Horoscop, joi, 31 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic: joi, 31 martie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Ești conceput pentru un nou început, Berbec, și, ca prim semn zodiacal în astrologie, s-ar putea să simți puțină frustrare când vine vorba de momentul în care vrei să faci ceea ce vrei să faci. Luna va intra în semnul tău la prima oră a dimineții, iar această energie lunară este cu doar o zi înainte de Luna Nouă în Berbec. Un nou început vine spre tine, dar ar putea necesita puțină răbdare din partea ta. Ceea ce anticipați este acolo, dar este în așteptare. Așadar, rămâi optimist pentru ca lucrurile bune să vină spre tine.

Taur

Taur este momentul să renunți la lucrurile pe care nu le poți controla. Luna care intră în sectorul tău al dușmanilor ascunși îți aduce în prim-plan problemele cu care te-ai confruntat și toate soluțiile pe care le-ai încercat, dar nu ai reușit să le găsești. Întotdeauna este loc pentru creștere și schimbare, iar o parte din natura ta este să nu renunți niciodată până când nu ai realizat ceea ce ți-ai propus. Din păcate, însă, uneori lucrurile nu vor funcționa chiar dacă te străduiești din răsputeri, iar speranța te poate face să pierzi timp atunci când ar trebui să treci la următorul lucru și să lași baltă o problemă.

Gemeni

O prietenie rapidă poate intra în viața ta, Gemeni. Această relație te poate învăța o lecție rapidă pe care trebuie să o înveți acum și nu mai târziu. Ai putea da peste un prieten mai vechi care s-a schimbat semnificativ și ai impresia că nu-l mai cunoști, dar acesta este un lucru bun. Sau, printr-o prezentare făcută de o cunoștință comună, s-ar putea să întâlnești o persoană care te atrage magnetic, dar numai pentru o perioadă scurtă de timp. 

Rac

Sentimentele tale se schimbă într-o nouă direcție, Rac. De exemplu, este posibil să aveți o înclinație puternică spre un tip de muncă sau un hobby. Când Luna intră în Berbec, în pregătirea Lunii Noi în sectorul tău de carieră, acesta ar putea fi imboldul de care ai nevoie pentru a face o schimbare importantă legată de muncă. Chiar dacă nu ești sigur de ceea ce ți-ar plăcea să faci în continuare, este un moment bun pentru a redacta o listă de activități care ți-ar putea plăcea. Apoi, începeți o mică listă cu titlurile de locuri de muncă pentru care vă potriviți și mergeți pe parcurs.

Leu

 Luna intră în sectorul tău de credințe, iar ceea ce gândești și simți începe să manifeste în viața ta oportunități pe care nu ai anticipat că vor veni la tine. Acest lucru te poate zgudui până în măduva oaselor și te poate determina să crezi în lucruri pe care poate le-ai respins în trecut.De la credința în necunoscut până la miraculos, este posibil să simți o prezență puternică alături de puterea ta superioară sau să ți se restabilească credința cu ajutorul speranței.

Fecioară

Răbdarea ta s-ar putea să se epuizeze astăzi, iar acest lucru s-ar putea datora anxietății sau unei ușoare neliniști legate de cât de mult durează anumite lucruri. Luna, care se mișcă rapid, intră în Berbec, ceea ce îți aduce un impuls pentru a face lucrurile acum, și s-ar putea să te simți intens impulsionat să vezi ce trebuie făcut fără să pierzi prea mult timp. Ai putea fi cel care apasă pe buton astăzi, așa că, în timp ce rezolvi lucrurile, amintește-ți că oamenii sunt oameni și trebuie tratați cu bunătate. S-ar putea să vă ajute pe parcurs.

Balanță

Iubirea te poate lovi  și te poate lua prin surprindere. Ideea intrării unui partener romantic în viața ta te poate face să te simți nepregătit, dar și să anticipezi ceea ce s-ar putea întâmpla. Există o mulțime de energie intensificată acum, așa că păstrarea opțiunilor deschise este excelentă. Și, dacă deci întâlnești pe cineva și lucrurile încep să se lege, încearcă să rămâi practic și să rămâi cu picioarele pe pământ.

Scorpion

Sunt multe lucruri de făcut astăzi și este o idee bună să fii organizat și pregătit pentru când ziua de lucru se va încheia. Cu Luna în Berbec, s-ar putea să îți fie mai ușor să rămâi productiv în sarcini scurte și rapide, care nu îți ocupă tot timpul. Țintește să rezolvi lucrurile în reprize, în loc să îți dedici întreaga zi unui singur lucru care să persiste toată săptămâna. 

Segetător

Săgetător, inspirația te lovește în mod corespunzător. Luna în Berbec îți aduce energie de foc care îți susține creativitatea și imaginația. Așadar, nu rezistați dorinței de a fi creativi. Ai un fler pentru artă și pentru a aduce dramatismul lucrurilor frumoase. Așadar, planifică o zi pentru arta ta.

Capricorn

Capricorn, Luna intră în sectorul tău familial, ceea ce face ca prea multe persoane să dea sfaturi sau să vrea să se îndrepte în direcții noi. Tu ai cărțile în mână când vine vorba de menținerea păcii. Așa că încearcă să rămâi cât mai imparțială. 

Vărsător

Încearcă să-ți controlezi ego-ul în timp ce Luna se află în Berbec, aducând ostilitatea în sectorul tău de comunicare. Păstrează-ți calmul în timp ce conduci spre serviciu pentru a evita furia de pe șosea și pentru a păstra pacea cu familia și prietenii certăreți. Stai ascuns și încearcă să nu muști momeala în cazul în care cineva se ceartă cu tine.

Pești

Pești, când lunile intră în Berbec, s-ar putea să vă simțiți vulnerabil și să aveți o dorință de a șoca. Dacă încercați să evitați emoțiile complexe prin achiziționarea unui cadou scump, nu o faceți. Rămâi cumpătat și nu uita că următoarele zile pot fi puțin intense când vine vorba de a rămâne fidel bugetului tău.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel