Horoscop, joi, 29 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic, 29 septembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Descoperi ceva important despre soarta și destinul tău.Luna în Scorpion de astăzi atinge chestiuni legate de trecutul și viitorul tău. Acest imbold din partea universului funcționează ca o carte de vizită celestă care te ajută să găsești unde îți este locul cu adevărat.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

S-ar putea simți ca și cum fântâna iubirii a secat, iar pentru tine, Taur, acesta este un drum singuratic de parcurs. Luna în sectorul tău al parteneriatelor te invită să sapi adânc în inima ta pentru a vedea ce lecții ai de învățat în acest moment.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Munca pare să nu se oprească niciodată cât timp Luna se află în Scorpion, iar pentru tine, aceasta poate fi o modalitate de a te pierde în graba vieții și de a nu te opri să te gândești la o problemă personală. O acalmie în timpul zilei va veni pentru a vă permite să vă trageți sufletul și să vă lămuriți câteva lucruri.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ce consideri tu că este romantic, Rac? Este posibil să fii invitat într-o lume pe care o găsești intrigantă și atrăgătoare.Un potențial interes romantic sau un proiect pasional îți poate capta atenția și îți poate oferi ceva extraordinar de așteptat în acest weekend.

Leu (23 iulie - 22 august)

Poate că nu cauți un mentor, dar oamenii se manifestă în viața ta atunci când ai cea mai mare nevoie de ei. Un punct de vedere perspicace sau un moment de conversație transparentă poate fi exact feedback-ul pe care ți-l dorești.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Îți place să ții un jurnal? Chiar dacă nu-ți place să scrii, ziua de astăzi este perfectă pentru a-ți aduna gândurile și a le pune pe hârtie. Dacă ai o întâlnire importantă săptămâna aceasta, găsește-ți timp să te pregătești și să fii pregătit.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Chestiuni legate de bani pot apărea pentru tine. Ziua de astăzi este perfectă pentru a echilibra conturile curente, pentru a plăti facturi și pentru a vedea unde trebuie să economisești sau unde poți cheltui un pic mai mult decât credeai că va trebui.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Să știi care sunt sau nu sunt limitele tale este important astăzi.Vei avea un sentiment clar cu privire la ceea ce ești dispus să faci compromisuri și ceea ce nu poți schimba pentru nimeni, chiar dacă îl iubești.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Anumite lucruri din trecutul tău își găsesc în sfârșit locul de odihnă și rămân acolo. Ești gata să mergi mai departe și să lași ceea ce nu mai este util sau valoros să nu-ți mai afecteze viața acum sau în viitor.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Resursele de care ai nevoie pot fi greu de găsit, dar astăzi să ceri ajutorul unui prieten talentat în a cerceta lucrurile online este calea de urmat.
Un prieten cu abilități de super-cercetaș te poate ajuta să găsești ceea ce cauți.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei ști dacă ceea ce ai nevoie la serviciu este disponibil decât dacă te decizi să întrebi. Este posibil ca o informație ascunsă sau un avantaj al companiei să nu fie disponibil publicului, dar să fie la curent cu superiorii de la locul de muncă care sunt la curent.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ceea ce cauți, poți găsi. Dacă ești în căutarea unei conexiuni mai spirituale, a unui ajutor sau a unei îndrumări din partea universului sau a puterii tale superioare, tot ce trebuie să faci este să ceri și să anticipezi că vei primi ceea ce ai nevoie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel