ți firea rezervată să-ți ghideze pașii, astfel încât să nu iei decizii majore fără să le analizezi cu atenție.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Motivul pentru care iei o decizie de a face ceva ar trebui să ia în considerare factori din viața ta, inclusiv sănătatea ta. S-ar putea să fie nevoie să faceți un pas înapoi pentru a reduce stresul.  Ar putea însemna ceva la fel de simplu ca și solicitarea de ajutor din partea unui membru al familiei pentru a avea mai mult timp pentru tine, să spui pur și simplu nu unui șef îți cerea să rămâi până târziu când știi că trebuie să te duci acasă.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Este bine să te distrezi atunci când poți. Încercați să vă faceți timp pentru joacă și distracție astăzi.  Dacă ai șansa de a-ți folosi timpul liber pentru a pleca într-o scurtă călătorie sau pentru a te bucura de ceva timp cu prietenii, notează-ți acest lucru și fă-l să se întâmple.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Să te ții de cuvânt poate fi un motto pe care să îl urmezi astăzi. Va trebui să vă începeți dreptul de autoritate pentru a lua decizii pentru dumneavoastră.  S-ar putea să nu ai oameni care să înțeleagă de ce faci ceea ce faci, dar concluzia este că nu trebuie să dai explicații nimănui.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


S-ar putea să fie nevoie să aveți o discuție importantă cu cineva care are capacitatea de a lua decizii și care vă influențează viața într-un fel sau altul.  Acum este un moment bun pentru tine să iei în considerare care sunt marile tale planuri și să începi să le pui pe masă, astfel încât să îți poți folosi timpul în mod inteligent.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este întotdeauna plăcut când poți reinvesti în lucruri la care lucrezi deja sau pe care ai început să le construiești. Acum este o zi bună să te uiți la finanțele tale pentru a vedea unde poți face îmbunătățiri pentru pensie sau în casa ta, folosind ceea ce ai la dispoziție. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Niciodată nu este prea târziu să investești în tine, chiar dacă la început pare costisitor, vei avea un randament foarte bun al timpului și resurselor pe care le investești în viața ta.  Nu evita niciodată să încerci un lucru doar pentru că ți-e teamă de costuri. Puneți întrebări și, cel puțin, faceți o anchetă pentru a vedea dacă există oportunități pentru a obține ceea ce vă doriți.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Uneori este nevoie să ai de-a face cu cineva care știi că a încercat să-ți facă rău pentru a vedea domeniile din viața ta care trebuie îmbunătățite.  S-ar putea să fii motivat de o persoană care a încercat să te doboare. Poate fi vorba de furie sau de o altă emoție care te determină să alegi în sfârșit să faci sau să iei o decizie importantă care a întârziat mult.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel