Horoscop, joi, 30 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei.

Horoscop 30 martie  2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 BERBEC

Solicitări din toate direcțiile, dar și voi le cereți altora ajutorul că apar neprevăzute și nu vreți să lăsați lucrurile în suspans, vreți să fiți prompți în replică. O să puneți niște lucruri în ordine, vă prezentați la un interviu, dați concurs pentru ocuparea unui post și o să fie cu succes. Apare de undeva un surplus salarial, poate din colaborări sau partenerul de cuplu aduce mai bun mai mulți bani în casă. E un surplus financiar la voi.

TAUR

O să interacționați cu niște oameni care vor să puneți cu toții umărul la un proiect - cu pretenții - și o să vă mobilizați că lumea, că mai aveți și alte treburi pe cap. O stare de bine, poate preia cineva din sarcinile voastre, ori poate v-ați îndrăgostit și vă aflați în acea baie de endorfine. Poate lucrați la ceva în particular, veți fi descoperit o pasiune, se poate să câștigați și bani de pe urma acestei pasiuni în momentul de față.

GEMENI

Se adună prietenii care or să fie alături de voi, fie că aveți în comun afaceri, fie că sunt chestiuni de ordin personal, vi se întinde o mână de ajutor. Un nou proiect la orizont care o să aducă bani și o sa vă puteți pune și în valoare ca poate va fi de anvergură. Apar cheltuieli neprevăzute la voi, dar să-i vezi și confirmări de colaborări pe care le așteptați de mult și uite că au apărut.

RAC

E o conjunctură favorizantă avansării la slujbă. Poate e o numire în funcție sau dați concurs, că mai sunt și alți candidați. Va fi o provocare pentru voi. E cineva care a lipsit din viața voastră și vrea să recupereze timpul pierdut și pe voi, în mod special, că sunteți de valoare.

 LEU

Poate vi se ivește ocazia să luați bilete de vacanța la un preț rezonabil și o să vă asigurați un concediu de vis, că ați tânjit după așa ceva. O să apară cineva care vrea să formați un cuplu și o să vă puteți înțelege, cu condiția să fiți singuri, fără obligații contractuale. Se poate să aveți treburi importante de rezolvat și să luați legătura cu diverși oameni care vă pot scoate dintr-o încurcătură.

 FECIOARĂ

O să vina oferte de lucru și e de văzut ce se întâmplă, ce alegeți și dacă le puteți duce la bun sfarsit că aveți deja prea multe pe cap și nu se rezolva de la sine. Sunt ceva promisiuni de viață mai bună în cuplu și o să fiți mai receptivi la cerințele partenerului, nu o să-l mai lăsați de izbeliște. E bine să vă chivernisiți și mai bine banii, așa cum știți voi, ca să vă ajungă pentru că o să fie situații la care nu vă așteptați și chiar e nevoie de o rezervă de bani.

BALANȚĂ

E momentul să vă așezați la casa voastră și o să vă gândiți serios la legalizarea relației și poate n-ar trebui să vă gândiți la bani, că ați putea face o petrecere în cadru restrâns. Se observă un oarecare disconfort sufletesc pentru că au rămas niște lucruri nespuse și până nu stați de vorbă cu partenerul nu o să vă liniștiți. Să știți că șefii au mari așteptări de la voi și, după cum v-ați obișnuit, nu o să-i dezamăgiți, că și voi ați ridicat ștacheta foarte sus și vreți să impresionați normal.

SCORPION

Se poate să recurgeți la un credit bancar dacă vreți să vă luați o locuință sau vă trebuie o mașină nouă sau pentru alte lucruri necesare pentru voi și ai voștri. Se poate să scoateți bani de la saltea să mai luați câte ceva pentru casă, acum, în prag de sărbători, că să vă înnoiți cumva. La voi apare cineva care vă poate fi partener de cuplu, că poate v-ați săturat și voi de singurătate.

 SĂGETĂTOR

Se poate să recurgeți la un credit bancar dacă vreți să vă luați, o locuință sau vă trebuie o mașină nouă ori pentru alte lucruri necesare pentru voi și ai voștri. Se poate să vă descoperiți un hobby care vă poate ocupa tot timpul liber, dar o să vă refaceți starea de spirit, că e ceva care vă destinde. E lume multă care vă susține, poate aveți activități comune. Vă duceți și în societate la un spectacol, oricum. O să aveți o stare de spirit foarte bună.

CAPRICORN

V-au rămas niște treburi nerezolvate pe-acasă și poate or să pună toți umărul să vă uniți forțele să terminați curățenie, aprovizionare și ce mai trebuie. Sunt chestiuni de serviciu care se cer remediate din mers, și o să se încheie cu bine un proiect, ca să vă puteți lua banii. Voi o să interacționați cu niște oameni care pun mare preț pe valoarea voastră și este de aici o colaborare.

 VĂRSĂTOR

Sunt niște acte pe care trebuie să le semnați mai demult, dar abia acum s-au deblocat niște trasee și o să intrați în linie dreapta cu legalizările. O să vă priască munca în colectivitate, și o să aveți o stare de spirit mult mai bună că o să scăpați de tensiuni. La voi se conturează o reușită, o să vedeți în plan birocratic, faceți rost de semnături ca să avansați cu proiectele de tot felul.

 PEȘTI

Se poate să o tot țineți în negocieri până o să vă puneți de acord cu angajatorii că nu o să vă lăsați pe mâna lor, o să vreți să vă impuneți și punctul vostru de vedere. O să vă faceți timp și pentru mondenități că aveți nevoie de o gură de oxigen, să vă revigorați. Vi se fac oferte de lucru și va fi frumos ambalată, așa încât să vă convingă și să nu puteți refuza, mai ales dacă aveți nevoie de bani normali.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel