Horoscop, joi, 30 decembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Horoscop zilnic: 30 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Pentru tine, Berbec, este momentul pentru o nouă călătorie. Ești dornic de aventură și noi experiențe. Este o perioadă bună și pentru noi cursuri sau experiențe profesionale. 

Cum noul an este aproape vei face câteva schimbări importante care necesită un pic de risc, așa că fii curajos și pornește într-o experiență interesantă. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Taur, este timpul să te folosești de ceea ce ai tu mai bun de oferit oamenilor. Zilele acestea te vei interesa de un împrumut bancar sau vei primi cadouri și ajutor din partea unui partener. 

Vei face câteva sacrificii bănești dar vor fi necesare pentru a-ți pune ideile în mișcare. Chiar nu există niciun motiv pentru a nu încerca ceva nou și interesant în această săptămână pentru a vedea unde duce călătoria. 

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Fă-ți o promisiune, Gemeni, și apoi ține-o. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de angajament, și este un moment bun pentru a lua decizii legate de dragoste, romantism, căsătorie și parteneriate.

Ești gata să iei o decizie fermă în privința viitorului? Dovedește-le tuturor că se înșeală și arată lumii că poți decide ceva și că poți duce până la capăt. 

 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de îndatoriri zilnice, iar acesta este un moment excelent pentru a planifica, a face programări și a face comisioane. De fapt, acest tranzit înflăcărat pune rezistență în viața ta. 

Următoarele zile vor aduce o energie sporită pe care o puteți valorifica.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de creativitate, iar acesta este un moment excelent pentru a face artizanat, a scrie și a face proiecte de bricolaj. 

Dacă te-ai gândit să scrii un jurnal sau un blog, folosește următoarele zile pentru a vedea ce site-uri sau format ai vrea să testezi. 

Dacă ați lenevit pe rețelele sociale, următoarele câteva zile sunt minunate pentru a vă implica mai frecvent în postări, a comenta și a vedea ce fac alții.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de acasă, iar acesta este un moment excelent pentru a recupera legătura cu rudele, cum ar fi bunicii, părinții și pentru a afla ce mai fac rudele tale în vârstă. 

Dacă ai sperat să primești un sfat de la un consilier sau de la cineva pe care îl percepi ca având o anumită autoritate într-o anumită nișă, acesta este un moment excelent pentru a avea o consultare rapidă. 

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de comunicare, care susține toate tipurile de informații împărtășite, cum ar fi datele, e-mailurile, crearea de buletine informative, scrierea de cărți și purtarea de conversații ocazionale sau cunoașterea unei persoane noi. 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău al banilor, așa că fă-ți planuri pentru a verifica operațiunile bancare, programele de plată a facturilor și investițiile tale. 

Revizuiește-ți scorul de credit pentru anul în curs și, dacă ești în căutarea unei case, rezolvă orice elemente pe care le ai în așteptare în următoarele zile.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna intră în semnul tău zodiacal, care este sectorul tău de identitate și dezvoltare personală. S-au schimbat atât de multe în ultimii ani din cauza pandemiei și viața s-ar putea să nu mai fie niciodată la fel. 

În următoarele zile, cât timp ai vitalitatea emoțională a Lunii alături de tine, gândește-te la ceea ce ai nevoie și ceea ce îți dorești și începe să îți stabilești o intenție pentru noul an.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău al dușmanilor ascunși, ceea ce poate aduce onestitate brutală, auto-reflecție și chiar intoleranță față de relațiile toxice în care ai permis unor persoane să intre în viața ta dincolo de zona ta de confort. 

Acesta este un moment bun pentru a stabili limite clare, inclusiv pentru a trece în revistă listele de prieteni de pe platformele sociale.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de prieteni, iar acesta este un moment excelent pentru a socializa, a ieși la evenimente și a cunoaște oameni noi prin intermediul unei prezentări de către un prieten comun.  

Așa că nu sta acasă în restul acestei săptămâni dacă ești invitat în oraș, du-te și distrează-te. 

 


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, sectorul tău de carieră, ceea ce reprezintă un moment excelent pentru a-ți expune CV-ul, pentru a accepta oportunități de interviu și pentru a face networking pentru a vedea unde sunt deschideri în companiile pentru care lucrează prietenii tăi, dar care nu sunt afișate public. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel