Horoscop, joi, 7 iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 7 iulie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Fii un om bun, Berbec. Astăzi, când Luna își petrece încă o zi în Balanță, relațiile intră în centrul atenției. S-ar putea să observați zone care au nevoie de muncă și altele în care ați făcut prea multe. Joacă-ți rolul tău și fii amabil, dar, de asemenea, știi când este timpul să te concentrezi pe alte lucruri și să acorzi spațiu unei persoane.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești orientat spre obiective astăzi, dar nu uita că nu ești tu însuți obiectivele tale, Taur. Luna în Balanță te ajută să păstrezi o oarecare distanță și separare emoțională față de rezultatul a ceea ce faci. Este bine să te bucuri de proces și să te gândești mai degrabă la pașii pe care îi faci decât la cât timp durează sau la ceea ce vei obține la final.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Iubirea este peste tot, Gemeni. Există momente în care îți dorești doar să ai pe cineva pe care să îl ții în brațe, dar adevărul este că romantismul și toate lucrurile pe care le asociezi cu a fi într-o relație pot fi găsite în alte domenii ale vieții tale și nu înseamnă că trebuie să te implici emoțional cu o persoană chiar acum.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Familia este atât de importantă, dar există și un moment în care trebuie să renunți și să te concentrezi pe tine, Rac. În cele din urmă vei deveni diferit de părinții tăi și de oamenii care te-au cunoscut când erai copil. Pentru a-ți lăsa loc să te dezvolți, s-ar putea să fie nevoie să îți ții gândurile și opiniile sub evaluare până când ești sigur de ele.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ai grijă cum abordezi conversațiile care ți se par nedrepte, Leu. Ai o vedere de pasăre asupra unei situații care îți oferă o perspectivă. Este bine să împărtășești aceste informații cu persoana potrivită. Vei dori să fii clar, dar și să rămâi imparțial și sârguincios, astfel încât atunci când îți expui punctul de vedere să fii respectat.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Poți învăța mai multe despre bani și despre cum să îi gestionezi bine, Fecioară. Uneori, oamenii se simt inconfortabil să vorbească despre bani, motiv pentru care ai nevoie de cineva în viața ta care se bucură de aceste conversații, cum ar fi un planificator financiar sau un antrenor financiar.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Viața ta are un scop, Balanță, și este atât de bine pentru tine să petreci timp de unul singur, pentru tine. Nu folosiți acest timp pentru a trimite mesaje, pentru a vă răsfoi feed-ul de Facebook sau pentru a vă pune la curent cu e-mailurile. Lasă-ți mintea să hoinărească și profunzimea vindecării de care ai nevoie să înceapă să prindă rădăcini.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Înțelepciunea este cea care te învață când să îngropi trecutul și când să te concentrezi asupra lui pentru a obține vindecarea. Astăzi, aruncă o privire în oglinda retrovizoare a vieții tale, dar nu te lăsa agățat de ceea ce ar fi trebuit să faci în trecut.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Detașează-te de opiniile celorlalți, Săgetătorule. Prietenii tăi contează pentru tine, așa că atunci când auzi o vorbă cu care nu ești de acord, s-ar putea să te gândești la ea până când vei rezolva lucrurile. Astăzi, încearcă să nu te gândești la lucruri despre care știi că au rămas neterminate.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Te-ai angajat să obții un rezultat pozitiv la locul de muncă, dar îți cunoști valoarea, Capricorn? Este important să mergi în conversații conștient de cine ești și de ceea ce aduci la masa de discuții, chiar dacă nimeni nu te-a afirmat în ultima vreme. Stabilește standardul pentru tine însuți.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ce prețuiești tu, Vărsătorule? Viața te poate lăsa cu mai multe întrebări decât răspunsuri, așa că, atunci când te afli în perplexitate, nu te opri până nu rezolvi totul în mod satisfăcător.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Cere ceea ce îți dorești de la cineva pe care îl iubești, Pești. Este în regulă să ceri cuiva să te iubească în modul în care ai nevoie. Atunci când o persoană are dorința de a-și împărți viața cu tine, acest lucru îi aduce bucurie și împlinire - să te vadă fericit.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel