Horoscop, joi, 3 iunie 2021

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor: Quique
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor: Quique

Horoscop. Nativii semnelor de apă vor fi mai predispuși către relaxare. 

Berbec

Vei trage de tine pentru a face absolut orice. Ziua este mai prielnică odihnei și relaxării. Încearcă să nu îți aglomerezi programul.

 

Taur

Chiar dacă vei pune mai multe întrebări decât este cazul, colegii și apropiații nu vor reacționa neplăcut. Își vor da seama că ai nevoie de răspunsuri.

 

Gemeni

O parte din tine este prea rațională, iar o alta dorește să îți trăiești ziua într-un mod mai relaxat. Nu poți controla chiar tot ce se întâmplă.

 

Rac

Rugăciunile, meditația sau simplele afirmații te vor ajuta în momentele cele mai grele. După doar câteva secunde cu tine, vei fi mai echilibrat.

 

Leu

Astăzi ar fi bine să nu gândești prea mult, ci să te lași dus de val. Pentru că altfel riști să pierzi oportunități și să îți îngreunezi viața cotidiană.

 

Fecioară

Activitatea ta de la locul de muncă va fi susținută de către colegi. Nu trebuie să le ceri neapărat ceva, se vor oferi ei cu siguranță.

 

Citește previziunile astrale pentru toate zodiile pe DCNews. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel