Horoscop, joi, 4 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Horoscop zilnic, 4 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei. 

Horoscop 4 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 

BERBEC

Vă puteţi asocia cu nişte oameni şi acum, şi în viitor, c-o să iasă ceva de care să vă declaraţi mulţumiţi, totul e să vă dozaţi energia.

Se pare c-o să vă impuneţi în sfera socială, o să construiţi un parteneriat cu care să atrageţi succesul.

TAUR

O veste bună de la un angajator care s-a decis, în sfârşit, după lungi amânări, să vă dea un răspuns, că vi s-a creat un loc de muncă, fie şi pe termen limitat.

O să vă bucuraţi de o invitaţie pe undeva, prin împrejurimi, şi o să luaţi şi voi o gură de aer, dacă nu azi, poate de mâine încolo.

GEMENI

Se pot rezolva nişte aspecte care ţin de sănătate şi să vă recăpătaţi tonusul, ca o să fie mult de lucru şi se pare c-o să fie şi contracronometru, şi o să daţi zor să terminaţi treaba.

Se poate să apară acel cineva care vi se potriveşte şi puteţi fi un cuplu pe viaţă dacă vă regăsiţi în felul de a fi al celuilalt.

RAC

Sunt chestiuni de familie care se cer rezolvate şi o să vă ocupaţi de casă, ieşiţi la o plimbare, să luaţi masa în oraş ca să puneţi la cale evenimentele care vor avea loc.

E animaţie multă la voi, aveţi energie, vă faceţi planuri şi de afaceri şi de vacanţă şi o să bifaţi mai multe lucruri.

LEU

O să puteţi repara o relaţie care-şi pierduse intensitatea şi să aduceţi unele îmbunătăţiri, să fiţi mai grijulii, să vă faceţi un timp comun să ieşiţi pe-afară.

Se poate să treacă pe la voi cineva diseară, dar dacă sunteţi sătui de casa poate ieşiţi împreună la o plimbare.

FECIOARĂ

O să vă invite cineva să călătoriţi, s-ajungeţi prin alte ţări, fie cu treaba, fie în vacanţă, vă faceţi rezervări, chiar dacă vă duceţi la vară.

E cineva dintr-o fostă relaţie care vă poate deveni companion de viaţă, dacă sunteţi şi voi în căutarea unui partener de viaţă, cu acte-n regulă.

 BALANŢA

E bine să cultivaţi relaţia cu cineva care îşi doreşte să formaţi un cuplu, că se întrunesc nişte condiţii speciale şi poate n-o să mai aveţi prilejul să-ntâlniţi pe cineva atât de potrivit.

Se poate să intraţi în negocieri şi să obţineţi maximum din ce se poate din punct de vedere financiar. Îndrăzniţi.

 SCORPION

Se poate să daţi din nou un examen, un interviu, şi să fie cu succes, deşi emoţiile sunt mari, dar şi determinarea voastră e la fel.

E momentul să reparaţi o relaţie de cuplu şi să decurgă altfel decât pân-acum, că v-aţi învăţat lecţia, o să fiţi mai comunicativi.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să vă trimită şeful în delegaţie şi să fie un bun prilej să-l luaţi şi pe partener şi să mai vizitaţi ceva pe-acolo ca o să fie timp şi pentru aşa ceva.

E cineva care vă place şi pare să fie reciproc sentimentul, şi de-aici se poate naşte o frumoasă poveste de iubire.

CAPRICORN

O să faceţi rost de semnături, să vă puteţi continua demersurile fie de afaceri, fie legate de şcoală, de examene şi o să încheiaţi cu brio nişte situaţii.

Se poate să vă faceţi timp pentru preocupările deconectante, vreun hobby care să vă întreţină o stare de spirit foarte bună.

VĂRSĂTOR

O să vă puteţi ocupa de casă, să aduceţi un plus de prospeţime, să luaţi lucruri noi, să daţi acel refresh vizual de care aveţi nevoie.

Apare cineva care o să vă slăbească din priviri pentru că a descoperit o compatibilitate care-i prieşte.

PEŞTI

O reuşită în planul comunicării - poate, în sfârşit o să verbalizaţi, să spuneţi ce şi cum v-aţi dorit să se-ntâmple, nişte lucruri şi o să vă recalibraţi relaţia

Se poate să aveţi un succes în formula de echipă, şi o să conteze la stima de sine ca să vă simţiţi stăpâni pe situaţie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel