Horoscop, joi, 6 ianuarie 2022. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov
Descriere foto: Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov

Horoscop zilnic: 6 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Ce te împiedică să îți urmezi visele, Berbec? Cu Luna în Pești, este timpul să-ți înfrunți temerile.  Temerile pot părea a fi doar umbre ale imaginației în timpul acestui tranzit.  O dezvăluire șocantă vă poate ajuta să vedeți lucrurile cu mai multă claritate, mai ales cu Luna care vorbește cu Uranus în sectorul dvs. al banilor și al proprietății. Este timpul să vă revendicați dreptul de proprietate asupra timpului și energiei, fără să vă faceți griji cu privire la ce cred alții despre alegerile dvs.

 

Taur

Prietenii te pot duce doar până la un punct, Taur, uneori trebuie să mergi singur.  Luna în Pești este un semnal de a te agăța de sprijinul celorlalți cu mai puțină considerație decât de obicei, deoarece interacțiunea apare ca fiind inconsecventă din cauza lui Uranus. Astăzi, fă ceva ce poți realiza fără ajutorul nimănui, iar dacă ai niște comisioane personale de făcut cu timp liber pentru a le termina, este o zi excelentă pentru a te ocupa de treburile tale.

 

Gemeni

Viziunile unui loc de muncă de vis sau ale unui rol de muncă în care poți fi la distanță sau poți avea mai mult control asupra timpului tău sunt la orizont. S-ar putea să vi se pară că aceasta este o sarcină imposibilă, dar astăzi, lucrurile se pot schimba. Luna vorbește cu Uranus, aducând o perspectivă electrizantă și claritate. Este posibil să vezi o provocare pentru ceea ce este cu adevărat și modul de a o rezolva, spre deosebire de înainte. Acesta nu este un moment în care să vă îndepărtați ideile. Acționează, Gemeni, deoarece visele tale pot fi la îndemână.

 

Rac

La ce vă este greu să vă gândiți?  Atunci când sperați să vă lansați în ceva nou, ajutorul unui prieten sau al unei persoane pe care o cunoașteți la serviciu poate fi o strategie utilă pentru a depăși acest blocaj mental. Dacă cunoști pe cineva care are un talent înnăscut pentru a explica lucrurile sau care poate preda pe rând, explicațiile sale te pot ajuta cu adevărat să faci o descoperire și să-ți aprofundezi cunoștințele despre un anumit subiect.

 

Leu

Luna în Pești atrage atenția asupra resurselor voastre comune și, cu Uranus implicat, poate apărea o nevoie bruscă de a le accesa. Aveți nevoie să lichidați niște active sau sperați să vă încasați o parte din resurse?  Acordă-ți timp pentru a analiza impactul financiar al oricăror alegeri pe care trebuie să le faci, inclusiv termenii fiscali pe care acest lucru ar putea să îi aibă pentru tine. 

 

Fecioară

De ce are nevoie relația ta pentru a trece la nivelul următor în afacerea ta sau poate în căsnicia ta? Această zi sprijină participarea la un curs pentru a explora noi abilități care să vă ajute în rezolvarea conflictelor și în comunicare. Plănuiți să vă căsătoriți în următorul an? Dacă sperați să aveți o ceremonie religioasă sau dacă aveți anumite cerințe legale care trebuie îndeplinite înainte de eliberarea unei licențe, astăzi este momentul să aflați care sunt acestea și să creați o listă de verificare pentru a nu omite niciun element în procesul de pregătire.

 

 

Balanță

Ce lucruri mici pe care le puteți face zilnic pentru a vă îmbunătăți viitorul? Din punct de vedere financiar, s-ar putea să aveți posibilitatea de a participa la investiții în care și alții o fac sau  un cont comun de economii sau investiții îngerilor.  Astăzi este un moment excelent pentru a căuta noi modalități de a contribui cu banii dvs. pentru a-i dubla cu colaborarea altora. Indiferent ce vă gândiți să faceți, fiți înțelept în această privință și cereți sfatul unui avocat specializat în fiscalitate și al unui consilier financiar.

 

Scorpion

Fă ceva spontan astăzi care să îți reînvie credința în romantism. Vizitați o librărie cu cineva pe care îl iubiți și citiți împreună câteva rânduri de poezie. Planificați o întâlnire dulce după serviciu și treceți cu mașina printr-un parc sau plimbați-vă pe străzile orașului pentru a surprinde ultimele priviri ale luminilor de sărbători. Luați un cadou din timp pentru Ziua Îndrăgostiților pentru a vă pregăti pentru 14 februarie.

 

Segetător

Rămâi aproape de ceea ce știi poate fi un motto pe care să-l încerci astăzi. Luna în sectorul tău de casă aduce o nevoie de siguranță în viața ta. Pot exista unele perturbări în rutina zilnică, dar știind că ai anumite elemente deja pregătite poate reduce orice anxietate cu privire la viitor și îți dă un sentiment de control până când instabilitatea se stabilizează până mâine.

 

Capricorn

O adevărată surpriză se poate întâmpla din partea unui prieten în timpul Lunii în armonie cu Uranus. Un anumit admirator secret poate decide că astăzi este momentul potrivit pentru a-și dezvălui sentimentele ascunse. Poate fi vorba de un "te iubesc" surpriză sau de o mărturisire de interes într-un SMS sau un bilet. 

 

Vărsător

O cheltuială de casă sau un fel de criză în locuința ta poate avea loc astăzi.  Pentru a vă pregăti din timp, asigurați-vă că ați verificat garanțiile aparatelor electrocasnice sau că ați actualizat orice lucru din locuință care este aproape de expirare. Orice element care pare a fi pe ultima sută de metri și gata să fie reparat, nu-l ignorați. Programați actualizări sau reglaje în această săptămână.

 

Pești

Să vorbești nu este ușor, dar a trecut de mult timpul. Ceea ce te-ai abținut să spui s-ar putea să fie greu să nu te descarci.  Ai o mulțime de lucruri în minte, iar acum că ești deschis și gata să vorbești despre asta - poate fi o surpriză pentru toată lumea. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel