Horoscop, joi, 4 noiembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Previziuni astrologice pentru toate zodiile: joi, 4 noiembrie 2021.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Planifică pentru neprevăzut, Berbec. Vei fi amețit de experiență până la sfârșitul zilei. Distracția te poate face să îți rătăcești portofelul sau să lași ceva de valoare acolo unde nu trebuie. Fiți atenți și aveți grijă.


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Un eveniment important te poate arunca cu garda jos, Taur, și când te aștepți mai puțin, ești în sfârșit gata să iei o decizie pe care ar fi trebuit să o iei cu ani în urmă. 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Niciodată nu cunoști cu adevărat pe cineva până când nu-l cunoști, așa că natura ta încrezătoare ar putea avea parte de o mică surpriză atunci când vine vorba de cine este în colțul tău. 


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Ai avut vreodată acel sentiment ciudat atunci când te intersectezi pentru prima dată cu cineva că ați fost meniți să fiți unul în viața celuilalt? 


Soarele este opus lui Uranus în Taur, sectorul tău al prieteniilor, iar o întâlnire întâmplătoare se poate transforma într-o relație de durată, cu rădăcini adânci și dragoste. 


Leu (23 iulie - 22 august)


Dintr-o dată, toată lumea te observă, Leo, iar o parte din tine se gândește: "Era și timpul". 


Tu ești vedeta la locul de muncă astăzi și s-ar putea ca natura ta carismatică sau dispoziția ta dulce să fi atras atenția și oamenii să vrea mai mult de la tine. 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Uneori cedezi prea ușor, iar când se întâmplă acest lucru, un sentiment teribil de trădare pune stăpânire pe emoțiile tale. 


Aceasta nu este calea spre fericire pentru tine. Oricât de tentant ar fi să te prefaci pentru a păstra pacea în jurul tău, ceea ce ar trebui să te concentrezi cel mai mult este pacea din interiorul tău.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Nimănui nu-i place cu adevărat cuvântul compromis, iar atunci când le faci, prima dată ai impresia că faci ceea ce trebuie, dar Balanță, dacă această alegere pe care ai fost de acord să o faci merge împotriva a tot ceea ce crezi, atunci nu este deloc un compromis, ci o formă de trădare. 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Promisiunile pe care le faci și pe care apoi nu le poți ține sunt o reflecție a unei varietăți de lucruri. 


Desigur, este normal să se întâmple lucruri în viață, dar dacă aceasta este o problemă persistentă, atunci situația este mai mult decât atât, este o reflectare a ta și a alegerilor tale. 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Stabilitatea este cheia, iar în viață există oameni care se luptă să o găsească, dar nu o pot găsi, iar apoi există alții care o au, dar tânjesc după aventură. 


Tu te afli în mijlocul acestor două lumi foarte diverse și acest lucru ar putea fi un punct de confuzie pentru tine. 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Ai vise și idei la fel ca toată lumea, dar există o parte din tine care vrea ca lucrurile să fie exacte, precise și care poate să se declanșeze atunci când începi în sfârșit să te lași liber și să te simți liber. 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Un sentiment de teamă poate pătrunde în întreaga ta ființă atunci când Soarele și toată vitalitatea sa se opune lui Uranus în Taur, sectorul tău de acasă și de familie. 


Aceasta este o perioadă în care ai nevoie de confort în viața ta. Nu adăugați nimic în farfurie care nu trebuie să fie acolo și faceți-vă timp să aveți grijă de voi înșivă.


Pești (19 februarie - 20 martie)


Uneori, ceea ce o persoană trebuie să vadă sunt acțiunile și intențiile tale. Poți fi sincer și clar chiar și fără să spui un singur cuvânt. Oferiți o îmbrățișare. Doar fiți acolo pentru a ține o mână.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel