Horoscop, joi, 4 ianuarie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, joi, 4 ianuarie.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Marte intră astăzi în Capricorn, iar acest lucru îți activează sectorul muncii și al carierei și vei avea multă energie pentru a-ți îndeplini obiectivele. Începutul acestui an te-ar putea face să te gândești că unele lucruri sunt în așteptare. În interior, însă, vei simți o dorință profundă de a munci din greu și de a face tot ce poți pentru a realiza tot ceea ce îți propui.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Ai atât de multe lucruri pe care vrei și trebuie să le explorezi, iar cu Marte în Capricorn, te gândești mult, meditezi și îți creionezi viața în multe feluri. S-ar putea să nu-ți placă să stai acasă în perioada următoare. Poate că angajamentul tău de a încerca noi culturi sau de a testa noi restaurante cu mâncăruri din diverse părți ale lumii îți va deschide apetitul către călătorii. Ești zodia care tânjește mereu după viața bună.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Ești o persoană generoasă, iar atunci când ai lucruri pe care poți să le faci pentru altcineva, ești primul la rând pentru a sări în ajutor. Mai mult, Marte în sectorul tău al secretelor și al resurselor comune îți poate deschide uși. În parte, oamenii pe care i-ai ajutat sunt în măsură să îți întoarcă favoarea. Asta înseamnă că, dacă ai nevoie de ajutorul unui prieten, nu te sfii să-l ceri. 

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Este posibil să fii certăreț în această perioadă sau să te închizi în tine. În această perioadă, nu vei fi însă persoana de la petrecere care stă într-un colț al camerei, uitându-te liniștit pe telefonul mobil. Cu Marte intrând în sectorul tău de parteneriate, vei ajunge să știi ce vrei și vei obține.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Este atât de ușor să te suprasoliciți când Marte intră în a șasea ta casă solară. Marte guvernează, de asemenea, cuțitele și accidentele bruște. Așadar, ai grijă la o serie de accidente casnice care se pot abate asupra ta. Tot în această perioadă te-ai putea gândi să te reîntorci în sala de fitness.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Ești creativ și talentat. Știi cum să faci lucrurile mai frumoase și nu există niciun motiv pentru care să nu-ți folosești acest talent pentru a-i servi pe alții. Dacă ai o petrecere pe care ai vrea să o organizezi, acesta este momentul să începi să faci lista cu toate pregătirile.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
 Când Marte intră astăzi în casa ta solară a casei și a familiei, trebuie să te pregătești pentru o lungă călătorie. S-ar putea să nu-ți placă să fii tot timpul "persoana cea mai mare", iar uneori ți-ar plăcea ca alții să-ți facă treaba. Cu toate acestea, Marte în Capricorn te va ajuta să înveți cum să stabilești limite și să te ții de ele. 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Anul acesta nu vei face economie la cuvinte. Marte se află în semnul Capricornului până în luna mai, așa că este o perioadă de vârf pentru scris, proiecte creative și pentru a-ți expune punctul de vedere într-un mod foarte clar, concis și punctual.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
În fiecare an se deschide o fereastră plină de oportunități pentru tine, iar asta se întâmplă atunci când Marte intră în Capricorn. Aceeași repetiție devine atunci valabilă. Muncă asiduă. Efort. Repetare. Știi cum e să muncești din greu. Angajamentul față de muncă nu este una dintre problemele tale, dar îți place ca munca pe care o faci să fie plăcută și să-ți aducă și beneficii. 

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
S-au întâmplat multe lucruri în cursul anului 2023 și s-ar putea să fi simțit că nu prea ai avut parte de prea mult avânt pentru a trece peste ele. Acum, că anul nou este aici, este timpul să îți stabilești niște obiective serioase în viața ta. Ai întreaga forță a universului aici pentru a te ajuta să-i dai startul în viitor. Trebuie doar să te hotărăști să te concentrezi pe ceea ce îți dorești și să fii determinat pentru a le obține.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
S-ar putea să simți că s-au cam rupt legăturile cu prietenii, familia și oricine altcineva care pare să fie pe o pagină diferită cu tine. Dar nu așa funcționează universul. Nu poți tăia legăturile cu fiecare persoană care te nemulțumește, trebuie doar să lupți pentru a-ți expune părerea.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Lumea este mult mai bună atunci când ai prieteni buni în jur. Cu Marte în Capricorn, prima ta treabă este să îți dai seama cine este și ce e pentru tine. S-ar putea să nu știi cine este prieten sau dușman la începutul anului. Alege-ți prietenii cu înțelepciune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel