Horoscop, joi, 6 aprilie 2023, cu Neti Sandu. ZODIA care are parte de mulți bani astăzi

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei.

Horoscop 6 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.

 

BERBEC

Se fac presiuni să încheiaţi rapid o lucrare, să faceţi, poate, şi alte lucruri contra cronometru şi să vă pregătiţi de o lansare pe piaţă, să daţi lovitura în afaceri.

Apare cineva care vrea să fiţi împreună şi o să vă scanaţi profunzimile sufleteşti ca să ştiţi dacă vă regăsiţi în această combinaţie.

Banii pe care îi așteptați, să știți că or să sosească și o să vă îngrijiți în sfârșit și de sănătate, ca să nu mai ziceți că n-aveți bani și de-aia nu vă duceți la doctor.

TAUR

O să vă găsiţi ceva nou de lucru, poate şi sub formă de colaborare şi o să faceţi rost de mai mulţi bani, că aveţi nevoie pentru sărbători şi ca să vă duceţi în vacanţă.

E o răscolire sufletească, e cineva care aţi vrea să fie lângă voi şi trebuie făcut ceva ca s-o aduceţi mai aproape pe această persoană.

Se poate să vă treziți și voi cu niște bani care vin dintr-o mai veche colaborare sau ar fi fost niște bani împrumutați cuiva. Oricum vine momentul vostru.

GEMENI

O reuşită, la care vor contribui şi alţii, va fi probabil un grup cu care să lucraţi - sincron - ca să vă asiguraţi succesul.

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care se va plia pe cerinţele voastre şi-o să vă fie bun ca partener de cuplu.

Poate să primiți o ofertă de colaborare și să urmeze o perioadă cu satisfacții în plan financiar.

RAC

Se poate să daţi examen, dar să vă şi numească şeful într-o funcţie ca să vi se recunoască meritele, că aţi stat destul într-un con de umbră. A venit şi rândul vostru.

Întrevedere cu un om de afaceri care vă propune ceva ce v-ar aduce bani, dar trebuie văzut cum staţi cu timpul.

Vă parvine un răspuns referitor la o prelungire de contract sau poate e vorba despre o angajare și se pare că o să fiți mulțumiți.

LEU

O să daţi curs unei preocupări de grup, poate le veţi fi de ajutor unor oameni care nu se pot descurca şi voi o să veniţi cu soluţii concrete.

V-aşteaptă cineva, poate în weekend, poate de sărbători, sau în concediu în alt oraş, în vacanţă şi se poate să vă duceţi.

Acum e momentul să câștigați o bătălie în lupta cu partenerul de cuplu care vrea să aibă tot timpul dreptate și voi la fel.

FECIOARĂ

Vin bani, o să reuşiţi să vă achitaţi de dări, de cheltuielile majore, rate, facturi, impozite, asigurări şi o să fie un confort financiar în perioada sărbătorilor.

Se revine cu o ofertă de muncă, dar lăsaţi la dospit răspunsul pentru după Paște.

O să recuperați banii pe care i-ați tot cerut și o să vă descurcați cu cheltuielile de tot felul, că o să fie cam multe.

BALANŢA

Decizii astăzi, poate vi se dă un ultimatum şi o să trebuiască să spuneţi dacă v-apucaţi de un proiect şi dacă da, în ce condiţii.

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie şi mai bună, stabilă şi să vă şi căsătoriţi, dacă n-aţi făcut până acum mişcarea asta.

Poate strângeți relațiile cu niște oameni care vă pot fi de folos în sfera profesională și o să meargă totul ca uns în continuare.

SCORPION

Se insistă să daţi curs unei colaborări şi dacă vă încântă ideea o să v-apucaţi de treaba că nu v-ar strica nişte bani în plus.

Vă puneţi casa la punct, vă îngrijiţi şi de ai voştri că să nu fie vreo problemă, să fie toată lumea sănătoasă.

Se întâmplă să dați ochii cu cineva care să se potrivească idealului vostru de partener de cuplu și o să vă armonizați, cel puțin așa pare.

SĂGETĂTOR

O să realizaţi cât de multă lume vă căută, are câte ceva bun să vă ofere, or să vă şi răsfeţe, o să vedeţi, ca o s-aveţi de unde să primiţi câte ceva în dar.

Vă puteţi îndrăgosti în orice moment de cineva care să vă transporte în al nouălea cer şi să vă placă să plutiţi în sferele înalte.

V-ați putea găsi ceva nou de lucru și să vă suplimentați veniturile, mai ales că și partenerul ar avea de unde să aducă mai mulți bani acolo, la bugetul comun.

CAPRICORN

Vă luaţi mobilă nouă, diverse alte lucruri pentru casa, daţi şi o zugrăveala şi o să vă liniştiţi, or să vă rămână doar pregătirile, şi bineînţeles aprovizionarea.

O veste bună legată de un copil care se va naşte în familia voastră, sau poate va avea loc un botez în curând.

O să faceți un efort financiar să vă puneți casa la punct dacă vin sărbătorile și vreți să strălucească.

 VĂRSĂTOR

Se poate să negociaţi un contract, pe care l-aţi amânat şi să v-apucaţi de lucruri pe care nu le-aţi mai făcut pân-acum, să fie ceva de pionierat.

O să vă siguraţi că aveţi tot ce vă trebuie acasă, pentru sărbători şi dacă lipseşte ceva completaţi - şi costă.

Poate o să puneți umărul la o activitate caritabilă și să devină job permanent pentru unii dintre voi, cel puțin.

PEŞTI

E un proiect în aşteptare şi lucrurile or să se lege frumos că daţi de oameni cooperanţi şi pricepuţi şi o să-l puteţi pune în practică, şi asta cât de curând.

Vin mai mulţi bani, de ici, de colo şi o să vă orientaţi spre lucrurile absolut utile şi obligatorii pentru casa, acum, de sărbători.

O să faceți monetarul să vedeți dacă vă ajung banii pentru o escapadă turistică la sfârșit de săptămână.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel