Horoscop, joi, 7 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu. Captură video: YouTube/DCNEWS RO
Descriere foto: Daniela Simulescu. Captură video: YouTube/DCNEWS RO

Horoscop zilnic, joi, 7 martie 2024. 

Berbec

Trebuie să ai grijă la tot ce înseamnă investigații medicale, după este important cât de multă importanță îi dai trecutului, cât îl lași să conducă prezentul. Pentru cei care au meserii mai creative este o perioadă nemaipomenită, pentru că inspirația este la ea acasă. 

Taur

Gândește-te doar în cine te încrezi, în oamenii din jur tău. Mă refer la comunitate, la prieteni, la apropiați. Este posibil ca tu să-ți direcționezi energia către persoanele care nu merită cu adevărat, doar pentru că ți se par ție într-un fel., dar dacă îi iei la bani mărunți, îți vei dea seama că petreci prea mult timp cu un prieten, el ajunge să se victimizeze, iar tu vei face la fel și nu ajungeți nicăieri. Ai grijă cu cine umbli zilele acestea.

Gemeni

Este o nebuloasă totală, pentru că Mercur este guvernatorul tău, se apropie de Neptun în casa a 10 a și apar destul de multe riscuri, pentru că în discuțiile cu șefii, una zic ei, alta înțelegi tu sau invers. Trebuie întotdeauna să ai o dovadă sau să ai ceva scris, în momentul în care ești pus să faci ceva. 

Rac

S-ar putea să-ți deschizi orizonturile, să âți dorești să înveți lucruri, să fii precum un burete. Mintea ta o să fie precum un burete și să ajungi într-un punct unde s-ar putea să îți dai seama că nu le știi pe toate, indiferent de vârsta pe care o ai și de experiența de până acum și că poate e cazul să mai lași alte informații să vină către tine. S-ar putea să apară încurcături dacă veți călători zilele acestea.

Leu

Tu te gândești că viața merge într-un sens, că ai control, dar lucrurile vor sta total diferit. Stai departe de tot ce înseamnă ipohondrie și de bârfe, pentru că s-ar putea să ajungă la urechile tale niște informații și să nu fie adevărate, chiar dacă par foarte serioase. 

Fecioară

Nu cred că există un risc atât de mare de a te lăsa păcălit, dar o dorință interioară de a crede există. Aș putea chiar să spun puțină naivitate. Dacă este ceva ce vă poate caracteriza zilele acestea este puțină naivitate, mai ales când este vorba de planul relațional. 

Balanță

Să nu aveți așteptări la colegi mai mult decât este cazul. Voi nu comunicați, nu spuneți că aveți nevoie de ajutor, doar ajungeți într-o situație și vă așteptați să vă sară în ajutor, dar realitatea este cu totul alta. Una este familia, alta este echipa de la serviciu. Stați departe de invidii, de gelozii, de trădări, de încurcături care nu-și au rostul. 

Scorpion

Sunteți forte cuceritori astăzi, fără un scop. Nici nu trebuie să doriți persoana respectivă, trebuie doar să o vrăjiți, să o învârtiți până nu mai știe ce să creadă, cum să creadă. Problema este că s-ar putea să o pățiți și voi, nu doar voi să-i amețiți pe ceilalți, dar și voi, la rândul vostru, să credeți în cuvinte mai mult decât este cazul. Astăzi nu este despre promisiuni, astăzi este despre fapte. 

Săgetător

S-ar putea să iertați astăzi, să fiți mai toleranți față de anumiți membrii ai familiei sau, în cazul în care partenerul vostru nu se înțelege cu familia, dintr-o dată să fie primit altfel, să fie văzut altfel de oamenii dragi. Este vorba de blândețe, de acceptare, de compasiune, de empatie. Singurul lucru la care trebuie să aveți grijă zilelele acestea este să nu se strice ceva prin casă. 

Capricorn

Această conjuncție vă înmoaie puțin, vă face să vedeți o perspectivă clară, vă face să nu mai comunicați imediat, tăios, așa cum o făceați de obicei și vă ajută să-i și ascultați pe ceilalți, adică să le și înțelegeți motivațiile din spatele vorbelor și a faptelor. Grijă mare la documente și la drumurile pe care le faceți.

Vărsător

Această conjuncție vă îmbie la niște cheltuieli, vă face să credeți că dacă ați văzut un produs, o să stea într-un fel pe voi, dar una este în capul vostru, alta este în buzunarul vostru. Nu vă lăsați influențați atunci când faceți cheltuieli serioase și nu dați vrabia din mână pe cioara de pe gard.

Pești

O asemenea conjuncție vă aduce o inspirație nemaipomenită, însă vă puteți păcăli sau îi puteți păcăli pe cei din jurul vostru într-un mare stil. O puteți face chiar intenționat și o să începeți să vă victimizați.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel