Horoscop, joi, 3 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: unsplash, autor Josh Rangel
Descriere foto: Sursă foto: unsplash, autor Josh Rangel

Horoscop. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să faci ceva anume bun doar pentru tine, Berbec. Luna intră în casa ta de dezvoltare personală, iar atunci când Luna petrece câteva zile în semnul tău zodiacal, te încurajează să te concentrezi asupra sentimentelor și dorințelor tale.  Acordă o atenție deosebită lucrurilor pe care observi că trebuie să le înveți pentru a fi mai performant la locul de muncă sau chiar în relațiile personale. Căutați un coaching, un curs online sau alăturați-vă unui grup pe un site de socializare.

Taurus
(20 aprilie - 20 mai)

Fii curajos, Taurule, sunt persoane pe care s-ar putea să trebuiască să le confrunți cu blândețe în legătură cu modul în care te-au tratat.  Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a dușmanilor ascunși, și chiar dacă nu este niciodată ușor să spui direct unei persoane că ți-a rănit sentimentele sau te-a făcut să te simți supărat și trist, este mai bine decât să ignori ceea ce s-a întâmplat și să păstrezi pentru tine emoțiile negative. Fii sincer și amabil în același timp.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Este timpul să socializezi, Gemeni. Faptul de a fi în preajma oamenilor îți poate da energie și poftă de viață, în cel mai pozitiv și înălțător mod.  Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a prieteniilor. Iar tu vei excela în mediile aglomerate. Ieșiți în oraș cu prietenii. Dacă în comunitatea ta are loc un eveniment care ți se pare interesant, ia în considerare posibilitatea de a ieși să te distrezi și să cunoști oameni noi.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Te ridici în vârf, Rac, și te distingi de ceilalți în mulțime ca lider. Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a statutului social.  S-ar putea să se prezinte o oportunitate de a-ți demonstra abilitățile și cât de bine lucrezi cu ceilalți.  S-ar putea să fii nevoit să te descurci singur la început, dar capacitatea ta de a performa sub presiune poate fi atât impresionantă, cât și asigurătoare pentru figurile de autoritate care observă cum te descurci într-o situație dificilă.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Ce te intrigă? Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a învățământului superior, iar acesta este momentul perfect pentru a te înscrie la un studiu independent pe un subiect pe care ți-ar plăcea să îl înveți.  S-ar putea să-ți placă să urmezi un curs de astrologie sau să înveți despre tarot. Dacă ți-ai dorit întotdeauna să urmezi un curs, dar te-ai simțit limitat de orele în care sunt oferite altele sau de locația unui grup care se întâlnește în oraș, ia în considerare posibilitatea de a face unul prin corespondență sau de a studia în mod independent.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Pentru a obține ceea ce îți dorești de la viață, de multe ori trebuie să ceri fără să trimiți semnale contradictorii. Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a resurselor comune, așa că acesta este momentul în care vei dori să fii mai direct cu solicitările tale.  Nu trebuie să fii pretențios, dar să te asiguri că punctul tău de vedere se transmite concis, fără ezitare, poate fi esențial pentru succesul tău astăzi.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să ajungi în cele din urmă la un punct de ruptură, Balanță, și acesta ar putea fi momentul în care decizi că este timpul să pui capăt unei relații. Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a angajamentelor, iar dacă relația sau parteneriatul tău se simte compromis, folosește următoarele zile pentru a vorbi despre asta și pentru a înfrunta problemele cu care te confrunți, fără a lăsa lucrurile la voia întâmplării.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Rămâi ocupat, Scorpionule. Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a îndatoririlor zilnice, iar acesta este momentul în care viața se simte mai aglomerată decât de obicei pentru tine. S-ar putea să ai atât de multe lucruri pe lista de lucruri de făcut, încât îți poate fi greu să știi pe care să le prioritizezi. 
Așadar, concentrează-te pe obiectivele pe termen mai scurt și pe lucrurile pe care le poți finaliza într-o perioadă scurtă de timp, lăsând pentru final proiectele mai lungi și mai puțin sensibile la timp.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Lasă loc pentru joacă și pentru a te bucura de unele dintre plăcerile simple ale vieții. Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a creativității.  Alegeți un hobby pe care vă place să îl faceți. Poate că trebuie să vă descurcați singur, chiar dacă ați prefera să lucrați cu alții. S-ar putea să descoperi că ești mult mai productiv lucrând independent și preluând conducerea unei lucrări, a unei opere de artă sau a unui proiect care îți aduce bucurie.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Așteaptă-te astăzi la o mică ceartă sau la câteva bătăi de cap între membrii familiei.  Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a căminului, și poate apărea puțină tensiune pe măsură ce indivizii încearcă să își dea seama cine este alfa grupului. Se poate simți ca și cum ai de-a face cu imaturitate sau cu personalități dificile astăzi, și asta fără un motiv clar.  Acordă-ți puțină grație și răbdare pentru momentele care se simt ușor scăpate de sub control și dincolo de capacitatea ta de a face o schimbare.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Scurt și concis este cel mai bun mod de a-ți împărtăși gândurile și ideile cu ceilalți. Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a comunicării.  Așadar, nu intra prea mult în detalii decât dacă ești nevoit să o faci. Fii deschis să asculți ce au alții de spus și nu atât de preocupat să îți exprimi propriile opinii. 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cheltuiți prea mult? Luna intră în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a banilor, iar în următoarele zile ai grijă să nu cumperi impulsiv obiecte care par importante pe moment, dar care de fapt pot aștepta.  Ai putea aplica un timp de așteptare de 24 de ore pentru orice achiziție importantă, pentru a vedea dacă sentimentele tale se schimbă înainte de a finaliza o vânzare pe care ai inițiat-o într-un coș de cumpărături online.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel