Horoscop, joi, 7 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, instagram

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de joi, 7 septembrie 2023, potrivit știrileprotv. 

BERBEC

Poate daţi de un job mai bine plătit şi o să vă încumetaţi să vă mutaţi la alt loc de muncă, fără prea mari regrete.

Poate vă faceţi curaj să vă cereţi înapoi banii pe care i-aţi împrumutat cuiva, şi o să vă plătiţi, şi voi, la rândul vostru nişte datorii.

TAUR

O să faceţi monetarul să puneţi deoparte bani pentru distracţie, vacanţă, şi pentru vreo piesă de mobilier pe care vreţi s-o înlocuiţi ca s-a învechit, e uzată.

Deşi nu sunteţi cheltuitori din fire , or să vă scape printre degete banii şi o să atingeţi limita de alarmă.

 GEMENI

Se poate s-aveţi rezultate - de top - în formula de grup şi să cultivaţi acest gen de activitate, ca să vă eliberaţi de stres, să deveniţi şi mai creativi.

Poate lăsaţi munca pe planul doi, ca să vă mai şi relaxaţi, vă duceţi la un film, la un spectacol, sau acasă un homecinema.

 RAC

Poate vă prezentaţi la un interviu că să vă înscrieţi la un anumit profil şcolar, sau ca să primiţi un job, sunteţi pe punctul de a face o schimbare în viaţa voastră.

Vin bani din urmă şi o să puteţi pleca pe undeva în weekend.

 LEU

O schimbare de look - la voi! Alegeţi altă tunsoare, alt stil vestimentar! poate v-aţi îndrăgostit şi simţiţi nevoia să faceţi nişte schimbări în viaţa voastră.

Poate mai daţi o raită prin împrejurimi dacă aveţi zile libere şi o să vă limpeziţi creierii că v-a ajuns şi pe voi oboseala.

FECIOARĂ

O definitivare - o să puneţi capăt unor eforturi, o fi fost alergătura şi o să intraţi în posesia unor bani, bunuri, sau o fi o diplomă de merit.

Se anunţă nişte cheltuieli obligatorii şi o să vă străduiţi să nu luaţi mai mult decât v-aţi propus ca să nu rămâneţi fără bani.

 BALANŢA

O să puteţi pune în aplicare o idee mai veche şi să v-alegeţi cu câştiguri serioase, dar nu fără multă muncă, aşa că dozaţi-vă energia.

Poate v-ați decis să vă schimbaţi maşina, ori poate investiţi o sumă considerabilă într-o casă, şi o să faceţi totul de comun acord cu familia.

SCORPION

E cineva care vrea să vă coopteze într-un proiect şi o să vă gândiţi dacă vreţi aşa ceva, sau vă mulţumiţi cu jobul pe care-l aveţi, să nu vă suprasolicitaţi.

E posibil să-ntâlniţi, într-un grup de prieteni, undeva, persoana potrivită şi o să vă lămuriţi, în timp, aşa, dacă vă armonizaţi.

SĂGETĂTOR

Se poate să vă îndrăgostiţi până peste cap de cineva care pare să fie într-un mare fel, dar cu timpul o să-l vedeţi cum e, de fapt, în realitate.

O să fie mult de lucru la serviciu, dar aveţi energie, sunteţi în tonus şi o să ţineţi pasul. Şi or să vină şi banii.

 CAPRICORN

Vi se vor semna nişte hârtii şi o să vă aveţi liberă trecere la şcoală, la o angajare, sau ca să plecaţi în concediu, să zburaţi cu avionul, să vă bucuraţi de nişte libertăţi.

Poate vă înscrieți la o şcoală, daţi un examen, vă interesaţi de toate condiţiile ca să vedeţi dacă vă convin, sau nu.

 VĂRSĂTOR

Se pare că se oferă nişte prieteni şi vă ţină companie într-o excursie, sau poate desfăşuraţi o activitate care să vă destindă.

E cineva pe care l-aţi mai întâlnit, dar abia acum se poate să simţiţi fluturaşi la stomac!

PEŞTI

Se poate să vă puneţi şi ultima semnătură pe un contract şi să vă intraţi în drepturi, să vă expuneţi un plan, o strategie, un punct de vedere şi să vă fie acceptate.

E posibil să ajungeţi la o convingere că e momentul să faceţi pasul cel mare spre căsătorie, dacă nu l-aţi făcut deja.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel